ISSN 1337-8481

sobota, 20. apríla, 2024

Pridajte sa opäť do pátrania po nezvestnom Tomášovi. V sobotu, za každého počasia a stavu.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Pátrači z Civilnej Ochrany NDD sa počas minulého týždňa opäť zúčastnili pátrania po nezvestnom Tomášovi Kuchynkovi v Seredi, spoločne so zložkami MV a MO. Pátrači a poriečna polícia pátrali s člnmi po celom toku spoločne so ženistami. Približne 60 vojakov v rojnici pátralo na mieste posledného kontaktu s nezvestným.

Neskôr pátrači z Civilnej Ochrany NDD pre vadu motora museli pomôcť kolegom od ženistov a odtiahnuť ich čln do lodenice. Hladina bola veľmi nízka a všetky ostrovy prehľadali dronom. Bohužiaľ stále neúspešne.

!! POZOR !!
Keďže v sobotu bude hladina veľmi nízka, znova sa uskutoční najväčšie pátranie a všetci veria, že posledné.

„Spoločne s #ArmyŠportySlovensko, #RescueKarpaty, #PPUdunajskastreda a ďalšími dobrovoľníkmi organizujeme v SOBOTU o 10:00 stretnutie a brífing v lodenici ŠINTAVA, kde následne po rozdelení úloh prejdeme kompletne celé územie po brehoch, po vode, na pešo po koryte a pozrieme každý jeden strom, šáchorie, skalu alebo jamu.

Prosíme Vás, pridajte sa a pomôžte nám ukončiť trápenie rodiny nezvestného. Pre každého bude strava aj snack či pitný režim zabezpečený.

Rovnako je potrebné dodržiavať všetky nariadenia ÚVZ, prísť iba po vykonaní testu, mať rúško a pokiaľ nie ste rodina tak dodržiavať odstup.“  píšu pátrači z Civilnej Ochrany NDD.

!! SOBOTA 10:00 ŠINTAVA!!
Za každého počasia a stavu.

Vopred ďakujeme každému účastníkovi za pomoc.

 

Pripomíname popis Tomáša Kuchynku, ktorý zverejnilo KR PZ Trnava s fotografiou:

Tomáš je 178 cm vysoký, má tmavé vlasy a hnedé oči. Má skoliózu chrbtice a kríva na jednu nohu. Naposledy ho videli v šedých teplákoch a modrej bunde s čiernymi časťami. Na nohách mal obuté zimné topánky.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Niektori ludia su tak neskutocne otupeni a zdegenerovani, az mam pocit, ze sloboda slova v kontexte s nimi je nebezpecna nielen pre samotnu spolocnost, ale aj pre ich samotnych…

  2. Jakože neviem čo očakávate, sú dve možnosti buď to má za sebou (čo mi je ľúto) alebo sa niekde skrýva… realita je už taká
    Majky tvoj komantár je ako vždy hodný str. Onano

  3. Miloš Majko máš stopercentnú pravdu 👍 ďakujem že máme v Seredi takého šikovného redaktora. Držím palce držím palce👍👍

  4. Namiesto vytupene dementných komentárov, ktoré písal Xxx sa radšej pridajte do pátrania. My vieme čo máme robiť, kde máme hladať a využívame na to všetky dostupné prostriedky , ktoré máme k dispozícii , aj tie čo nemáme, dnešným dňom to bola 15 sta pátracia akcia, kolkátich ste sa zúčastnili vy? poznáme odpoveď, ale netreba zúfať, v stredu sa oblečeme do neoprénu a aj napriek počasiu a studenej vode sa ideme potápať a hladať, takže sa vidíme dúfam 😉 Do klavesnice vie tukať aj dement

  5. Ak by bol vo vode, telo by sa už objavilo na hladine. Jedine ak je zakliesnený… Ak je na súši, bude ťažké ho nájsť.

  6. VAH je široky a je tam veľa potopenych stromov- pozostatok výstavby priehrady.
    Ale aj tak nechápem , žeby voda Tomiho nevydala.
    Tomi bol /je pohodový chlapec.
    Bože pomôž…

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img