ISSN 1337-8481

utorok, 19. marca, 2024

Vyše 1500 dávok perníka, 110 marišky, éčko a pištol. Takúto „nálož“ našli policajti u 2 mužov

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM|  Galantskí kriminalisti zadržali pri drogovej razii dvoch mužov a jednu ženu.

 

Policajti zakročili v stredu podvečer, na poľnej ceste neďaleko vodnej nádrže Kráľová. Pri akcii zadržali dvoch mužov, 38 ročného Pavla, 30 ročného Roba a 18 ročnú mladú ženu. Policajti ju po vykonaní potrebných úkonov prepustili na slobodu. Nepoučiteľný Róbert, ktorý už bol v minulosti za drogovú trestnú činnosť právoplatne odsúdený, pri sebe prechovával igelitové vrecko so zelenou sušinou. Podľa expertov išlo o marihuanu, z ktorej by sa dalo vyrobiť 110 jednorazových dávok. Pavol policajtom vydal umelohmotné vrecko a dózy s bielou a hnedou kryštalickou látkou, digitálne váhy, oranžové tabletky a iné predmety.

 

Znalecké skúmanie potvrdilo, že išlo o pervitín a 3 dávky extázy. Zo zaisteného množstva by sa dalo vyrobiť minimálne 1590 dávok pika. Okrem drog mal muž v aute aj strelnú zbraň. V súvislosti s ňou policajti začali trestné stíhanie pre podozrenie z prečinu nedovoleného ozbrojovania a obchodovania so zbraňami.

 

Vyšetrovateľ oboch mužov obvinil z obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi. Za uvedený skutok im hrozí trest odňatia slobody až na 15 rokov. Obaja muži sú stíhaní väzobne.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Galantský policajti smiešne však zakrývajú svoju prácu aby chránili galantskych dílerov ale už sa veľa spomína kajucnikmi operativcov z ga príde sa na vsetko

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img