ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

Upozornenie: Množia sa pokusy o predbiehanie pri očkovaní

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

MZ SR |MM|  S ľútosťou musíme upozorniť na to, že sa množia prípady, kedy sa občania neoprávnene registrujú na očkovanie vo fáze 1, ktorá je určená najmä pre zdravotníckych pracovníkov a ľudí, ktorí poskytujú starostlivosť o pacientov alebo ohrozené skupiny.

Prosíme záujemcov, aby sa registrovali len v prípade, že patria do tejto skupiny, a aby boli súčinní vo vakcinačnom centre a po vyzvaní preukázali doklad o zamestnaní.

V prípade, že sa záujemcovia o očkovanie, ktorí sa zaregistrovali cez 1. fázu, nevedia vo vakcinačnom centre preukázať potvrdenie o zamestnaní (alebo pracovnou zmluvou, služobným preukazom), nebudú môcť byť zaočkovaní.

Nutnosť preukázať sa dokladom o zamestnaní je pre záujemcov z fázy 1 zdôraznená aj po dokončení registrácie na stránke: www.korona.gov.sk.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. nesmiete to tak propagovať a nebudú sa predbiehať, ale keď média vaše vakcíny reklamujú ako „Úsmev“ či očkovanie je „Hudba“ nuž čo ľudia sú presvedčení, že keď sa zaočkujú nebudú musieť chodiť do divadla stačí si dať pichnúť jednu dávku a môžu sa pri nekonečnom lokdawne kultúrne vyžiť aj doma

  2. Cisto pragmaticky a evolucne.

    Ockovat 20-65r
    Cim skor umoznit tejto skupine obyvatelov pracovat / podnikat / studovat.

    Ockovat ekononicky neproduktivnych ludi je mozno z vasho pohladu humanne a eticke lebo su zranitelni…ale z evolucneho hladiska nemaju co uz ponuknut, chranit 80+ v DSSkach je neekonomicke a len a len ludske.

    Pre toto vymiera europska populacie, lebo chceme zit 100rokov zvysujeme vek do dochodku a tym mladym eliminujeme pracovne pozicie prestarnutou pracovnou silou ktora odchadza do dochodku pozdejsie a pozdejsie…

    Evolucne svorka vzdy slabych, chorych a postihnutych vyradi aby sa neoslabovala dalsie generacie…

    Vyhynieme na svoju ludskosť.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
Predchádzajúci článok
Ďalší článok
spot_img