ISSN 1337-8481

streda, 24. apríla, 2024

POKRAČUJEME V ĎALŠOM NÁKUPE – Prázdne sklady sa plnia

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
POKRAČUJEME V ĎALŠOM NÁKUPE 👊🏻
Po prvotnom zabezpečení kritických stavov obuvi a polokošieľ, ktoré boli nevyhnutné k plynulému výkonu služby u policajtov a hasičov počas všetkých ročných období, pokračujeme v ďalšom nákupe.
👮🏼‍♀️V najbližšom období budeme do odevných výdajní distribuovaných 4 000 zelených polokošieľ s krátkym rukávom zakúpených na základe kúpnej zmluvy v roku 2020 za 108 300 eur.
👏🏻 Aktuálne sú podpísané ďalšie kúpne zmluvy na dodanie:
✔️16 000 čiernych tričiek s dlhým rukávom
✔️16 000 čiernych tričiek s krátkym rukávom
✔️31 500 zelených polokošieľ s krátkym rukávom
✔️7 400 bielych polokošieľ s krátkym rukávom
✔️3 500 čiernych polokošieľ s krátkym rukávom
✔️46 000 zelených polokošieľ s dlhým rukávom
✔️9 000 bielych polokošieľ s dlhým rukávom
✔️4 900 čiernych polokošieľ s dlhým rukávom
Tovar s krátkym rukávom s termínom dodania v priebežných dodávkach do konca júna a začiatkom septembra tovar s dlhým rukávom.
V prípade zásahovej obuvi 🥾bol zo strany príslušníkov PZ mimoriadny záujem o dodaný tovar a preto aktuálne rokujeme o možnosti doplnenia tovaru ešte v priebehu tohto roka.
👨🏼‍🚒Na základe kúpnej zmluvy bude pre príslušníkov PZ a HaZZ zabezpečených:
✔️2 400 kusov búnd ¾ zimných vo farbe zelenej, čiernej a reflexnej
✔️3 500 kusov nohavíc s odopínateľnou vložkou vo farbe zelenej
✔️2 000 kusov búnd celoročných vo farbe zelenej a reflexnej
✔️1 750 súprav nepremokavých vo farbe zelenej
✔️2 000 kusov viest vo farbe zelenej
✔️10 000 kusov čiapok pletených zimných vo farbe čiernej
Všetky s termínom dodania v priebežných dodávkach do júla.
V neposlednom rade prebieha aktuálne zabezpečovanie reprezentačnej rovnošaty pre príslušníkov Policajného zboru a služobnej rovnošaty pre príslušníkov Hasičského a záchranného zboru v celkovej hodnote 137 664 €.
Výstrojné súčasti budú distribuované na odevné výdajne v celom veľkostnom sortimente ako novozavedená výstrojná súčasť za účelom objednania správnych veľkostí vzhľadom na široký veľkostný sortiment s predpokladom vypracovania ďalších kúpnych zmlúv v roku 2021 na základe skutočných objednávok príslušníkov Policajného zboru a príslušníkov Hasičského a záchranného zboru.
Intenzívne tiež pracujeme na obstarávaní ponožiek 🧦 kde aktuálne prebiehajú predbežné trhové konzultácie a kožených súčastí ako napríklad opasky.
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Nevidím nákup streliva. Zbytočne nosia na opasku 3/4 kila navyše.
    Mikulec, predajte tie predražené Glocky a bude viac na nákup zlatých spon k viazanke k „reprezentačnej rovnošate“.

  2. „predbežné trhové konzultácie“
    Rýchlo, rýchlo – využite núdzovy stav na tie typycké oľanovské „predbežné trhové konzultácie“, ktoré v konečnom dôsledku budú aj tak predražené. Alebo nie?

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img