ISSN 1337-8481

sobota, 27. apríla, 2024

Musíme si ale pamätať najmä to, ako rýchlo sa nádej ľudí na zmenu k lepšiemu premení na rozčarovanie.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
Dnešné menovanie vlády vedenej premiérom Eduardom Hegerom nevnímam ako koniec sebareflexie, ale práve naopak, ako jej začiatok. Do ďalšieho pôsobenia súčasnej koalície si berieme so sebou bremeno v podobe naštrbenej dôvery občanov z predchádzajúceho obdobia. Dôveru nezískame späť automaticky dnešným dňom, ale len tak, že budeme vládnuť inak ako doteraz a robiť to, čo zlepší život na Slovensku 🇸🇰.
Je správne, že chceme pozerať dopredu a zabudnúť na animozity a nevraživosť. Musíme si ale pamätať najmä to, ako rýchlo sa nádej ľudí na zmenu k lepšiemu premení na rozčarovanie. Toto si treba pripomínať vždy, keď sa dostaneme do zložitých situácií a vecných sporov. Tie určite prídu, ale práve vtedy musíme myslieť na občanov a nie na to, kto vyhral v tom či onom spore. Bez kompromisov to nepôjde.
Pandémiu spoločne porazíme. Vládny program je dobrý. Aj ja chcem v mojej oblasti prispieť k tomu, aby sme ho naplnili, za seba pre to urobím maximum. Zároveň prosím slovenských občanov, aby dali dnes vymenovanej vláde a koalícii štyroch strán, ktoré dostali silný mandát v minuloročných parlamentných voľbách, druhú šancu.
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Prečo Vám neverím…druhá šanca,potom bude tretia a tak dalej až do r.2024..už aj v švajčiarských novinách píšu o trápnom divadielku…máte pravdu,že ste dostali silný mandát,ale nie na to,aby ste sa vo vládnej koalícii navzájom osierali,nadávali si..jedine,čo Vás spojuje su miliony eur,ktore máte pod palcom..

  2. Chcel som sa pýtať.
    Zbytočne.
    Vieme kam smeruje niektoré médium.

    No nedá mi.
    Prečo sa tu nepíše o koalícii tak, ako sa píše o opozícii?
    Prečo nie je reakcia na výrok vševediaceho všemohúcneho všudebýlka politika, citujem: „Nakoniec na to všetci doplatíme tak tým, že sa tu budeme mordovať s covidom ešte do roku 2030. …“ Osobne to považujem za šírenie poplašnej správy, ako konšatovanie.
    Prečo ak politik povie, že sa vzdáva vedenia rezortu a na druhý deň sa z toho „vyspí“, je znova menovaný ako minister toho istého rezortu? Pani prezidentka ho mala, a každého jedného kopnúť do prdele a nie byť ešte rada, že sa niektorí zmrdi vrátili na stoličky akoby sa nič nestalo. Už sa ani nepýtam na názor zahraničných vyjadrení k „našej“ súčasnej politike.
    Toto je šialený cirkus. Žiaľ, voliči sa nechali oklamať.
    Už len dúfam, že vytriezvejú a pri ďalších voľbách budú triezvo rozmýšľať, či si zvolíme vládu bláznov a budeme pod jej vedením ako národ považovaný za opice, alebo sa vyberieme cestou skutočnej demokracie, riadnej sociálnej politike a politickej disciplíne ktorou za niekoľko desačročí napravíme, pretože títo za rok pohnojili všetko čo mohli.

  3. Prečo? – tušim aj ty si dostal manuál čo máš písať. Používaš rovnaké frázy a slovné spojenia ako tvoj vodca. Skús napísať nejakú súvislú vetu z tvojej vlastnej hlavy, inak si iba obyčajná ovca a trol.

  4. Nepotrebujem manuál. Ak sú slovné spojenia takmer zhodné, znamená to, že máme rovnaký názor. Tým, že nieco dám to citátu, tak je to z hlavy niekoho iného. Skús pochopiť aj to, že dokážem napísať aj súvislú vetu z mojej hlavy. Mám ju normálnu, ľudskú a mozog s pomerne dobrým počtom závitov. Skús sa pozrieť do zrkadla, či sa nepodobáš na nejakú Matoovcu, ktorú niekto nazýva opica. Ovca s hlavou opice. …to by som ťa chcel vidieť 🙂

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img