ISSN 1337-8481

utorok, 16. apríla, 2024

Protidrogová akcia NAKA na organizovanú skupinu v Senci a Pezinku

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Prezídium PZ SR |MM| Národná kriminálna agentúra realizovala na území západného Slovenska protidrogovú akciu. Zameraná bola na elimináciu organizovanej skupiny zaoberajúcej sa distribúciou drog v okresoch Senec a Pezinok.

Vykonali sme vyše 20 prehliadok rôznych priestorov. Zadržali sme osem osôb vo veku 21 až 44 rokov. Medzi zadržanými bola jedna žena a sedem mužov. Zaistili sme väčšie množstvo omamných a psychotropných látok. Tie momentálne skúmajú experti v policajných laboratóriách, aby určili množstvo dávok, ktoré by z nich bolo možné vyrobiť.

Dnes (22.04.2021) vyšetrovateľ národnej kriminálnej agentúry obvinil z obzvlášť závažnej drogovej trestnej činnosti päť osôb. S vysokou pravdepodobnosťou bude žiadať aj ich väzbu.

V súčasnosti s obvinenými pokračuje v procesných úkonoch. Ostatní zadržaní boli prepustení.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. A preco tu neni clanok ze zacal sud s kolotocarmi? Dufam ze tie polociganske skurvene hovna dostanu od 20 rokov hore. Ten mestky odpad spolocnosti sa uz dufam von nedostane a ich potomkovia si aspon zapamataju ake hovna ich zivili za ake peniaze. A mali by tym hovnam pobrat majetky a uch zeny smradlave pojdete pracovat lebo zili z penazi ktore znicili rodiny aby sa vasi pangharti mali dobre. Prisla na vas karma a ked vam nezoberu majetky vrati sa vam to vsetko. Odporne zlatokopky byvale slapky a odpad spolocnosti.

  2. Viem ze pisu senec ale ja pisem ze dufam ze tieto seredske hovna dostanu od 20 hore a ich potomkovia si to budu pamatat. Zacali sudy tak len na to upozornujem a ab si to zapamatala ich prasiva rodina aj potomkovia.

  3. Je krásne, že zničili rodiny, ale nikto im tie drogy nekázal kupovať. Ako si deti vychováte tak ich máte 😉 Ja som nikdy nebol napitý a to mi mama od malička aj dávala do hlavy. Takže len tolko. Stražte si deti a nebudu zničene rodiny

  4. Skús si predstaviť že tvoj harant ide na diskotéku “zabaviť sa” alebo zbaliť dáku žabu.. môže byť slušný akokoľvek keď mu niekto podstrčí do coly neznámu kryštalickú látku… alebo bude celý život hrať na gitare na fare ale to asi nie

  5. Je vtipné, ked niekto tvrdí, že jemu sa to stať nemôže. A ešte tragickejšie, ked tvrdí, že jeho deťom sa to isto nikdy nestane. Ten niekto si o sebe dokonca myslí, že má všeobecne funkčný patent na výchovu detí, ktorý zaručene funguje. Už len veta „strážte si deti“ vypovedá o nepochopení problému. No.. veľa šťastia prajem pánovi dokonalému. To že pán dokonalý posluchol maminku na slovo je milé, ale život u každého nefunguje tak “ jednoducho“.

  6. Dufam ze pangharti tych ktory sedia budu tiez fetaci s ich rodiny pocitia to co si prezivali rodiny tych od ktorych si to kupovali. Mozte vychovavat strazit ale ked im to bastardi ponuknu uz ide zivot dolu vodou. Proste boha aby vase deti prasive z coho zili sa nedostali sa tam kde tie ubohe duse a zili ste si z toho ako pani. Prajem vam zo srdca aby vam pobrali majetky pozatvarali muzov a vasi pangharti okusili to co znicilo druhe deti. Vsetko sa vam vrati pamatajte a nie byt kurvy dilerov a ukazovat sa ake ste panicky. Ste spina kazda rodina ktorej zobrali tych bastardov a sme zvedavy ako budete zit vy ked z vasich panghartov ostanu narkomani. Prajem vam pobranie majetkov penazi aut a skapete lebo zili ste z osudov druhych ako aj ta handra bossa celej serede. Teraz obocie robis a predtym si si pytala na veci aby ti kupil nech mas co nosit a to iste ako aj kolotocarskych odpadov zeny. Zakon zatrati vasich manzeliv vy suky a skoncite tam kde ste boli predtym ako ste ich poznali. Pride to uvidite.

  7. Pre Miestny: skap ty aj tvoji bastardi, teba si už karma našla a nič iné si ani nezaslúžiš ty hajzel, jak si si vychoval tých svojich panghartov takých ich máš a nehádž to na iných ty retard,

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img