ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

ZEM SA BEZ NÁS OBÍDE, MY BEZ NEJ NIE

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
ZEM SA BEZ NÁS OBÍDE, MY BEZ NEJ NIE
Tento deň patrí našej matke Zemi. Je rozmanitá, bohatá a plná života. Sme jej súčasťou a stále jej lepšie rozumieme. Prebúdza sa v nás silné vedomie zodpovednosti za stav klímy, životného prostredia, biodiverzity.
Rozumieme čoraz viac všetkým tým hrozbám, ktoré prináša klimatická kríza a pracujeme na tom, že sme prírode vrátili mnohé z toho, čo sme jej vzali. Ona nám to vráti desaťnásobne. Berieme zodpovednosť do svojich rúk a meníme prístup životnému prostrediu, prístup k matke Zemi.
Na to myslí aj plán obnovy. Až 37 percent z celkových finančných zdrojov smeruje do zlepšenia životného prostredia. Musíme motivovať veľké spoločnosti a získavať ich pre ekologicky čistú výrobu, šetrnú k životnému prostrediu. V konečnom dôsledku je to však úloha pre každého z nás. Myslieť na matku Zem, na ten najcennejší zázrak, ktorý každý deň vidíme, na život.

Zdroj:FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Pokrytectvo na entú 🙂 Chrumkavé vetičky , k tomu jedna fotečka zodpovedného politika v zelenom parčíku.. Par percent voličov mu to naženie. A o to predsa ide. Byť navonok bio-eko-racio-obnovitlno-udrzatelny je dnes predsa In. A voziť sa pritom vládnym autom aj na WC, lietať špeciálom na stretnutia, podporovať nosením drahého obleku obchod s chorým prepychom, nechať si betónovať národné parky, nechať zastavovať ornú pôdu nehnuteľnosťami, nemať suvisle vybudovaných ani pár km kvalitných cyklotras v celej krajine a tak ďalej do nekonečna by som mohol pokračovať.. Pán Heger, nie všetci sme ovečky, ktoré si spomenú na prírodu tak ako vy maximálne raz ročne na Deň Zeme..

  2. Len naša planéta by sa mala zväčšiť, aby mali sa kde rozťahovať. Ako je už v predošlom komentári napísané, už takmer všetka orná pôda je zastavaná rôznymi skladmi, diaľnicami a už pomaly nebude kúsok voľnej zeme. Však aj ten záber z výstavby myslím, že hotela, tá obrovská opacha v Tatrách, môže pomaly konkurovať Dubaju. Všetko staviame na turizme, ale si neviem dosť predstaviť, načo by sem turisti chodili, pozerať sa na tie opachy? To môžu zostať doma a budú to mať lacnejšie. Nech radšej prestanú trepať v matke Zemi, ale radšej nech niečo robia o jej záchranu!

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
Predchádzajúci článok
Ďalší článok
spot_img