ISSN 1337-8481

utorok, 23. apríla, 2024

Desivý prípad týrania: 4 malé deti prežili peklo na zemi, ubližovali im vlastní starí rodičia

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Prezídium PZ SR |MM|  Štyri maloleté deti boli uznesením Okresného súdu v Kežmarku od leta 2019 dočasne zverené do starostlivosti Centra pre deti a rodiny. Občasne navštevovali miesto svojho trvalého bydliska, kde sa o nich „starali“ ich starí rodičia.

O starostlivosti ako takej, však nemožno hovoriť. Päťdesiatštyriroční starí rodičia počas pobytu detí u nich doma spôsobovali svojim štyrom vnúčatám (2011, 2013, 2015, 2016) ukrutné psychické a fyzické utrpenie.

Obaja v stave opitosti im viackrát odopierali jedlo, vulgárne medzi sebou a na nich nadávali, bili ich po rôznych častiach tela (rukami, nohami, alebo varechou), dedo do nich hádzal aj kamene. Viackrát im spôsobili popáleniny na rôznych častiach tela, navádzali ich na pitie alkoholických nápojov a fajčenie cigariet.

Tieto ohavnosti vystupňovali počas pobytu maloletých v ich domácnosti v období posledných zimných prázdnin, kedy po návrate od starých rodičov do Centra pre deti a rodiny prišli deti s rôznymi popáleninami, pľuzgiermi a ranami z mnohopočetných popálenín na rôznych častiach ich tiel.

Kežmarský vyšetrovateľ v prípade vzniesol obvinenie mužovi a žene (obaja ročník 1966) za zločin týranie blízkej osoby a zverenej osoby. Obvinení sú stíhaní na slobode, ak sa im vina preukáže, zákon stanovuje pre páchateľov tohto zločinu trest odňatia slobody na sedem až pätnásť rokov.

 

 

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. 7-5 rokov ? Za toto ? Doživotie na tvrdo. Za drogy 20 rokov a za týranie 5-7 kde to kurva žijeme že za predaj niečoho ideš na tvrdo a za ublíženie na pár rokov

  2. Môjmu 6r. vnukovi keby niekto ublížil, ho zajebem a zakopem, zmrda…ako toto môže babka s dedkom dokázať?? Ved tie detičky vždy hľadajú u starých rodičov skôr útočisko…a u zmrdov sa dočkajú týrania! Presne ako píšete… Zavrieť a nepustit…a zodrat ruky v kameňolome až po lakte!!! Fuj do hajzlu, ale som sa nasral!!!

  3. Zákon-to tu na Slovensku také príjebane zákony mame len, na opak sveta.. Niekedy pochybujem o tých čo tie zákony schvaľovaní. Ony asi pozabíjali niekoho keď len taký mierny trest. Pokapat by som nechala takých ľudí. Tu sa riešia drogy že dostal 15 rokov a za ublíženie 7..A kde sme to aby bolo ubliženie menej ako pojebana droga?

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img