ISSN 1337-8481

streda, 24. apríla, 2024

Mestská zeleň 2

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Peter Sabo/ 30 MAR 2021 / Za túto zeleň zodpovedá mesto Sereď.

Bez komentára…

 

zdroj: seredskenovinky.sk

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Jedna vec, toto by bolo treba zdokumentovať v máji/juni nie teraz po zime, ked ešte aj moja inak pekná tráva vyzerá ako po 2.svetovej vojne..

  2. Pre seredan a anonym. Grc je to v marci, Grc to bude aj v máji. To nás nemá zaujímať, kde žijeme? V meste, kde každého zaujíma len biznis. Nič viac.

  3. Súhlasím so seredanom. Uuuplneee blbosti vas zaujímaju. Mame krasne počasie tak zober hrable, motyku a vrece na odpad a prilož ruku k dielu. Kritizovať dokážete, ale keď nejaká organizácia alebo bytová jednotka ohlási upratovaciu brigadu v okoli svojho domu alebo v inej lokalite, tak ho sleduješ z okna a kritizuješ. A ak si „Anonym“ stále tem istý človek, tak od teba som este pozitívnu vetu nečítal. Ty sa naozaj musíš velmi nudit.

  4. Ruku k dielu som už prikladal nespočetne veľa krát, či už na mestských akciách, akciách organizovaných rôznymi OZ alebo aj len tak sám. Seriálmi Mestské povrchy, Mestská zeleň a inými, ktoré ešte len prídu, chcem poukázať na systémové zlyhania v meste. Jednoducho v údržbe zelene zaostávame. Riešení je samozrejme viacero, od ustúpu od intenzívneho sterilného „záhradkárčenia“ k udržateľnejším, menej náročným výsadbám, cez komunitné udržiavanie zelene až po zvýšenie výdavkov za údržbu. Snažím sa takto upozorniť na to, čo asi bohužiaľ radní nevidia. Tí na oplátku aktivity iných navyše vykonávané dobrovoľnícky radšej kritizujú, aj preto im chcem ukázať, že v meste sú stovky miest, ktoré majú zanedbanú či nijakú údržbu dlhé roky (niekedy aj desaťročia). Nemám problém dokonca aj pomôcť, len akurát, asi nemožno čakať, že sa občania postarajú sami o celé mesto, keď tá zodpovednosť je na samospráve.

  5. Peter Sabo bol som pred par dnami v Trnave, Nitre aj Galante. A cuduj sa svete na sidliskach, mimo pesej zony, okolia centra vyzeraju travnate povrchy uplne rovnako ako v Seredi. Na niektorych miestach dokonca este horsie. Skoda ze som to neodfotil. Nerobte zo Serede za kazdu cenu zumpu. Neni to tu take zle ako vykreslujete vo svojich zaujatych clankoch. Taketo problemy ma kazde jedno mesto, kazda jedna dedina. Neni to nic vynimocne ani nic strasne. Pan Sabo, treba otvorit oci, prejst sa po meste a odfotit pre zmenu daco pekne, daco co potesi oko citatela. Skuste to a uvidite ako sa Vam zdvihne nalada :).

  6. Nuž mnohé zábery sú aj z centra, ale nebudem sa hádať s vami vy to vnímate nejako ja to vnímam diametrálne inak. Takisto je mylná vaša úvaha, že zo Serede robím žumpu, tento spôsob prezentácie si vybral člen vedenia mesta, len som sa inšpiroval. Na Seredi mi záleží, žijem tu a žiť chcem a práve preto mi záleží aby sa aj roky neriešené problémy pohli ďalej. Ja mám náladu úplne v pohode a ak vy chcete pekné obrázky v SN, nie je nič jednoduchšie ako si tam poslať sám článok a nechať si ho uverejniť 😉

  7. Pán Sabo,zrejme si liečite svoje ego týmto spôsobom,niekto Vás odmietol,alebo niečo ste nemohol presadiť,tak proste hľadáte za každú cenu nejake negatíva.Niektori ihneď naskočila,niektorí si myslia svoje,ale keď je to všetko,čo ste doteraz našiel,tak to je relatívne málo,Takto to vyzerá skoro všade,a to nielen na Slovensku.

  8. Verte, že tieto negatíva netreba vôbec „hľadať“ sú rovno na ulici keď idem mestom. A nie neliečim si týmto nič, len keď iné formy „upozorňovania“ nezabrali tak táto je jediná, ktorá ostala. Kľudne sa zadúšajte, že to tak vyzerá aj inde, mňa nezaujíma či majú bordel v Nitre, Trnave či Bangladéši, tu ide teraz o Sereď tak sa venujme jej.

  9. Pán Sabo,a čo tak náhle? Doteraz ste vydal!, A nikto sa nezabúda.Vy chcete toto,ja chcem zase niečo iného,a iní majú zase inakšie priority.Ja chcem a hotovo.Tak veľa šťastia!

  10. Samozrejme, že som nečušal, ako som písal vyššie, ostatné kanály a spôsoby som vyčerpal, tak som sa inšpiroval vedením mesta.
    A myslím, že čisté a upravené mesto je prioritou pre veľkú väčšinu obyvateľov mesta, ak to pre vás prioritou nie je to ja nezmením.

  11. Môžem poprosiť objasniť, že na čo platíme dane mestu? Ak mám brať hrable a priložiť ruku k dielu…. Pan Sabo len tak ďalej, máte úplne reálny postoj

  12. Pán Sabo len dokumentuje stav v meste. Nič viac a nič menej. Alebo by podľa vás mal na tých fotografiách upravovať zeleň, dopĺnať chýbajúce obrubníky či vyrovnávať koľaje.

  13. Podla mojho nazoru, je len a len na vine mesto🤮
    Vsade sa likviduje zelen a stavaju sa budovy, respektive dohadzuju sa ksefty🤮stacilo by zakazat akukolvek novu stavbu, ale to by sa ruka nemyla…

  14. Chodím po Európe s nákladnom autom. Ale takéto špinavé mestá ako na Slovensku nieje vidieť. No keď prídem do Serede takto je hnus.prach.samy spacek.smeti asocialy. Keby som mohol tak sa sťahujem.

  15. Prepacte ale vsetkim vam sibe.
    Ukazovat prstom nestaci
    A Pan Sabo ked mate stym problem
    Chodte na mestky urad a porozpravaj te sa stymi ludmi.

    Ty su neni na vine.
    Poprve stavby Fakt!
    Teplo, auta, ludia, no kdo to Kazy?
    Len my ludia.

    Takze Pssss.
    Nie vela rozpravat a nadavat
    Chcete travu?
    Tak paci sa menej rozpravat viac robit.

    Moj nazor.
    Spozdravom byvala Seredanka.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img