ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

Igor Matovič dnes urobil VEĽKÉ ŠTÁTNICKE GESTO!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
Igor Matovič dnes urobil VEĽKÉ ŠTÁTNICKE GESTO!
Vždy mu záležalo na Slovensku a bolo pre neho na prvom mieste a dnes to svojím velkým štátnickym a bezprecedentným gestom opäť potvrdil.
Pán premiér, veľa som sa od teba v politike naučil a teším sa našu ďalšiu spoluprácu pre Slovensko!
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Štátnické gesto? To ste naozaj takí naivní? Ministerskí úradníci na financiách môžu byť právom zdesení. Také dôležité ministerstvo má riadiť odborník, a nie plagiátor a psychopat. Zase budú problémy, uvidíte.

  2. Moj nazor je – To sa budu nalievat euraace do spriatelenych firmiciek plagiatora…
    Niekto bude mat po velkej noci aj velke konto?
    To je teda vyhra!
    Kam sa hrabe nakup AGT!

  3. Ste úžasní,všetci sú nadšení,akých fantastických štátnikov máme.Budu zase veľké menovania v prezidentskom paláci,fanfáry,kvetiny dakovacky staronových ministrov to je vždy také dojemné,mám to strašne rád.Viete čo,choďte všetci do pi,,,,cez,lebo to je ozaj veľký blazinec,a vy sa tam cítite ako doma.Cely mesiac ľud počúva ich klamstvá,ľudia sú zúfalí a oni sa hrajú na veľkých štátnikov.Hanba Vám.

  4. Maturant a podvodník ministrom financií. Spraviť z capa záhradníka.
    Takže blázon s maturitou bude hospodáriť s našimi peniazmi…
    Referendum je neodvratne !

  5. si ďalší z rady chudákov, čo vidia vyštudovanie slovenskej VŠ ako vstupenku na všetky posty a profesie a tým aj získanie patentu na rozum. PS: ja VŠ mám absolvovanú (techniku), ale nedáva mi to právo sa povyšovať nad tými, ktorí nemajú.

  6. Megaodrb a komédia pre ľudí úspešne zvládnutý. Hrozili predčasné voľby, po ktorých by neostal ani smrad po týchto zmrdoch. Čo je toto za vládu, keď mesiac plačú, vadia sa, krajina je totálne v pi.., ľudia existenčne padajú na hubu ale matelko si vydupe post min.financií. Ako premiér bol totálne neschopný a teraz má mať na starosti jeden z najdôležitejších rezortov? Amen gloria Slovensko. Čo nedorazila korona kríza, dorazí idiot z trnavy s jeho bandu. A už rok dokazujú, že im to ide na jedničku.

  7. no v čase pandémie takto týždne všetkých naťahovať a potom akože urobiť gesto…to moc štátnické určite nie je..

  8. ak by ten degeš matovič odstúpil, nemuseli by už predlžovat núdzovy stav pre cele slovensko, tým pádom, by aj občania boli spokojný a pochybujem o tom, že by sa niekto mal na protesty. Lebo všetka špina by padala na jeho hlavu. Lenže tu nejde o nás slovakov , ani o záchranu ludskych životov, tu ide o matoviča a jeho ego.

  9. 3 tyzdne vydieral slovensko a je priamo zodpovedny za tuto rukojemnicku dramu a zaroven za pomstichtivost voci sas ktoru si odniesli hlavne ludia

    ale sfeteni podporovatelia olano tu budu bliakat nieco o statnickom geste… to by bolo keby to spravil predtym (ked urazal svojich kolegov) alebo na zaciatku tohto teatra, nie po 3 tyzdnoch ked zistil ze sa mu to rozpada…

  10. Hlas-SD:Stanovisko strany poskytla jej hovorkyňa Patrícia Medveď Macíková
    „Usvedčený daňový podvodník sa teda stane ministrom financií“

    ereport.sk/hlas-sd-toto-je-pohrdanie-ludmi-usvedceny-danovy-podvodnik-bude-ministrom-financii/

  11. Taký titulok môže dať iba SOL a jeho majiteľ ! Toto sú už budúce politické mŕtvoly,ktoré pre svoje osobné ambície úplne stratili súdnosť a svoju tvár.Už by tá banda s falošnými titulmi mohla po tých turbulentných týždňoch bojov o svoje kreslá začať robiť aj niečo zmysluplné,keď z nich už budú najlepší kamaráti pred ich úplným rozpadom.

  12. tato stoka prospecharska zlodejska falosna to uz aj tak ma davno spocitane!!!! matelkac a spol pojdes aj tak do prdele!

  13. Divadielko skončilo,ved aj tak všetko riadi Matovič,čiže aj minister financii robil to,čo mu Igorko dovolil,ale zase nastane nová sranda,ked Heger bude rokovať s premiermi EU a Matovič s ministrami financii v rámci EU,aspoň im ukáže nove ponožky,nový strih …

  14. Bude sa Matelko aj ako minister rozvážať na opancierovanej limuzíne bojac sa obyčajných ľudí – nemyslím jeho riťolezcov.

  15. Uz by ste mohli byt konecne objektivny. Nielen vychvalovat do neba „Obycajnych ludi“, lebo kazdy vidi, aki su neobycajni. Nepustia sa kresla za nic na svete, nemaju v umysle sa uhnut od hrantu.
    Ako moze slusny a vzdelany novinar dat vobec taky titulok a este velkymi pismenami??? Viete vobec co je to statnik??? Od umrtia A. Dubceka na Slovensku taky nebol. A vy nazyvate psychicky choreho egocentrika statnikom? Necudujem sa, ze ste uz iba dalsim bulvarnym platkom. Cele zle.

  16. pre sopornan 29. marca 2021, 17:00, veru mas pravdu v relacii o 5 minut 12 bol fakt na smiech, ako cela tato parodia na vladu!!!

  17. Mňa sa na rodinné financie nepýtajte. Spravuje ich Pavlínka, lebo tomu ja nerozumiem.“
    Igor Matovič, budúci minister financií

  18. Super!
    Si zabil!

    A taky onaky danovy podvodnik ide robit s financiami. Viete kam to dotiahne?
    Vysokooo..
    A Slovensko? Co tam po nich. Nech kapu, ako doteraz…
    Ci?

  19. pre havran: neeee majitel tohoto podpriemerneho „nezavisleho“ media ti napise ze to sem nedal on, ale redakcia
    O nezavislosti a neviem akych srackach co sa tu hovori v suvislosti s tymto mediom nemoze byt ani reci. Otvorim stranku a clanky od : Igor Matovic, Jaro Nad, Eduard Heger, bUDAJ a v poslednej dobe aj slnieckarsky ultraliberalny „nestranny“ novinar Peter Sabo. Je mi velmi zahadne ze novinar, ktory sa bal a boji o zivot, lebo udajne si nasiel v schranke naboj, sa prechadza veselo po meste a foti pitchoviny, vacsina keby sa boji o zivot tak cuši doma a neprechadza sa s tehotnou frajerkou, tiez ultraslnieckarkou, po škaredom meste, ktore sa mi nepaci,nepaci sa mi zelen, nepacia sa mi chodniky a dycham pri tom luženec. Kebyze ma chcu zabit tak nevystrcim paty z domu ani do Lidla… SOL a jeho majitel, resp. „redakcia“ je idealnym pripadom manipulacie cez media, vnucovanie nazorov a sposobom ako usmernovat verejny nazor „spravnym“ smerom… A to je len ubohe nizkourovne malomestske medium, takze si predstavte tu masáž v celoslovenskych mediach…

  20. ..mňa len prekvapuje, že nemajú žiaden pud sebazáchovy. Je pravda že mali 25 percent, ale keď nejaká firma zoberie za riaditeľa človeka, ktorému dáva veľkú dôveru a ten človek po roku zlyhá a má straty, tak ho určite vyhodí…To je dôvera k vedeniu..

  21. no zbohom zasa chcú spraviť capa záhradníkom. Daňový podvodník mafián, ktorý previedol všetky peniaze na Pavlínku, lebo ako sa sám priznal on sa v tom nevyzná teraz chce byť ministrom financií. Zrejme ešte málo nakradli, tak tú povestnú špajzu potrebujú úplne vybieliť a potom že vraj Fico….No pán Matovič Fico sa má čo od vás učiť aby vedel ako vykradnúť štátnu špajzu, Jemu sa to nepodarilo ani za 12 rokov, čo ste vy a vaša vláda stihla za jediný rok.

  22. Zrazu na temto fóre nie je žiadny fór.
    Žiadny ZMRD.
    Kam sa podeli tí zmrdi?
    Ani pán novinár nespomína žiadnych zmrdov súčasnej vlády.
    Zato predtým – to bol samý zmrd.
    Komu zmrdi vyhovujú, keď je tuná taký kľud?

    Vrana k vrane sadá
    Rovný rovného si hľadá
    Zmrd k zmrdovi sa ťahá
    eura eura, kamže nám sa podejú 🙁

  23. Podľa mňa najväčší Judáš je Sulo…na Matoviča vylial vedrá špiny,ale judášske groše mu nevadia a ešte v priamom prenose klamal,že on také nič netvrdil…špina jedna zažrata

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img