ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

Právny štát?

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
PRÁVNY ŠTÁT?
Štefan Harabin stratil súdnosť. Namiesto demonštrovania rovnosti pred zákonom (ako by sa na kariérneho sudcu patrilo) sa pred zákonom schováva. Keďže dlhodobo odmieta prevziať úradné listy, polícia po ňom vyhlásila pátranie. Médiá špekulujú, že medzi neprevzatou korešpondenciou je aj uznesenie o vznesení obvinenia voči jeho osobe. Z večerných správ sa nakoniec celé Slovensko dozvedelo, že sa bývalý predseda Najvyššieho súdu schováva pred zákonom vo svojom bratislavskom byte. Gratulujeme… Od levelu Jozefa Majského (Praha) či Karola Mella (Belize) je to zatiaľ ďaleko.
Vo voľbách 2020 sme ľuďom sľubovali obnovenie dôvery v právny štát. Právny štát je taký štát, v ktorom sú si všetci pred zákonom rovní. Ak sa ale bude Štefan Harabin takýmito špekulatívnymi manévrami naďalej uhýbať spravodlivosti, tak zosmiešni akúkoľvek snahu o nastolenie spravodlivosti, o ktorú sa tu rok usilujeme.
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Tu sa nedočkaš článku že predseda olano je usvedčený klamár a manipulanrt národa.
    Presne vďaka tejto vlohe klamať ľudí sa dostal do vlády a zarobil milióny svojou S.R.O olano za voľby.

  2. Že Ty ľudia majú odvahu takéto somariny vôbec zverejňovať.A tieto výrazy,schováva sa vo svojom byte v Bratislave,Majáky sa schováva v Prahe,pričom každý vie o čo ide.A ako obnovujú dôveru v právny štát,toho sme všetci svedkom.Fujtajbl.

  3. kedže slováci sú sprostí jak telatá, aj to som asi urazil telatá, tak si znova zvolte prefetovaného pelegriniho a budete mat znova pokoj, budú vám srať na hlavy ako posledných 12 rokov, ukradnú vám aj to posledné a vy budete spokojní a ako správna slovač, držať hubu a krok

  4. Lexa Ivan,predpokladám,že aj ty si Slovák,takže aj ty si sprostý ako nielen teľa,ale aj ako korunovaný vôl,keď ti vadí len minulé,ale nevadí ti to terajšie rozkrádanie a obohacovanie sa verchušky na nákupoch nepresných testov,na staranie sa iba o udržanie si teplých vládnych kresiel strácajúc pri tom svoje tváre,sľuby ľuďom,pravdovravnosť,transparentnosť a dávať si našpiniť na hlavu,len aby som sa tam udržal čím najdlhšie.Mne vôbec nezáleží na tom,či je pri moci ľavica alebo pravica,len nech tam je niekto zodpovedný,skúsený,ktorý by normálne zastával a vykonával svoju vysokú funkciu.

  5. Vcera na Markize bolo vidno ako strasne sa ten Harabin schovava 😀 😀 :D. Tu sa jasne ukazalo ako sa ho boja, lebo ma pravdu. Ani posrate uznesenie mu nevedia dorucit. Bolo vidno, ze radovi policajti s tym nic nechcu mat.

  6. Podľa jeho správania môžu si ľudia myslieť, že buď nie je celkom v poriadku, alebo má zase na programe vytĺkať zo súdnych sporov, čo sa mu zatiaľ úspešne darilo. Nebolo ta málo. Všetky jeho výstrelky, ako rozmlátené dvere na ústavnom súde, manifestácia… A darí sa mu. Prečo by to nevyužíval, keď si je vedomí, že sa mu nič nemôže stať? Ešte stále sa ho boja.

  7. To naozaj p. Grendel? Naozaj si myslíte že všetci sme odkázaní na vaše klamstvá a polopravdy ktoré si progresívní a liberální novinári vždy preverujú? Dnes, teda medzi 11:00 až 12:30 Harabín na ul. Mraziarenská 6, BA Ružinov asi 200 m od svojho domu poskytol Harabín dva rozhovory pre redaktorov TA3 Linharta a Markízy Medzihradského, kde im o.i. vysvetlil prečo si ako píšete p. Grendel, Harabín nepreberá poštové doručenky. Tí dvaja demokratickí a pokrokoví novinári boli z toho paf a neverili. Tak políciou hľadaný Harabín na mieste ponúkol jednému z novinárov možnosť, aby zavolali na 158 a povedal kde sa nachádza. Na otázku či je po Harabínovi vyhlásené pátranie operáčný nevedel odpovedať, ale prisľúbil že do 5 min. je tam hliadka. ..Ale tá neprišla ani po 15 min. Možno mal Harabín na ceste pripravených svojich komplicov aby policajtom v tom zabránili. Len neviem p. Grendel, či budete čitateľov SoL informovať aj o podaní TO Harabínom na PR Kovaŕíka. Dnes je to samozrejme hoax, ale čo potom, ak sa o pár dní potvrdí podanie TO?

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img