ISSN 1337-8481

sobota, 20. apríla, 2024

Na Slovensko pricestovali v podvozku kamióna

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Prezídium PZ SR |MM| Z Afriky až na Slovensko. Policajti našli migrantov čakajúcich pred matrikou

Čadčianska policajná hliadka bola vyslaná na preverenie oznámenia o cudzincoch do obce Čierne.
Po príchode hliadky na miesto sa pri obecnom úrade nachádzali tri osoby, nemali pri sebe žiadne doklady. Podľa ich tvrdenia majú 29 a 30 rokov.

Policajti vyrozumeli kolegov z oddelenia cudzineckej polície.
Pri vykonávaní prvotných úkonov za prítomnosti tlmočníka policajti zistili, že ide o jedného štátneho príslušníka Tunisu, ďalší pochádza z Alžírska a tretí muž z Maroka. Na územie Slovenskej republiky sa, podľa ich tvrdení, dostali v podvozku kamióna.
Počas vykonávania potrebných úkonov všetci traja prejavili záujem o azyl na území Slovenskej republiky.

Do času rozhodnutia o ich žiadosti zostanú na Oddelení azylu Humenné. Zároveň im bol vykonaný antigénový test, výsledok bol negatívny.

 

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Všetci bez dokladov… samozrejme ich stratili. Ale každý mal určite najnovší typ mobilu. Ten nestratili… ja by som to hnal odtiaľto !!!

  2. Hmm.., zaujímavé..
    Sprísnený režim na hraniciach, je*áčka pracujúcich ľudí na hlavných ťahoch, kontrola zákazu vychádzania..
    Celá EÚ v pozore, čo ak im prekĺzne Slovák bez pendlerského povolenia..
    A opice z Maroka sa len tak objavia v Čadci pred matrikou. Zase..
    Kdepak udělali inřiníři z NDR chybu?
    Ale budeme sa chvastať (aj na SOL), koľko pokút sa vybralo na Matovičove konto za porušenia nariadení.. Super.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img