ISSN 1337-8481

sobota, 20. apríla, 2024

Parkovisko Lidl vyčistené od vrakov

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Aj dnes Mestská polícia v Seredi pokračovala v odťahovaní vrakov. Ďalšie odstránené z parkoviska nákupného centra Lidl.

– – –

Mestská polícia začala s realizáciou odťahov starých vozidiel – vrakov z verejných priestranstiev ešte v roku 2020. Odťah sa realizuje v spolupráci s firmou Autovrakovisko s.r.o. Bernolákovo, ktorá spĺňa všetky potrebné legislatívne podmienky na odťah, uloženie a likvidáciu starých vozidiel. Pred samotným odťahom sú majitelia vozidiel 2x vyzvaní na odstránenie, ak ak tak neurobia, Mestská polícia pristupuje k odťahu.

 

zdroj: Mestská polícia Sereď Fb

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. On není opálený ,,,ON JE ŽIVOČÍCH TULEŇOVEC S PRASATOM SKRIŽENÝ ,,,,,, PRASOMROŽ !!! 🐽🐽🐽🐽🦖🐷🐷🐷🐷🐷🐖🐖🐖🐖🦛🦛🦛🦛🦛🦛🦛🦛

  2. K nahrade by som im napocital aj cas, ktory bol vynalozeny prislusnikom MsP pocas vykonu prace. Aj ked by mnohi namietali ze tam len stal. Za odtah by som napocital kazdy cent a kazdu minutu. Preco by to malo platit mesto z podielovych, vasich dani, ked to moze majitel vraku. Nema lóve? Exekucia.

  3. ano. bol by inde a venoval by sa prevencii, ci dohladu…za plat z mestskej kasy.

    ty nevies rozlisit dve rozne veci?
    venoval sa cinnosti, ktora je podla mojho nazoru, uz okrajova k jeho sluzobnej povinnosti. asistancia ci sucinnost pri odstranovani vraku a tu cinnost musi niekto zaplatit. teda, majitel vraku.
    co je na tom zlozite? preco by to vsetko malo platit mesto z TVOJICH dani a nie priestupca za svoje pohodlie? ved bol dva krat vyzvany. ci nie?

  4. Buď taký dobrý a nepoučuj ma čo viem alebo neviem rozlíšiť. To je len tvoj názor, že to považuješ za okrajovú činnosť. Názor laika, ktorú si len niečo myslí.

  5. Dobre tak si dám poradiť od odborníka. Napíš každú jednu činnosť mestského policajta a pridaj k tomu ktorá má byť platená z mestskej kasy a ktorá inak a kým. Ak to nenapíšeš, tak si len táraj a gágaj. Čakám.

  6. Vieš, nie je hlúpe ak niečo nevieš a opýtaš sa. Hlúposť je zostať sprostým. Pýtaj sa, aby si nebol tým druhým. Začni napríklad zákonom – Zákon č. 564/1991 Zb.

  7. Mimochodom, v zákone č. 564/1991 Zb. nie je zmienka o tom, ktorá činnosť policajta sa má ako financovať. Vyhol si sa otázke, ale nečudujem sa. Si v úzkych. Zato si si neodpustil niečo o hlúpych. Typické pre prípad, keď nie je argument.

  8. cakas, ze za teba napisem 211ku, aby ty si to mal informacie rovno do huby?
    Fesak, seriem na teba aj bez argumentov. Chces to vediet? Zisti si to. Ja som napisal nazor, ze za odvoz srotu by som majitelovi napocital kazdy cent. A ak si ti to nepaci, mozes to uhradit zo svojho.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img