ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

Prečo majú Slovenky slabosť len na amerických vojakov?

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Bratislavčanka prišla o tisíce Eur

Bratislavskí policajti vyšetrujú podvod, ku ktorému došlo v rámci internetovej komunikácie.
Poškodená 69-ročná Bratislavčanka bola oslovená prostredníctvom sociálnej siete osobou, ktorá sa vydávala za amerického generála slúžiaceho v Afganistane.
Osoba so ženou nadviazala rozhovor, v rámci ktorej si získala priazeň poškodenej. Z dôvodu zaslania balíka s obsahom finančnej hotovosti vo výške niekoľkých miliónov dolárov, požiadal ženu, aby zaplatila prepravné náklady za balík.

Žena bohužiaľ súhlasila a prostredníctvom bankového prevodu odoslala na neznámy účet sumu vo výške 5. 500,- €. Neznáma osoba následne požadovala od ženy ďalšie finančné prostriedky, s čím už ale žena nesúhlasila a podala v tejto súvislosti trestné oznámenie na príslušnom policajnom oddelení.

RADA POLÍCIE
O podvodoch s americkými vojakmi či doktormi, ktorí nadväzujú kontakt s osamelými ženami a následne žiadajú zaslanie peňazí sme už písali x-krát na našej stránke Hoaxy a podvody – Polícia SR.

Ak vám napíše na sociálnej sieti, alebo do emailu neznáma osoba, väčšinou s legendou zahraničného vojaka, lekára a podobne a žiada od vás peniaze alebo osobné údaje, na takéto správy nikdy NEODPOVEDAJTE a profil aj email VYMAŽTE.

Foto: ilustračná

zdroj: Polícia SR

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. 👍 presne to som chcel aj ja povedať. Ešte dodám že Slovenky sú hrde keď ich naprcá zahraničný plemeňák! Maminky ich za to pochvália

  2. A ešte ste dievčatá zabudli na bankovu kartu treba dat číslo a heslo Ešte ste ich zabudli upozorniť na toto Keď im chcete posielať čísla aj na vianočnej pohľadnice sú čísla nejaké

  3. Keď už tak,tak ozaj len niektoré Slovenky,veľa ich nebude,ale každá taká,ktorá náleti na takých podvodnikov,je si sama vinovata,

  4. je mnohokrát nevyspitateľná.
    Túžba za lepším, krajším a šťastnejším životom podľa vysnívaného obrázku, je silnejšia ako logika. Potom zistí…
    Áno, nájdu sa aj také, ktoré majú pokladničku medzi palcami o nejakých pár čísel vyššie… Potom posielajú fotky, ako si k*rv* žijú. Ano ano, len, dokedy bude spokojná? Father, unknown.

  5. Zvláštny prejav lásky, pýtať peniaze. To jej nedocvaklo? Ale zbytočne sa nad tým zamýšľať, pretože prečo by to podvodníci neskúšali, keď sa im darí? Ale hlúpemu rozum nedáš. Musí to zažiť na vlastnej koži.

  6. Ja viem,poniektorým sa chce z toho grcať ale akosi im to nejde. Tu je návod :
    zohnite sa nad záchodovú misu a strčte si do hrdla dva prsty. Druhou rukou si strčte dva prsty do zadku.
    Ak to nepomohlo,vymeňte si prsty a uvidíte ten výsledok ! 🙂

  7. Ja hľadám mladého chalana z obecného družstva čo kravy dojí a bude sa vedieť o mňa postarať! Na oplátku podojím ja teba 😂

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img