ISSN 1337-8481

utorok, 16. apríla, 2024

Polícia: Tento frajer si asi myslí, že môže všetko, no život sa za peniaze kúpiť nedá

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
KR PZ Trnava |MM|  Ukážka cestnej arogancie dosiahla maximum.

 

Policajti z Gabčíkova namerali poobede 36 ročného vodiča na BMW X7 ako doslova vletel do obce Horný Bar. Asi 200 metrov za označením začiatku obce mu policajný radar nameral rýchlosť 164km/h. Policajti ho odstavili a mužovi za prekročenie rýchlosti v obci o 114 km/h uložili maximálnu výšku v sadzobníku. Pokutu v sume 800 EUR zaplatil na mieste a pokračoval v jazde.

 

Policajti apelujú na ľudí, aby sa na cestách správali zodpovedne. Zmarený život alebo doživotné následky na zdraví sa nedajú vyriešiť vytiahnutím bankoviek z peňaženky.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Odobranie vodičského preukazu je nedostatočné, pretože bude i naďalej jazdiť aj bez neho. Ale zlikvidovať auto s tým, aby stratil nárok na jeho vrátenie.

  2. A tie cierne spiny v nasom meste co? Predavaju drogy a vodicaky kupene. Preco oni mozu lietat? Policajti su tu dosrany bastardi lebo sa boja inak by tu bol od tej ciernoty pokoj. Raz pride cas kedy tu nebudu policajti kamarati s ciernymi hovnami a sered sa vrati tam kde bola kedysi. Dockame sa verte mi

  3. Kennedyho zlaté dukáty, digitálky, fačká, kalkulačky…. To len po tej zkur….. revolúcii nastúpili drogy. Cigáske bitky pred Slovanom, lietali britvy, nože, skrátka …… To sa v pohode dalo

  4. Myslím že 800 eur pokuta to bola malina keďže zaplatil na mieste myslím že chudobný nebol aj v cepeni na ulici 8 mája lietajú auta ako blázni a nikto ich nepokutuje a čo sa týka tej pokuty toho 36 ročného to bol asi syn nejakého papalasa

  5. Preco nezavedieme body? Ked pojde ako Ud tak sa mu zoberie 5 b zo 6 a ak este nieco spravi, tak vodicak ahoooj aspon na 3r. Taketo fungovanie ako mame je pre smelinarov, kseftarov, a predajcov drog ok, vali sa ako bulo, na mieste zaplati a moze sa valit dalej. Aj tu v Seredi, nejaky fetaci na cervenom mercedese C sa valia ako prasata. Co som pocula tak do Paty vozia fet.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
Predchádzajúci článok
Ďalší článok
spot_img