ISSN 1337-8481

štvrtok, 28. marca, 2024

Mestská zeleň 4

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Peter Sabo / 1 APR 2021 / Za túto zeleň zodpovedá mesto Sereď.

Bez komentára…

 

zdroj: seredskenovinky.sk

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Pri tej druhej a poslednej fotke by som to ani tak moc nezvaloval na mesto ale na tych co su lenevi ist po ceste chodniku a skracuju si to cez „travu“

  2. Nechcem zastávať, ale pred začiatkom vegetačného obdobia, po zime a suchom mesiaci kritizovať zeleň pôsobí ako cielená negatívna prezentácia. Aj ten najkrajší trávnik treba po zime ošetriť a podsadiť a zavlažovat a nezatažovat chôdzou, bicyklom.
    Keby to bolo v máji, tak povedzme. .
    A súhlas s anonymom 15:30hod, keď niekto parkuje na tráve alebo si bicyklom skracuje cestu, tak aj umelý trávnik by padol za obeť. Mohli ste „bez komentára“ otočiť na riešenie ako ľudí motivovať, aby nechodili krížom a neparkovali na tráve a neničili tak mestskú zeleň. Novinári môžu príspevkami aj motivovať, nielen kritizovať. K tejto téme by to viac sadlo.

  3. pre Bez komentára 1. apríla 2021, 20:01, chod pozriet do trnavy a uvidis co je vegetacne obdobie! toto je to ze sa mesto nestara o nic!

  4. Naše mesto vôbec nezaujíma zeleň ☹️. Každý kúsok zelene predá aby tam mohol vyrásť nejaký obytný dom a miestni podnikatelia sa mohli zase nabaliť na ich predaji. Namiesto toho aby sme si vážili aspoň tú trošku, čo tu ešte máme. A to nehovorím o tom, že esteticky to vyzerá hrozne, keď povolia stavbu hocikde a hocijaku. Je mi na 🤮 z toho čo sa tu robí…

  5. Anonym 2. apríla 2021, 10:09 – presne takto vyzera mesto bez mestskeho architekta.

    Teda, jeden tu predsa len je. Podnikajuci v meste a s mestom. 😉

    Mlademu architektovi ktory mal zaujem kedysi davno 😉 nieco zmysluplne urobit, dodnes Mesto Sered v zastupeni slubovatelom Tomcanyim dlhuje verejne slubenu odmenu vo verejne vyhlasenej sutazi za opravnene vitaztvo.

    Roky bezia, len sluby a funkcionari davajuci ich ludom zastavaju…

  6. Ozaj a kde skoncili Mirove dalsie navrhy na skraslenie mesta?
    Napr. Pamätník slúžiacich duchovných v Seredi? Ten chcela financovat cirkev.

  7. Ľudia sú nevychovaní a hľadajú vinu v iných. Okolo kostola sú hovná prikryté rúškami a psičkári obsierajú denne niekoľkokrát všetky chodníky a trávniky. Vstúpme si všetci do svedomia. Urobte si všetci poriadok okolo svojich bydlísk a tích, ktorých prichytíte, že robia špinu upozornite. Venčite svojich miláčikov vo svojich priestoroch nie na verejných spoločných priestranstvách. Nerobte iným, čo nechcete aby robili vám. V prípade, že sa to opakuje, nahláste mestskej polícii aj s fotkou. Čo sa týka chodníkov- to je skutočne na zaplakanie.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img