ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

Veľkonočné desatoro konzília odborníkov

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

MZ SR |MM|Veľkonočné sviatky budú dôležitou skúškou v boji proti pandémii. Ak ju zvládneme, počty nových infikovaných budú stále klesať a po veľkej noci sa môže vytvoriť priestor pre prehodnocovanie opatrení.

Posledné týždne sa epidemická situácia pomaly zlepšovala. Stále je však vážna, musíme preto ešte vydržať v súčasne platných opatreniach.
Prečítajte si odporúčania konzília odborníkov:

1. Obmedzme stretnutia
2. Odložme šibačku a oblievačku
3. Zúčastnime sa bohoslužieb virtuálne
4. Prejavme lásku k blížnemu tým, že sme zodpovední a nenakazíme ho
5. Oddychujme v prírode
6. Cestujme len v rámci okresu
7. Chráňme sa nosením rúšok aj vonku
8. Rešpektujme 14 dňovú karanténu svojich príbuzných, ktorí sa vrátili zo zahraničia a registrujme ich v e-hranici
9. Nenavštevujme ani očkovaných starých rodičov a rodičov
10. Športujme bezpečne – individuálne a v prírode

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Jozef 22.32. Ten becik je kto ? Kurňa chlopi šak píšte to troška zreteľnejšie. Mäkčene a dĺžne vám nič nehovoria…
    Hádam si len nemyslel toho úbohého dedka, udavača ŠtBenčíka ? Ten keby sa nehambil,tak udá aj sám seba !
    Pekný deň prajem !

  2. Poslúchaj našeho vodcu Igora ten jediný vie čo je pre nás jednoduchých najlepšie.
    Ja som bol pred viac ako rokom podobne na tom ako vy ale potom som prijal olano na svoje náboženstvo a od vtedy sa môj život zlepšil k lepšiemu.
    Síce som prišiel o celoživotné peniaze a zavrhol som zdravý rozum ale prijal som Igora za svojho boha. Cítim sa byť každý deň naplnený a som pripravený na jeho status keď nám ovečkám prikáže spáchať hromadnú obetu aby sme sa spoločne dostali do druhej dimenzie kde budeme všetci spoločne tancovať a hodovať.
    Nech žije pán Matovič #dobreBude

  3. Na ústavnom súde je to preto, aby už konečne stíchli takí nímandi ako ty a tvoj vodca fiko s jeho slúžkou pele.

  4. Dnešne testovanie dvaja nakazený -> o týžden zase? Koľko musí byť nakazených aby sme nemuseli ísť na test? Či treba robiť štatistiky pre veľmoci? Zjedzte mi cici

  5. Covid automat určuje sadu opatrení na základe regionálneho epidemiologického rizika. V prípade mimoriadne nepriaznivej epidemiologickej situácie sa aplikujú národné limity, ktoré stanovia minimálnu úroveň opatrení. Prehľad opatrení v jednotlivých farbách nájdete v metodike

  6. Jozef 20:23,kurňa,ty píšeš jak nejaký vedátor. Prečo ťa neprijali do toho „konzília“. Možno by si skôr vymyslel niečo ako tí odporníci čo tam mudrujú,pardon „odborníci“.

  7. Vy vesmirni obyvatelia ste squeli pozorovatelia, volnym okom vidite nanocerviakov. Ty morgellon si nadherny exemplar chemtrailsom streknuty ony. Co si praskla mama ked ta cakala?

  8. prečo sa nemôžu deti a vnúčatá stretávať s rodičmi a starými rodičmi aj keď sú zaočkovaní? Znamená to, že ste im naočkovali ten vírus a teraz sú bacilonosičmi?

  9. no v Seredi sa bude testovať aj keď tu nebude ani jeden pozitívny, lebo náš primátor nie je Becík. Nášmu primátorovi nezáleží na zdraví obyvateľov on pre chorých nebude zháňať ivermektín, pretože testovanie mu lepšie vynáša čo na tom, že ľudia už majú úplne zdevastované nosohltany naše zdravie ho nezaujíma on sa veru svojich obyvateľov nezastane

  10. Ja ti toho ivermectinu zoženiem kľudne koľko chceš, nažer sa ho do sýtosti, keď ťa bude troška bibenkať bruško, tak to si nevšímaj, to je iba pečienka v prdeli😂

  11. Jozef naco sem davas ten kontakt? Ved tento anonym mi ho zozenie a ze kolko len chcem. Tak mne staci len 10 krabiciek. Tak uz len cakam

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
Predchádzajúci článok
Ďalší článok
spot_img