ISSN 1337-8481

sobota, 20. apríla, 2024

Župa zaočkovala cez 7200 ľudí, z toho bolo viac ako 300 zaregistrovaných cez cakarentt.sk

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

TT SK |MM|  Vo veľkokapacitných očkovacích centrách Trnavského samosprávneho kraja sa proti ochoreniu COVID-19 očkovalo aj počas uplynulého víkendu (17.-18. apríla 2021). Prvú dávku vakcíny od spoločnosti AstraZeneca dostalo 7205 ľudí, z toho 1716 v Dunajskej Strede, 1298 v Skalici a 4191 v Trnave. Medzi zaočkovanými bolo aj 300 obyvateľov Trnavského kraja s ťažkým zdravotným postihnutím, alebo diagnózou, ktorí sa registrovali do župnej databázy cez portál cakarenTT.SK.

 

„Pokračujeme v rýchlom tempe očkovania. Kapacity na uplynulý víkend sme naplnili po tom, čo ministerstvo zdravotníctva znížilo vekovú hranicu na 40 rokov. Od polovice februára sme zaočkovali už viac ako 48 tisíc ľudí a sme pripravení zaočkovať ďalších záujemcov v prípade dostatku vakcín. Očkovanie považujeme za najbezpečnejší a najefektívnejší spôsob, ako sa čo najskôr môžeme vrátiť k bežnému životu,“ skonštatoval trnavský župan Jozef Viskupič.

 

Registrácia cez centrálny formulár je otvorená pre všetkých záujemcov vo veku od 40 do 59 rokov. Cez cakarenTT.SK sa na očkovanie môžu jednoducho a rýchlo prihlásiť ľudia s vekom najmenej 18 rokov a s ťažkým zdravotným postihnutím alebo so závažnou, respektíve stredne závažnou chorobou významne zvyšujúcou riziko závažného priebehu ochorenia Covid-19, ktorí pochádzajú z Trnavského samosprávneho kraja.

 

V piatok 16. apríla 2021 trnavská župa spustila aj výjazdovú očkovaciu službu. Spočiatku budú prostredníctvom nej zaočkovaní klienti a zamestnanci zariadení sociálnych služieb. Následne aj imobilní obyvatelia a seniori, ktorí budú vybraní v spolupráci so všeobecnými lekármi a starostami.

 

Informácie o očkovaní, ako aj mapy očkovacích centier trnavskej župy sú dostupné na špeciálnej stránke https://zdravazupa.sk/korona/#ockovanie. Všetky informácie pravidelne aktualizujeme aj na našich sociálnych sieťach. Facebook: Trnavský samosprávny kraj, Instagram: trnavskazupa.

 

Jozef Viskupič, trnavský župan

 

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Som hrdý na to že som si nedal vrtať v nose 20.cm dlhou špajdľou a ani pichnúť do seba čosi čo si ani výrobca nedá pichnúť !
    Aleluja !

  2. Pre Daniela 👍👍👍, kiež by bolo viac takých ľudí ako Ty, moja celá rodina sa nezúčastnila ani na jednom špárani v nose a zaočkovať už vôbec nemáme v úmysle, celý rok, takzvanej,, pandémie “ sme prežili v zdraví, ľudia ešte nevedia čo ich po očkovaní čaká, na jeseň budú padať ako muchy po zásahu biolitom, nepoužívajú rozum, pred x rokmi keď sa očkovalo proti,, chrípke “, tak sa vždy očkovalo mimo chrípkového obdobia, to znamená, že to bolo v období cca September, Oktober a ešte November, v Decembri už bolo neskoro, takže prečo tak ponáhľajú s očkovaním aj počas takzvanej,, pandémii “??? Pred x rokmi nikto nepoznal,, ruško, respirator (iba pri práci v prašnom, alebo inak znečistenom prostredí). Nenosíme nič na horných dýchacich cestách, prežili sme a sme zdraví 🤗. Treba zobrať rozum do vlastných rúk a zamyslieť sa nad touto rýchlo kvasenou kampaňou, ktorá ponúka,, slobodu “ a aby ste sa nebáli umierať v našej krajine ,, pani Skládková“. Ľudia zobuďte sa ! ZAHODTE RÚŠKO, RESPIRATOR A HLAVNE NEBOJTE SA NADRIADENÉHO,(policajtov) ZATIAĽ TO NIE JE ZÁKON ! IBA BLBÉ NARIADENIE, TLSTÉHO MIKASA, CHRIPÔČKY KRČMÉRYHO, JURČEŠKA. Začnite počúvať odborníkov v tejto oblasti,nie psychopatov 🙈! Zdravý rozum zvíťazí 👍!

  3. Ufff ! Aspom jeden jediný ktorý mi rozumie. Človek si má imunitu vytvoriť sám a nie kadejaké pochybné očkovanie…
    Kamarát si pred rokmi nechal zaočkovať syna proti chrípke. Stálo to vtedy nehoráznych 600.-sk.
    Do 3.dní dostal 40.horúčku a ledvaj utiekol hrobárovi z lopaty.
    Ja doktorom a hlvne politikom neverím ani to čo dýchajú !
    Howgh !

  4. Viac zdravého rozumu, Daniel,keď sa nechcete obaja očkovať,je to Vaša vec,ale prečo stále mudrujete,keď druhý sa očkovať chcú.?Viete,o čo sa vlastne jedna,viete obaja HOVNO,opisujete nejaký prípad,čo sa stal,a trepete neustále proti očkovaniu.Viete,ako sa hovorí takým ľuďom,čo nemajú o ničom ani šajnu,a neustále chcú spoločnosti diktovať,ako sa má správať?Blbci,Hlupáci,atď.Ma niekto z Vás príslušné vzdelanie,aby mohol takto znevažovať ?Vám to proste v tej Vašej hlave nejde dohromady,lebo na to proste nemáte.Tak sa neockuj,a nesnaz sa presvedčivosť aj iných ľudí,aký si hlupák.

  5. Ja si myslím, že píšu obidvaja z tej istej čakárne od toho istého doktora psychiatra, lieky majú vysadené, lebo idú práve na kontrolu

  6. 👍Daniel 👍 super, asi sme na rovnakej vlnovej dĺžke 😉, podobný príbeh sme mali v rodine, sestranica sa tiež dala zaočkovať pred cca 25 r. tiež skoro zomrela, bola v nemocnici, ale! vtedy ešte pacientov LIEČILI ❗neodložili, mala 40′ teplotu, a povedala že nikdy viac očkovať❗❗❗ teraz GA penta kovid nemocnica 😏 kde zomrú všetci čo sa tam dostali aj keď nemali,, kovid “ keby sa ľudia zamysleli, možno by sa im rozsvietilo a pochopili, že psychopati chcú najprv znížiť stav dôchodcov, aby ušetrili na dôchodkoch, zabudli psychopati že práve dôchodcovia vybudovali všetko čo táto vláda ničí a rozkráda,, táto vláda “ ❗Deťom nedovolia vzdelávať sa,nemôžu navštevovať umelecké krúžky, športovať a….. veľa normálnych zdraviu prospešných činností, a toto nikto nevidí? Kde sú lekári, pediatri, odborníci, špecialisti v medicíne? Prečo všetci mlčia? Verím že sa už pomaly, ale isto otvárajú ľuďom oči aj myseľ, (staršej generácii 50+),mladej generácii to zatiaľ vyhovuje,nezažili čo zažili ich rodičia, táto mladá generácia sa už nehrávala vonku, ale pri počítaci 😏, a to robia s našimi vnúčatami, je to absurdné. Nevedia ako vonia jar, leto, jeseň ani zima, nepoznajú nič okolo seba, poznajú iba POČITAČ A FACEBOOK, nič viac k životu nepotrebujú 😔

  7. Pre Anonym 12:48;aj 13:26; podľa vašeho vyjadrovania, neviem či práve nepatríte do skupiny blbcov, hlupákov a nevzdelancov, vzdelanie sa získava aj mimo školy, a tá najlepšia škola je škola Života, tá naučí najviac, lepšia škola neexistuje, asi ste ju ešte nezaregistrovali, na nete ju nikto nenájde!

  8. to su strasni tragedi ti dvaja..by ma zaujimalo ako chodili do prace bez sparania, ako chodili ich deti do skoly ked sa oni nesparali.. no asi su to bohati podnikatelia a bez deti..ale to mi tiez nepasuje, lebo su riadne vygumovani.. 😀

  9. Ako sa tu všetci pekne do mňa nasierate… ale po rokoch zistíte že ten Daniel mal pravdu ! Presviedčať vás o ničom nebudem,ste osprostení našimi zapredanými médiami ktoré do vás tlačia iba tie informácie o ktorých chcú aby ste vedeli.
    V okolitých štátoch sa deje plno iných vecí ktoré vám tu v žiadnom prípade neukážu !
    Pre toho pána čo sa volá „pre daniela“. Tak za očkovanie proti chrípke sa istý čas celkom iste platilo. Niekedy okolo roku 2003,neviem to presne. Čítam tu o sebe zaujímavé informácie ktoré sa udiali iba vo vašich popletených a vymetených hlavách. Vraj som písal že sa nedala testovať celá moja rodina !
    V akých zapredaných novinách ste to čítali ? Tu je vidieť kto tu klame.

    Pre pána : „Viac zdravého rozumu“
    Bolo by treba na všetkých popletencov a nechápavcov hodiť veľkú sieť,veď sú to blázni !

  10. Daniel, o tom že sa nedala testovať celá jeho rodina písal 10:38 pán alebo pani s menom Viac zdravého rozumu! Nevzťahuj hneď všetko na seba. Blbcov ako ty behá po svete viac.

  11. Prečo je zmazaný prispevok ako prebaľujú,, výborne“a veľmi,,spoľahlivé‘ ‚tyčinky do nosa? Prečo nenechate ľuďom si to pozrieť! Ako delia veľké balenia, ako a hlavne čo dávajú, aký rozok do náhradných fľaštičiek? Robia to v CZ. Ľudia nepozeraju nič iné iba TV hnoj, narkozu a aj verejnopravnú stv. Tam im pravdu nepovedia, je to naozaj hrozné čoho sú zapredané média amerike schopné.

  12. A na tom tvojom konšpiračnom webe ti pravdu povedia? Ako môžeš tak bohorovne tvrdiť, že práve tá tvoja pravda je tá správna?

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img