ISSN 1337-8481

utorok, 19. marca, 2024

Znovu cenzúra v obci Šintava? – VIDEO

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Šintava / V obci Šintava sa v poslednom čase udialo viac vecí, ktoré si zaslúžili pozornosť nielen vedenia obce, ale aj samotných obyvateľov a občanov. Hlavne čo sa týka práva, spravodlivosti a sankcií za nezákonné konanie exstarostu Holičku.

Cenzúra sa týka uplatnenia Ústavného zákona v obci Šintava.

Obyvatelia majú právo vedieť, čo od volených zástupcov môžu aj v budúcnosti očakávať.

Článok a video  bol  na sociálnej sieti administrátorom FB skupiny  používanej Obcou Šintava cenzurovaný !! Jeho uverejnenie bolo znemožnené a tak vyvstáva otázka, kto a prečo chce pred občanmi tajiť fakty a skutočné postoje poslancov k správe vecí verejných a presadzovaniu zákona v obci?

3 minúty dlhý videozáznam ktorého uverejnenie v statuse na FB bolo cenzurované a na ktorom hovorí výlučne poslanec Kavoň prinášame znovu.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Anonym 24. apríla 2021, 23:59 – o veciach verejnych v obci Sintavam majetku obce, rozpocte, investiciach, o miestnych daniach, ale aj o tom, ci bude vyvodena zodpovednost (alebo nebude) napr. voci exstarostovi, spolurozhoduje prave poslanec Kavon a nie vlada ani USA.

    Jeho nazorova integrita a moralny kredit je zaznamenany v JEHO OSOBNYCH VEREJNYCH VYJADRENIACH, ktore su zhrnute v tomto videu.

    Zaujimave pozeranie, ked je sumar v niekolkych minutach, ze?

  2. Anonym 25. apríla 2021, 3:57 – v prvom rade navrat moralky aj do funkcii starostov a primatorov a samozrejme aj poslancov.

    Dodrziavanie zakonov – to ich najskor musia ovladat.

    Ani starosta / starostka, ani poslanec si hned po zvoleni do funkcie nesmie mylit SLUZBU s PANOVANIM !!

    Obcania musia od starostu a poslancov VYZADOVAT VYKON a dodrziavanie presadzovania VEREJNEHO ZAUJMU

    Obcania musia zapracovat na sebe, aby nasledne mohli donutit zapracovat na sebe aj volenych zastupcov. Mnohi z nich to totiz maju prepnute a myslia si, ze skutocne mozu vsetko a tak ako to predviedol poslanec Kavon, ze mozu zvyhodnovat jednotlivcov, robit hrube ciary, ignorovat porusovanie zakonov ci nehospodarne vynakladanie financnych prostriedkov.

    Jedno odstihanie v trestnopravnej rovine a jedna nahrada skody a VEREJNI CINITELIA si uvedomia, ze byt vo verejnej funkcii nie je len o honore a ukazovani sa, ale aj o povinnostiach a ZODPOVEDNOSTI.

    Je to skutocne na obcanoch.

  3. Ešte raz zmena volebného systému štátneho aj komunálneho . Zo zastupiteľskej prejsť na priamu demokraciu. Potom snáď volení budú slúžiť a občania vládnuť.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img