ISSN 1337-8481

štvrtok, 18. apríla, 2024

Nech sa páči, tu je niekoľko skúseností SMERu a jeho nominantov. Dnes do veľkej miery ľudí v strane HLAS.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Prakticky den a noc v kuse sme svedkami stále väčšej angažovanosti sa trollov na sociálnych sieťach a v diskusiách svojimi príspevkami sa snažiacich o spochybňovanie všetkých krokov bývalej vlády Igora Matoviča a súčasnej Eduarda Hegera. Po vzore expremiérov Fica a Pellegriniho sa snažia kritizovať rázne opatrenia proti šíreniu koronavírusu rovnako, ako tie slabšie. Dokonca sa neštítia ani parazitovať politicky na situácii, ktorá u nás nebola prakticky storočie a dnes vyslovene likviduje prakticky celý svet.

Hanba? Oni to tak neberú. Snažia sa prekryť svoje kauzy, ktoré by sme si mali pripomínať podstatne častejšie.   Len aby sme nezabudli.

Najvážnejšie kauzy Ficovej a Pellegriniho vlády sú výboorne zhrnuté tu:

Fico so svojim SMER-SD tvrdí, že Matovič je neschopný a nemá žiadne skúsenosti s premiérovaním. Nech sa páči, tu sú „SKÚSENOSTI“ Roberta Fica a jeho bandy 😉
👉Hlas podobný Ficovi – 2002
Pred voľbami v roku 2010 sa objavila nahrávka roku 2002 „s hlasom podobným Ficovi“, ktorý hovoril o utajených sponzoroch SMERu-SD, ktorí strane poskytli 75 miliónov korún (cca 2,48 milióna eur). Doslova tam nahratá osoba hovorí: „Zabezpečil som a to tu môžem povedať, dúfam, že to nikto nepočúva, zabezpečil som na tento rok 35, na budúci rok asi 40 plus teda ďalšie veci. Zabezpečil som ich vlastnou hlavou.“ Fico poprel, že išlo o jeho hlas. Kauzu preverovali aj vyšetrovatelia, ale prokuratúra dospela k názoru, že „skutok sa nestal“.
👉Mečiar a Slota – 2006
Fico sa ako premiér videl už v roku 2002, napokon mu to vyšlo o štyri roky neskôr. Z politického dôchodku a zabudnutia vytiahol aj lídrov HZDS a SNS, Vladimíra Mečiara a vzal ich do vlády. Výsledkom boli kauzy ako Velký Slavkov, emisie či nástenkový tender, za ktorý zatiaľ neprávoplatne odsúdili dvoch Slotových ministrov na spolu 21 rokov.
👉Výboh a vínko
Ficov kamarát je aj zbrojársky magnát Miroslav Výboh. Práve táto dvojica sa stretla v moravskej pivničke pri víne s vtedajším českým premiérom Mirkom Topolánkom a odsúdeným lobistom Markom Dálikom. Toho súdili za kauzu Pandur na dodávku obrnených vozidiel, pri ktorom rakúska firma Steyr tvrdila, že mal pri predaji lietať úplatok 18 mil. eur.
👉Hedviga Malinová – 2006
Študentka Hedviga Malinová 25. augusta 2006 nahlásila, že ju v nitrianskom parku napadli 2 muži. Údajne za to, že telefonovala po maďarsky. Na blúzku jej mali napísať „Maďari za Dunaj!“ a utrpela zranenia tváre. Polícia už 11. septembra zastavila vyšetrovanie. Kaliňák a Fico si na to zvolali tlačovku, kde tvrdili, že si Hedviga celý prípad vymyslela. Neskôr ju dokonca stíhali za krivú výpoveď. Počas vyšetrovania vyšlo najavo, že niektorí lekárski znalci, podpísaní pod posudkom jej zranení, sa na ňom vôbec nepodieľali. Doteraz to nie je vyšetrené.
👉Diaľnica a odchod – 2007/2009
Fico je v politike od 90. rokov, prvý raz sa stal premiérom v roku 2006. V minulosti sľúbil a nedodržal dve zásadné vyhlásenia. Že do roku 2010 spojí Bratislavu a Košice diaľnica a že v roku 2014 už nebude figurovať v politike. Diaľnica nebude ani v roku 2020 a v rovnakom roku chce Fico Smer priviesť vo voľbách opäť do vlády.
👉Jachta a J&T – 2008
Žltou kartou Fico vyriešil to, že sa jeho vtedajší minister financií Ján Počiatek stretol v Monaku na jachte s predstaviteľmi finančnej skupiny J&T. A to len niekoľko dní predtým, ako sa zverejnil oficiálny kurz pri prechode z koruny na euro, keď na tom žraloci zarobili milióny eur.
👉Mýtny tender – 2008
Slovensko za prvej Ficovej vlády vysúťažilo systém na vyberanie mýtnych poplatkov za 851 miliónov eur, teda o 221 miliónov viac, ako by stál najlacnejší systém v súťaži. Víťazná firma bola napojená na cyperské schránkové firmy, kde figurovali aj zamestnankyne finančnej skupiny J&T.
👉Kauza predaj emisií – 2008
Ministerstvo životného prostredia a americká „garážová“ spoločnosť Interblue Group podpísali zmluvu o predaji emisných kvót oxidu uhličitého na 4 roky za cenu 5,05 eura za tonu. Slovensko v zmysle tejto zmluvy predalo spoločnosti Interblue Group 15 miliónov ton emisných limitov za približne 75 miliónov eur. Podľa predsedu SDKÚ-DS Pavla Freša „na tomto zarobila garážová firma a slovenskí daňoví poplatníci prišli o 47 miliónov eur“.
👉Rekonštrukcia Bratislavského hradu – 2008
Dodávateľom rekonštrukcie sa stala spoločnosť Váhostav, ktorú vlastní oligarcha Juraj Široký spájaný so SMERom-SD. Z pôvodných 1,2 mld Sk (cca 39,8 milióna eur) sa cena po doplnení rekonštrukcie aj o parkoviská a ubytovne pre poslancov dvihla o 2,6 mld Sk (cca 86 miliónov eur).
👉Kauza popolček, 2009
Tender na odvoz a likvidáciu popolčeka a škvary z troch slovenských teplární za 83 miliónov eur vyhrala firma Esco Krupina. Išlo o kauzu ministra za SNS. Ten musel odstúpiť. Jeho nástupca za SMER-SD potvrdil, že išlo o nevýhodnú zmluvu. Konkurečné firmy totiž ponúkali to isté o 27 miliónov eur lacnejšie.
👉Tunelovanie Vojenskej spravodajskej služby – 2010
Bývalý člen vedenia VSS opísal údajne nezákonné prevody majetku bývalej VSS na iné organizácie a súkromné osoby. Tie zase mali byť v spojení s vedením služby. Štát takto mal prísť o milióny eur, väčšinou tak, že tajní nakúpili majetok, zrekonštruovali ho za prostriedky štátu, potom ho označili za nepotrebný alebo dekonšpirovaný a za výrazne nižšiu cenu ho predali ľuďom, ktorí na tom zarobili. Vyšetrovateľ vyšetrovanie ukončil vo februári 2015 s tým, že skutok nie je trestným činom.
👉Gorila – 2011
Dodnes nepotvrdený spis SIS hovorí o obrích úplatkoch pri privatizácii. Týka sa ešte druhej Dzurindovej vlády, no vystupuje v nej aj Fico. Premiér dodnes odmieta odpovedať na otázku, či bol v byte na Vazovovej ulici, kde sa odposluchy vykonávali, a či tam pil kolu so šéfom Penty Jaroslavom Haščákom.
👉Rabovanie zdravotníctva – 2014
Predražené CT, ktoré chcela v roku 2012 kúpiť piešťanská nemocnica za 1,6 milióna eur, stálo funkciu ministerku zdravotníctva Zuzanu Zvolenskú a vtedajšieho predsedu parlamentu Pavla Pašku. Dodávateľom bola firma Medical Group, ktorú v minulosti ovládal práve Paška. V kauze sa obviňujú a rušia obvinenia pri niektorých ľuďoch, bezvýsledne.
👉Váhostav – 2015
Médiá už roky píšu o tom, že Smer financujú a riadia viacerí oligarchovia, ktorí sú nalepení na štátnych zákazkách. Medzi nimi sa spomína aj šéf stavebníckeho gigantu Váhostavu Juraj Široký, ktorý vlastníctvo firmy priznal, až keď mu to nakázal zákon. Váhostav sa preslávil aj reštrukturalizáciou, keď firma dlhovala svojim veriteľom vyše 120 miliónov eur.
👉Jánoš a alobal – 2015
Bývalého poslanca za stranu Smer Vladimíra Jánoša zatiaľ neprávoplatne oslobodili z obvinenia, že týral manželku. Pri kauze však vyplávali na povrch závažné podozrenia, že si tento niekedy neohrozený podnikateľ z Hornej Nitry nosil domov milióny eur a balil ich do alobalu. Peniaze mali pochádzať zo štedrých dotácií štátu Hornonitrianskym baniam, ktoré Fico napriek obrovskej stratovosti nechce zavrieť. Všetky obvinenia popierajú.
👉Teta Anka – 2015
Šéf štátnej zdravotnej poisťovne musel vysvetľovať, prečo má poisťovňa zmluvy s firmou jeho 77-ročnej tety v celkovom objeme 14 miliónov eur. Zmluvy pritom vznikli za jeho pôsobenia na čele poisťovne. Kauza ho stála miesto. Tým sa prípad skončil.
👉Bonaparte
Fico už roky býva v superluxusnej bytovke na hradnom vŕšku nad Bratislavou, ktorá patrí práve Bašternákovi. Navyše, podľa opozície platí zvýhodnený nájom 2 650 eur mesačne, čo vyvoláva domnienky o korupcii. Fico sa napriek prevaleniu Bašternákových obchodných praktík vysťahovať odmieta a dlhodobo tvrdí, že si hľadá vhodné miestečko na bývanie.
👉Kočner – 2016
Táto bizarná postavička manipuluje slovenskou politikou už vyše 20 rokov. Kočner má tiež byt v Bonaparte. Opozícia ho označila za najväčšie vládou chránené zviera po Bašternákovi po tom, ako polícia ukončila vyšetrovanie podozrenia z miliónových neoprávnených vratiek DPH.
👉Bašternák & Kaliňák – 2016
Druhý muž Smeru Robert Kaliňák, ktorého Fico urputne držal v ministerskom kresle, kšeftoval s podnikateľom Ladislavom Batšernákom obvineným z daňových podvodov. Dokázal to poslanecký asistent a bankový úradník Filip Rybanič, ktorý mu nahliadol do účtov. Kaliňák sa bránil, že všetko bolo v súlade so zákonom, vyšetrovaný je len Rybanič.
👉Pellegriniho slovensko.sk – 2016
Na Slovensku sa cez eurofondy minula miliarda eur na informatizáciu verejnej správy. Ďalšie stámilióny sa plánujú minúť. Kritici zo združenia slovensko.digital tvrdia, že digitálni lídri z Estónska to zvládli za desatinu peňazí.
👉Kauza Kaliňák, Počiatek a DPH – 2016
Kauza daňových podvodov za 75 miliónov eur, ktoré údajne kryli aj politické špičky Smeru – ministri Kaliňák a Počiatek reagovali trestným oznámením, avizovali aj žalobu na ochranu osobnosti.
👉Miliónový advokát
Fico sa pochválil tým, že vyhrali spor nad Enelom o Gabčíkovo. No nie nadlho, keďže vyplynulo, že advokát štátu Radomír Bžán mal za to zinkasovať neuveriteľných 77 miliónov eur. Neskôr sa advokát dohodol na znížení odmeny „len“ na 17 miliónov. Teraz sa štát ide súdiť o to, aby to bolo menej.
👉Radkyňa Trošková – 2018
Trošková sa po Ficovom boku začala ukazovať pred tromi rokmi. Bývalá silikónová misska sa dovtedy preslávila len pikantnými fotografiami. Až po vražde Kuciaka vyšlo najavo, že nejde len o sympatickú brunetku, ale v minulosti mala blízko k Antoninovi Vadalovi, ktorého spájajú s talianskou mafiou a pašovaním drog.
👉Tunelovanie agrodotácií: grófka a Taliani
Po publikovaní posledného článku Jána Kuciaka o talianskej mafii na východnom Slovensku sa otvorila téma tunelovania a zneužívania eurofondov a dotácií do poľnohospodárstva na Slovensku. Známe sú kauzy bývalej poslankyne Smeru Ľubice Roškovej, ktorá je obvinená „za zločin poškodzovania finančných záujmov Európskej únie a prečin subvenčného podvodu“.
👉Únos Vietnamca
Slovensko malo podľa nemeckých vyšetrovteľov asistovať pri únose vietnamského funkcionára Trinh Xuan Thanha, odsúdeného vo Vietname na doživotie. Uniesli ho z Nemecka cez Bratislavu a Moskvu do Vietnamu. V únose malo podľa nemeckej strany zohrať úlohu aj Slovensko, ktoré požičalo vietnamskej delegácii vládny špeciál. Na jeho palube sa mal podľa nemeckých médií nachádzať aj unesený Vietname. Bývalý minister vnútra Robert Kaliňák, za ktorého pôsobenia došlo k udalosti, to popiera.
👉Výstavba D4/R7
V období jednofarebnej vlády Smeru-SD (2012-2016) pripravil Ján Počiatek rozsiahly projekt výstavby bratislavského obchvatu D4 a rýchlostnej cesty na Žitný ostrov R7. Cesty sa stavajú cez takzavný PPP projekt — peniaze zoženie súkromný staviteľ a štát mu bude dielo desaťročia splácať. Zatiaľ čo suma, za ktorú sa konzorcium na čele so španielskou spoločnosťou Cintra postaviť, sa expertom zdá byť v poriadku, časom „prasklo“, že špekulanti zarobili milióny eur na výkupe pôdy pod štvorprúdovky. Neskôr pribudli podozrenia, že investor navozil do telesa D4 kontaminovaný materiál. Absulýtnym zlyhaním štátu sa však javí byť najmä to, že nebol schopný načas zabezpečiť prepojenie D4 s dopravnou tepnou celej krajiny — diaľnicou D1.
Ak si aj po tomto všetkom niekto myslí, že SMER-SD by sa mal vrátiť k moci, tak už mu niet pomoci 🤮
Zdroj: FB
– – –
Odvtedy vieme podstatne viac. Za mrežami skončili viacerí vplyvní ľudia, podnikatelia blízky strane SMER-SD a HLAS a prakticky celé bývalé vedenie Policajného zboru SR. Jeden generál za druhým vymenili honor a užívanie si výhod plynúcich z výsluhových dôchodkov za celu väzby.
Kočnerova opička Jankovská sa pokúsila o samovraždu až nakoniec úplne skončila na psychiatrii, generál Lučanský to radšej mal skončiť obesením sa v cele a ďalšie padavky ktoré sú hrdinami len z vytunelovaných peňazí daňových poplatníkov sa veľmi rýchlo rozhovorili o zneužívaní moci v štáte, tunelovaní verejných finančných zdrojov, korupcii a klientelizme.
Expremiéra Fica opustila mafiánska frajerka vydržovaná za štátne peniaze a jeho korunný princ veľmi rýchlo obrátil kabát úplne naruby tváriac sa, že so špinavosťami dvanásť rokov trvajúcej vlády ktorej bol súčasťou nemá nič spoločné. Kde prežil posledných 20 rokov a z čoho mal vysoko nadštandardný príjem a nie malý majetok, nehovorí. Niektorým ľuďom to ale nevadí. Prečo asi?
Dnes vidíme strhanú tvár  Roberta Fica na obrazovke denne. Spolu s Pellegrinim sa trasú za mocou a vystupujú proti všetkému, čo dnes vláda robí. Tak strašne sa boja ďalšieho zatýkania svojich súdruhov a možno aj seba?
Nateraz to vyzerá tak, že vláda bude mať ešte nejaký čas na nastavenie pravidiel, pri ktorých bude úplne jedno, kto je pri moci a kto je jeho kamošom. Slovensko sa potrebuje výrazne zbaviť korupcie a klientelizmu. A krajina potrebuje návrat práva, spravodlivosti a morálky, na dôležitosť ktorých už veľa ľudí dávno zabudlo…

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Miloš, zabudol si na Sulíkove raňajky u Kočnera 🙂 Vlastne nie, veď on sa ospravedlnil 😀 Pri Gorile si zabudol na pár mien 🙂 Náhoda??? A k padavkám typu Lučanský, no aj vďaka čistkám v zbore, ktoré spravil je Sereď omnoho čistejšia. A dostal za mreže kalibre mafiánov, v dobe, kedy si na nich netrúfal nik. Ale to som ešte u teba nevidel napísané nikde. Má úcta.

  2. dalsi lebo fico!!! uz sa preberte redakcia! vieme za koho kopete! mna sere matelko a spol ten tu teraz akoze vladne ten nam sposobuje skodu a hanbu!!!! olajno posrane!!!

  3. Nepredpokladám že Matovič bude nejak dobrý minister financií, ale na tohoto sa teda nechytá…tento bol úplne iný level…:-D..dobrý bol aj ten jeho výlet v nočnom Brusely…:-D

  4. Našiel som to..:-D..je to borec, neprekonatelné…prostre minister financií allá Smer..:-D, nejde sa nesmiat: „Problém bol v tom, že my sme boli dezorientovaní. Čo myslíš, že ja som vedel, jak tie verejné financie fungujú? K**** baraní som vedel.“
    A svoje pôsobenie v Bruseli popisuje taktiež veľmi farbisto: „Musel som tam ísť v pondelok, skončili sme asi o desiatej. A celá partička, že čo budeme robiť? Že ideme tu niekde do baru, len tak na krátko. Jasné. O štvrtej ráno sme tam hľadali nejakú kebabovú uličku, do p*** a žrali sme tam kebaby niekde v p***, neviem, kde sme to boli naj*****. A ráno o devátej choď do p*** si tam sadnúť. Žáhu som mal, neviem, čo sme tam zežrali všetko, naj***** úplne, k****… Vieš dobre, že jeden oblek – sa Ti nechce veľká kabela niesť do lietadla, tak len inú košeľu, oblek, smrdel som do p*** celý, zaj***** do p***, zle mi bolo, grgalo sa mi…“

  5. Karolina Filova 2. apríla 2021, 20:05 – lebo Vy mozete mat iny nazor a verejne ho prezentovat.

    Ja neriesim Vas nazor a Vy prosim nerieste moj. Alebo Vy neuznavate nezavislost a slobodu v nazoroch?
    Vycitate mi, ze nemam nazor v sulade s Vasim? 😉

  6. Presne trafené husy, teda tí v článku spomínaní trolovia, sa tu vyrojili a ešte vyroja. Že Vlado, máš nejaké slabé protiargumenty na tento ťažký kaliber z článku😂

  7. Všetci sú rovnakí, akoby na jednej masti smažení. Nech nám ukážu jedného, dvoch nemusia, ktorý z týchto postov nemá. Len jeden druhému závidia a poukazujú jeden na druhého, lebo sa im zdá, že ten druhý má viac ako on. To sa neodpúšťa. Bijú sa do pŕs, ako im na občanoch záleží, ale pre seba si ukrajujú. Čo majú ľudia, čo na nich robia? Veľké H. Ešte aj PN je 25 – 55 %, pritom nemôžu robiť, ale tehotná žena môže i naďalej robiť. Všetko čo robia sa vymyká zdravému rozumu.

  8. Kto z vas mal za 3 mesiace odmenu 23.000 eur? Okrem platu cca 3.500 eur?

    Ej, dobre sa im rozdava z prazdnej spajze! A novinari pisu podla coho? Podla toho, komu kolko cinkne?
    Keby pisali pravdu, tak nove volby by uz davno boli. A tito „čestni“ koalicni by isli svinskym krokom.

  9. prepacte 2. apríla 2021, 23:50 – mylite sa. Pre mna si rypte kolko chcete. Diskusia je fajn a cim odbornejsia, tym lepsie.

    Ale trollov neschopnych precitat si clanok nemusim. A ano, aj ja viem komunikovat na urovni, ktoru snad pochopi.

  10. Zatiaľ jediný preukázateľný fakt čo priniesli médiá na SME, dennikN, trend že OLANO má svoju skupinu trolov. „Olano a ich farmy trolov“

    Vidím že olano podržtašky okolo seba kopú a snažia sa odkloniť pozornosť ale 84 % obyvateľov ich už berie ako zločineckú organizáciu ktorá má na svedomí už skoro 10 000 ľudských životov.
    Obhajovať toto zverstvo musí len človek s hrošiou kožou.

  11. Smer má 8% podľa prieskumov, takže 92% ich berie ako zločineckú organizáciu, ktorá má na svedomí tých 10000 životov.

  12. najlepsi je pan majko , da sem clanok absolutne neaktualny k dnesnej situacii a kto napise nieco proti nemu tak ho nazyva debilom hada sa s ludmi a podobne …. bravo pan majko toto je stranka par excellence! viac sem nepachnem!

  13. Peto, predseda Smerohlasu sa chystá oslabiť pozíciu Slovenska a písať list ministrom financií EÚ, to je predsa veľmi aktuálne a na druhú stranu veľmi vtipné ak zoberieš do úvahy akých ministrov mal on sám…vtedy Fico a ani nikto iný nevypisoval podobné listy…

  14. Pán Majko v posledných vašich príspevkoch sa naplno preukázala vaša inteligencia.Každému normálnemu človeku ste tu na smiech.

  15. pan majko tak bojuje za tuto vladu psychopatov plagiatorov podvodnikov mafianov amaterov neschopakov prizivnikov ako by to boli svätci, uz ste fakt trapny!!! nie kazdy kto je proti tejto parodie na vladu je za smer alebo hlas, tak sa uz preberte!!!!!

  16. Ratafak plachta 3. apríla 2021, 7:56 – nevysvetlis tomu, kto pravdu a fakty nehlada.

    Dobre, mozno ten cas co tu nieco napiseme ma zmysel, pre kolko ludi tazko povedat.

    Skutocne vysoke percento ludi dnes uz clanky necita, pozrie nadpis a to mu staci. Ak cita, tak im nerozumie. Lebo to nie je jednoduchy vysledok futbalu – pri clanku predsa len treba aspon trosku vnimat a mysliet.

    Hlavne na FB to pozorujem – ludia zdielaju a ked sa ich pytam, normalne mi odpisu, ze nie, nevedia co tam je, len zdielali. Chore? Nie, to je sucasna doba u mnozstva ludi.

    Ake budu ich deti? Mozno sa niektore vydari, ale co s tymi ostatnymi?

    – – –

    Inak sa cudujem, ze ste este nezbadali, ako je mi uplne jedno, co si o mne nejaky spomaleny smerak ci prezleceny hlasak mysli. V noci som dal dalsi clanok (nie moj) o socializme a dnesku – porovnanie. To este len bude paseka.
    A to ja som si v sociku nieco odzil. Idem pozriet, co sa deje v diskusii vedla… 😉

  17. Niekto tu ide ľuďom vysvetľovať pravdu,a zavádza Smerom,ktorí už nevládne rok.Takze teraz je všetko v poriadku,ľudia sú nadšení,takže my tu budeme neustále riešiť Smer.Uz sa preberte!!!Ľudia nezeru
    seno.Za mrežami nie je ešte nikto! Vietnamca na to máte jasný postoj generálneho prokurátora keď tak
    Prečo sa neustále odvádza pozornosť od skutočných dnešných problémov.Je to nezodpovedné,a je to propaganda hodná Gobbelsa a komunistov z 50 tich rokov
    Len.fakta a výsledky tejto vlády sú smerodajné.

  18. Bero, Peto a Jakub – a to len pod tymto clakom, ostatne su nateraz nepodtstne !!
    Tak sa v sobotu pred vyterom z nosa (ani ja sa pri nom neukajam, no beriem ho ako fakt a nevyhnutnost, kedze ockovanie je ake je a realne budu treba este tak dve) sa zamyslam, preco niektorym jedincom stoji zato stravit cas pri nezmyselnom anonymnom vypisovani pod niekolkymi nickami vo veci, kde nejdu do realneho sporu s nikym, od koho by hrozila bitka, podpalenie auta, ci ine perzekuovanie.

    Ludia, kam sme sa to ako spolocnost dostali, ked nie ste schopni uz ani len diskutovat pod vlastnym menom? Co vas taha skryvat sa ako krtkovia v norkach a bojazlivo sa z nich pozerat a na tajnasa budit dojem, ze ste minimalne traja?

    Nemate problemy v rodine s nejakou poruchou?

    Ak naozaj chcete nieco zmenit (a je uplne jedno ci Smerom, Hlasom alebo proti nim) si vazne myslite, ze to zmenite takymto sposobom?

    V spomenutej vedlajsej diskusii sa mi paci Daniel – mame vela, fakt hodne nazorov odlisnych, ale diskutujeme a v mnohych sa zhodneme. Ked je fakt konflikt, vytocim jeho cislo a preberieme to osobne. A skladame nie ako nepriatelia, ale ako ludia.

    Alebo Jozef – vecna diskusia, od zalozenia media je to Jozef a skutocne Jozom je. Tak, ako Daniel Danielom.

    Ale Peto, Jakub a Bero? Kde na to pre Pana Boha chodis? Neprepina Ti tak trosku, ked hladas pod kym sa podpises?

    Dobre. Sme v anonymnej diskusii a aj tu to mozeme brat rovnako, ako pri sexe – vlastne je jedno koho klatis (aj nafukovaciu babiku ci zivu ovcu), hlavne aby to vyhovovalo / nevadilo ostatnym. Ale vyriesis tym nieco? (mam na mysli v diskusii)

  19. prečítala som si tie tri komentáre a aj sa čudujem že som to nevidela sama.veď sú rovnaké.naozaj ako píšete pán majko sme nepozorní a nevnímame to čo čítame.ako píšete ľudia čo píšu pod falošnými menami veľa krát tým sledujú zavádzanie verejnosti.ďakujem za vašu trpezlivosť tak dlho poukazovať na to špinavé čo v spoločnosti je

  20. „Inak sa cudujem, ze ste este nezbadali, ako je mi uplne jedno, co si o mne nejaky spomaleny smerak ci prezleceny hlasak mysli“

    Keď niekto má inú predstavu o vládnutí alebo má demokratickú možnosť dať svoj hlas svojej strane tak je “ spomalený“
    Takéto zmýšľanie tu už raz bolo a začalo sa v Nemecku pred 1939. Tiež ponižovali a urážali verejne ľudí ktorí mali inú vieru.
    Strašne sa hanbím že v meste ktoré tu deportovalo tisíce ľudí máme ľudí ktorí aj dnes majú tendenciu urážať ľudí len pre iný názor alebo vyznanie.

  21. Seredan mozno by nebolo zle povytahovat tvoje prispevky, ktore su plne nenavisti a urazania ludi s inym nazorom ako mas ty. Ja sa strasne hanbim za takych ako si ty.

  22. „Vnímala som ju nie ako odbornú, ale ako politickú nomináciu a ako súčasť politickej reality – v tom zmysle, že ak by som ho odmietla vymenovať, celá koaličná dohoda by padla,“ povedala jasne prezidentka.

    Áno. Potrebuje to komentár – No zbohom Slovensko! Tá koaličná dohoda padne tak či onak. Tento spletenec nemá odbornú ani politickú budúcnosť. Radšej v rámci „politickej reality“ mala vyhlásiť predčasné voľby.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img