ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

Upozorňujeme na plánované presuny vojenskej techniky

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Jaro Naď, minister obrany SR |MM| Aby sme predišli dezinformáciám, ktoré tak veľmi radi zdieľajú konšpirátori a extrémisti, už vyše roka upozorňujeme na presuny techniky na oficiálnej stránke MO SR, FB a Instagrame a tiež informáciu vždy posielame médiám. K osvete sa pridávam aj ja a pravidelne budem info zdieľať aj cez moje sociálne siete.

V období od 29. marca do 4. apríl 2021 je cez územie SR plánovaných šesť cestných presunov zahraničných spojeneckých ozbrojených síl. Tranzity boli riadne schválené v zmysle legislatívy SR a tiež v zmysle opatrenia Úradu verejného zdravotníctva Slovenskej republiky.

Plánované sú aj cestné a železničné presun vojenskej techniky Ozbrojených síl SR na trasách:

Poprad ➡️ Nováky a späť,
Hlohovec ➡️ Michalovce,
Prešov ➡️ Michalovce,
Kamenica nad Cirochou ➡️ Michalovce,
Sliač ➡️ Mokraď,
Vlkanová ➡️ Sliač ➡️ Zemianske Kostoľany.

Nie, nechystá sa žiaden útok a ani vojna, nenechajte sa klamať a zastrašovať. Vojenské cvičenia prebiehajú od nepamäti a sú úplne štandardné.

Pravidelné upozornenia na presuny nájdete aj na našej stránke www.mosr.sk v sekcii „Upozornenia“.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Ludia majú viac rozumu ako Jaro Naď. Treba upozorniť pána Matoviča že to nemá v hlave v poriadku. Občania seru na celú armadu žoldnierov pri prvom útoku by nasrali do gatí.

  2. Trvá to už niekoľko mesiacov, čo sa presúva vojenská technika a to stále len jedným smerom: VÝCHOD. Po železnici cez Sereď vždy okolo tretej po polnoci. A kedy sa začne presun opačným smerom?

  3. „NAĎ V TICHOSTI ODSTÚPIL VOJENSKÉ LETISKO SLIAČ AMERIČANOM“ na extra plus. A teraz ma Naď onalepkuje konšpiratorom

  4. tak vojacikovia, co sa nam tu prechadzate v tom zelenom habite, lebo nemate na slusne oblecenie, pojdete pekne na vychod. Dalsia operacia barbarosa, dostanete na frak. Ruská federacia Vas splachne rovno do pekla a to len preto, ze ste lenive povalacske prasata, co nejdu pracovat, ale tvarite sa ako zabijaci, pritom prt viete. tam trhate burinu v kasarnach a aj to robite len na 35% lebo ste uplne nemehla

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img