ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

Zlodej ukradol v Lidli v Seredi alkohol, do pár sekúnd ho pohotoví policajti v civile zadržali

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM|  Galantskí kriminalisti, počas služby v civilnom odeve, dobehli a zadržali zlodeja alkoholu v Seredi.

Včera, počas služby, zbadali npor. Mgr. Marko Rigo a npor. Ing. Martin Polák pracovníčku nákupného centra, ako za niekým uteká. Ihneď pri nej zastavili a predavačka im povedala, že im práve z predajne neznámy muž ukradol niekoľko fliaš s alkoholom.

Policajti v civile nezaváhali a muža začali na aute prenasledovať smerom do mesta. Po tom, ako vbehol do dvora miestnej firmy, Marko vyskočil z miesta spolujazdca a za podozrivým mužom sa rozbehol. Po pár metroch ho dobehol. 33 ročný muž vedel, že už nemá šancu a policajtom sa nakoniec vzdal.

Policajti ho obmedzili na osobnej slobode a previezli na policajnú stanicu. Tašku s ukradnutým alkoholom našli a odovzdali do predajne.

Policajti muža riešili za krádež v priestupkovom konaní.

– —

Pracovníčka seredského Lidla pani Lucia nám do redakcie včera zaslala takéto poďakovanie policajtom:

„Chcela by som sa poďakovať policajtom zo Serede, ktorý dnes v civile nám pomohli chytiť zlodeja v meste, ktorého sme naháňali. Ako nás videli že ho naháňame neváhali a pomohli nám zlodeja chytiť. Veľká vďaka naozaj klobúk dolu.

To som rada, chlapci boli pohotoví, zachránili nám tovar v hodnote 113€.
Nadštandardná práca, toto sa nevidí len tak.

Ďakujeme krásne Lidl Sereď“

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Keby sme vedeli že takto sprostý národ máme, tak sa odmeníme racej osobne , ako listom . Až mi je zle jak sú ľudia primitívny nevďačný

  2. aaale koho tu nemáme seredan, kde by si ty nebol ty ritopich 😀 ty seredská elita 😀 😀 😀 trtko počítačový 😀 😀 😀 no daj ešte volačo

  3. A ten najvedší kokot si ti 🤣🤣 nie najvedší ale obr. Kokot to si zabudol spomenúť ti fetoško.. Viem kto si nebój sa na teba tiež príde čoskoro ti zúfalec✌Budeš ešte ti prosíkať ale už bude neskoro 😁😉
    PS…. R.C

  4. to davate super priklad ludom. jeden bol na skole viac bitý ako sýty a musel zacat brat steroidy aby vyzeral ako chlap a druhy je znamy tym ze obhana po seredi neplnolete adolescentky. obaja vsak maju nieco spolocne- prijmanie „malickosti“ od obvinených aktérov z akcií venal

  5. Čo z toho plynie, že ste frajeri v uniforme a chválite sa s cudzím perím a, keď niekto vyjadrí svoj názor na vás tak ste agresívny a použijete voči nemu neprimeraný zákrok a, keď viete, že to je žobrák alebo malé decko tak vtedy si kopnete vy niktoši nechcený by som každý večer rozmýšľal nad tým akej to je byt policajný syn začnite používať tie vaše slepačie rozumy vieme jak to je tuto ľudia sú neni slepý a ďalší neviem toho nepoznám ešte aj k tým mestským vaším hľaďte si radšej svojho a riešte to, čo máte a nie hlúposti(Reálne Problémy),,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, lebo, keď to počujú ľudia, že, čo ste riešili tak sa chytajú za hlavu, že akých umelcov to mame, čo nepoznajú zákony a stoja si na kábli neschopaci, ale verím, že vám to dlho nevydrží skončia ty vaši komplici bývalých režimov, alebo dostanete vyhadzov a dlho sa na poste neohrejete psychicky chorý ľudia a narkomani nemajú, čo hľadať v zbore, alebo zaujatý dilinkovci len toľko k tomu

  6. Na to vás je sliediť ked je vypnutý semafór ale to že sú o 22:00 prereky v meste to nepočujete… rev motorov počuť až do šintavy

  7. No to je ona! Arogantná mrcha, čo sa hrá na vedúcu! Keby len po zákazníkoch, ale jaká je hnusná aj k predavackam, sťažujú sa na ňu!

  8. Rigo vies preco ta nemusi silva s muzom a cele vase oddelenie. Lebo toto je ich uzemie a ty si honis nad rozrobenym co robili oni davno predtym. Nie je len vojna v podsveti ale aj vojna v kriminalke. Kto nechapete nekomentuje. Silva a muz jej vedia co pisem. Rigo vrat sa na patanske zabavy kde ta tlkli kazdy vikend a nepreberaj co ti nepatri. Ja kvam nepatrim ale ich dvoch poznam velmi dobre a moc ma nemusia ale nech si robia svoju pracu a prizivnici ktorych vsade tlkli nech si nenarokuju na ich uzemie. Vela zo zivota sem dali a nie aby nejaky tyrany pahoulek sa im to snazil prebrat. Silva toto je vase mesto a okolie drzim palce. Raz sa ti pripomeniem kto to tu verejne napisal. Drzte sa

  9. Anonym dobré ta nadzgava Rigo do tej tvojej skurvenej papuli veľmi by som chcel vydet tvoju čerstvo vytrtkanu hubenku.aby ta pes pojebal!!!!

  10. V tej Galante čo čítam tuším nie je nikto normálny sami týraný debili čo si niečo dokazujú a žena čo fajčila bossov zo Serede a potom všetci si robili čo chceli keď na nich mali nahraté po akcii venal riešte aj toto nie naháňať zlodeja z lidla
    Treba sa opýtať osôb z venalu

  11. Osoba z venalu povie co chce kto pocut len aby jej bolo prilepsene cize tieto konentare kto su co mysli maju vypovednu hodnotu 0 … idioti 😄

  12. Keby do Serede neprišla NAKA to vyčistiť tak doteraz sa tu robia veci ktoré sa roky robili . Samozrejme ešte určite tu niečo je ale musel prísť niekto iný aby tu konečne začal robiť poriadky . Co sa po meste hovorí tak asi na tom niečo pravdy je s tým romanikmi čo zevraj boli

  13. presne takéto komentáre som čakal lebo ty povieš tak si klakneme všetci na kolena si hlupak čo ma slabé argumenty a já sa nenechám už od takýchto podpriemerných jedincov zastrašovať

  14. Prečo mám pocit, že tie najsprostejšie komentáre s pravopisom ako z pomocnej školy píše stále jedna a tá istá osoba. No tak sa mi zdá, že chalani asi zbalili aj teba ty inteligent čo si posral trenky. Chalani super robota a mentálov si nevšímajte, keď sa k Vám takto vyjadrujú tak robíte dobrú robotu.

  15. Úplne si to vystihol . Nevie sa s tým niekto zmieriť , ja byt oni ešte riešim ohováranie a pozitívny výsledok by som dal zverejniť všade kde sa dá ! Každý kto pozná tak vie pravdu

  16. Jednoznacne VEREJNE podporujem vsetkych cestnych a slusnych policajtov, ktori si plnia ulohy v sulade s prisahou.

    Je uplne normalnym javom, kedy pracu policajtov kritizuju zlocinci, ich rodinni prislusnici a vsetci ti, ktorym represivne zlozky klepli po prstoch a nielen ze prekazlilirozne nelegalne biznisy, ale aj protekcne ziskavane zakazky, ci jednoducho stopli nemaly prijem pochadzajuci napr. z predaja drog.

    Hlavne v pripadoch, kedy sa zasah policie dotkne prijmu celych rodin a jedinci (parterky, manzelky a pod.) neschopni legalneho zarabania penazi su odkazani na vyrazny pokles zivotnej urovne sa da predpokladat osobne utocenie na konkretnych policajtov pracujucich na pripade.

    Je na spolocnosti – slusnych a cestnych ludoch, aby sa v takychto situaciach za pravdu, pravo, spravodlivost a cestnych policajtov verejne postavili a aby verejne odsudili utoky na nich zo strany vagabundov, kriminalnych zivlov a ich blizkych, ktori nie su schopni akceptovat nezakonnost konania a z neho vyplyvajucich prijmov.

    Je na spolocnosti, ci v diskusiach verejne podpori zakonnost a postavi sa za pravo, alebo sa budeme tvarit ze sa nic nedeje a nechame veci hybat sa samospadom dalej smerom do zahuby.

  17. Je to velká hanba že si dovolia písať o policajtov ktory si robia svoju povinnosť a ten kto takto piše malo byť ihned zmazané,take nehorázne slová je to velká hanba.

  18. Absolútne chápem, že predajne a zvlášť obchodné reťazce aj v našom meste neustále prijímajú nové opatrenia za účelom eliminácie krádeže tovarov z ich predajní.
    Práve som sa vrátil z predajne LIDL v Seredi kde som bol svedkom ako príslušník SBS opakovane absolútne bezdôvodne a v rozpore so zákonom a svojimi oprávneniami ako na bežiacom páse vyzýval vytypované osoby z radov platiacich zákazníkov, aby mu ukázali obsah svojich tašiek, batohov, kufríkov a pod. Oslovený zákazníci výzve príslušníka SBS počas mojej prítomnosti vyhoveli i keď na niektorých bolo viditeľné, že im táto skúsenosť je zjavne nepríjemná v prítomnosti ostatných zákazníkov a vôbec si neuvedomovali, že na takýto postup príslušník SBS nemá zákonný nárok.
    Zároveň upozorňujem, že súhlasím s vyslovením názorom zákazníčky pred predajnou LIDL, že sám príslušník SBS svojou celkovou ustrojenosťou, výzorom, odevom a celkový vystupovaním vzbudzoval skôr podozrenie, že sa jedná o asociála, resp. bezdomovca, ako osobou ktorá má dohliadať nad bezpečnosťou v predajni.
    Nechápem, že samotný zamestnanci prípadne vedúci predajne akceptuje takéto proti zákonné a ponižujúce konanie pracovníka SBS pri ochrane ich majetku a tovaru, zvlášť keď takéhoto istého konania som bol v tejto istej predajni účastný aj minulý týždeň, kedy službu v predajni vykonával iný príslušník SBS. Je zrejmé, že porušovanie zákona a bezdôvodné ponižovanie zákazníkov zo strany príslušníkov SBS v tejto predajni je dlhodobé s vedomím samotných zamestnancov tejto spoločnosti.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img