ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

Uvoľnovanie opatrení už od pondelka

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Celé Slovensko prechádza od pondelka 19.4.2021 do 3. stupňa varovania, čo znamená nasledovné uvoľnovanie opatrení:

 

Ministerstvo zdravotníctva prosí ľudí, aby dôsledne dodržiavali stále platné opatrenia a nosili respirátor, v interiéroch čo najviac vetrali a najmä, prihlásili na očkovanie seba a vašich starších príbuzných.

https://vakcinacia.nczisk.sk/registracia

 

zdroj: MZ SR

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Veru sa aj bude testovať, predpokladám, že viac ako doteraz. Všetko čo sa uvoľní, bude podmienené testom. Obchody, mimo okres…

  2. Zase riadna somarina! Takže chceš ísť do iného obchodu ako potraviny, musíš mať test! Asi si budeme plánovať čo kedy a kde ísť kúpiť, samozrejme pred tým si dať urobiť test! Testovacie miesta sú niektoré zrušené, to zase bude!!! Inak doteraz dôchodci sa nemuseli ísť dať testovať, teraz čo? Pôjdu? Vykašľať sa na ich riešenie, ktoré nemá nič spoločné so zdravým rozumom!!!

  3. Kde to vlastne žijeme, v právnom štáte, alebo v ríši bláznov? V zahraničí na nás asi pozerajú s otvorenými ústami, ako na bláznov. Veď toto jeho správanie nemá obdobu. To ho nemá nikto právomoc ho skrotiť a ukázať mu, kde je jeho miesto a čo je v jeho právomoci? To hocikto si sadne do špeciálu a len tak odíde, bez povolenia? Kto dáva povolenie na odlet, kto dáva povolenie na služobné cesty? Ja tvrdím, že politika je patent na rozum. Už sme tu mali takých, ktorí sedeli na viacerých ministerských stoličkách. A tento? Zvláda dokonca tri funkcie: premiéra, ministra financií aj zdravotníctva. Ale už si brúsi zuby bývalý povedený premiér na diktátorsky post. Už len to by sme potrebovali. Tohto kolobehu sa nezbavíme ani do súdneho dňa..

  4. Priatelia kľud. Áno súhlasím že olano strana nás doviedla k totálnemu rozkladu spoločnosti kde život obyčajného človeka je pre nich len čiarka štatistikách…
    Nie covid ale ich túžba po peniazoch a moci nás doviedla do tejto politickej situácii.
    Našťastie už len 8% má táto ministranička a každy mesiac padá a a padá

  5. je mi z toho na grc,že také hovädo devastuje náš štát a nikto sa nepostaví,a povie na rovinu,že je to psychopat,podvodník,treba sa ho zbaviť ako sa Rumuni zbavili diktátora

  6. Asi je tam ostatným pri ňom dobre. Ľudia ako ste mohli vôbec tomuto dať svoj hlas vo voľbách čo ste čakali od neho a celej jeho strany.

  7. Chce to klud a nohy v teple. Snivalo sa mi, ze som pozeral TV a tam davali prenos z medzinarodneho sudneho dvoru v Haagu. Sedela tam celkom znama tvar a dvaja ho tam strazili. No uz si nepamatam to meno. Zacinalo sa na M… a koncilo …vic, hmm Milosevic? No neviem, tak nejako… Take blbosti sa mi v poslednej dobe snivaju.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img