ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

Hrozivo vyzerajúca dopravná nehoda na R1 pred Trnavou

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM| Policajti boli dnes, v skorých ranných hodinách, privolaní k dopravnej nehode 3 vozidiel.

Na diaľnici R1, kúsok pred Trnavou, došlo k zrážke 2 nákladných vozidiel a osobného auta. Podľa prvotných informácií dostal 60 ročný vodič dodávky defekt a odstavil auto pri krajnici. 33 ročný vodič kuriérneho auta nestihol zareagovať a v plnej rýchlosti do neho zozadu narazil. Posledný, 55 ročný vodič Škody Octavia, sa zrážke stihol vyhnúť len čiastočne. V jeho prípade si to odniesli plechy na pravej časti jeho auta.

Pri hrozivo vyzerajúcej nehode sa zranil iba vodič kuriérneho auta, ktorého záchranári previezli so zraneniami do trnavskej nemocnice. Policajti podrobili všetkých vodičov dychovým skúškam s negatívnym výsledkom.

Diaľnica bola z dôvodu dokumentovania nehody a odstraňovania jej následkov asi hodinu uzavretá. Presné príčiny a okolnosti nehody polícia vyšetruje.

Dávajte si na cestách pozor a rýchlosť prispôsobte tak, aby ste vedeli včas zareagovať na situáciu pred vami.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Môj názor ráno som išiel daným miestom do práce asi 5,25 a tiež som sa len tak tak stihol vyhnúť na koľko ho bolo zle vydiet za auto idúce predomnou miesto toho aby vodič pokazeneho auta nestal vonku a nečakal ale plnil si svoju povinnosť a umiestnil výstražný trojuholník na dostatočnú vzdialenosť mohlo sa zrážke predísť alebo minimalizovať následky môj názor ďakujem

  2. a ked nahodou sedis za volantom a vidis cestu pred sebou, vidis aj to, ze nieco tam stoji a ty sa k nemu priblizujes?
    a potom zrazu na poslednu chvilku sa vyhybate? hrozne nieco.

  3. Jednoducho stačí dodržiavať odstup, všetci sa ponáhľajú a lepia na seba tam je chyba. A už keď sa stane nehoda ľudia nevedia ako sa správať, veľa ľudí dá výstražný trojuholník hneď za auto co je veľká chyba treba si to naštudovať dat si reflexnú vestu, ísť za krajnicu.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img