ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

Vznikla mapa umiestnenia nádob na kuchynské odpady

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Zuzana Slahučková a Peter Sabo / 25 MAR 2021 /   Ktorá nádoba je najbližšie k Vášmu bydlisku? Zistíte to podľa novej mapy: mapa umiestnenia hnedých nádob BRKO v Seredi.

Mapu budeme postupne aktualizovať.

Oddelenie životného prostredia zároveň prosí občanov o trpezlivosť, nakoľko hnedé koše do Vašich kontajnerových stojísk budú pribúdať postupne v priebehu roka.
Vo februári bolo umiestnených prvých 30, v marci následne 13. Ďalšie pribudnú v apríli a o ich umiestnenie môžete požiadať podľa potreby mailom na zuzana.vohlarikova@sered.sk.

 

zdroj: seredskenovinky.sk

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Je to super ze sa konečne rozrastaju bohužiaľ je smutné ze sa aj kradnú na Legionarskej uz 2 krát. V priebehu 2 týždňov

  2. Ako prosim vas vynasate tie odpadky do hnedej nadoby? Mam na mysli v panelaku. Ako pocitam, tak pocitam…mna to separovanie stoji viac a viac penazi! Kupujem viac a viac saklov do kosa a stale sa zvysuje poplatok za odpad! A este by zaujimalo, kam idu peniaze za papier – ten modry kontajner a aj sklo by malo mat nejaku cenu, ci?

  3. Platic za odpad 25. marca 2021, 21:26
    BRKO zbierame do vedierka s vrchnákom, netreba tam žiadny sáčok. Keď sa vysype, tak ho prepláchneme. Naopak, ostatného odpadu sa tvorí menej a minieme tak menej sáčkov do smetiaku. (tu kupujeme rozložiteľné sáčky)

    Oplatí sa to aj v paneláku, u nás je BRKO asi 1/3 odpadu z domácnosti, čo v konečnom dôsledku nejde do komunálu. Človek nemôže za všetkým hľadať len peniaze, treba to robiť pre našu prírodu.

  4. určite treba robiť niečo pre tú prírodu, keď sa pozrieme ćo sňou robia napr v indii, no tu platíte za odpad, triedite ho ako somár a nakoniec vám to ani neodvezú. Stalo sa na jeseň stalo sa i teraz na jar. Ako každému občanovy by stačilo aspon vysvetlenie – oznam, či vyvezú alebo nie, či má vyložiť alebo nie, či meškajú alebo jebú na to , ale skor to druhé lebo ANI bu ani mu.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img