ISSN 1337-8481

utorok, 23. apríla, 2024

Policajti z Jelky zadržali dílera v podmienke. Kiko mal pri sebe 300 dávok pika

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
KR PZ Trnava |MM|  Vyšetrovateľ ho opäť obvinil z prechovánia a distribúcie drog. Trojročná podmienka skončila, teraz mu môže hroziť  za recidívu strata slobody na 10 až 15 rokov.

Naposledy ho policajti riešili za drogy minulý rok a začiatkom júla 2020 ho Okresný súd v Námestove odsúdil na 3 roky so skúšobnou dobou a probačným dohľadom do roku 2023. 8 mesiacov po rozsudku ho policajti z JELKY kontrolovali v noci  v obci Veľké Úľany. Muž sa pri prehliadke správal nervózne a krátko na to hliadke vydal niekoľko vreciek s kryštalickou látkou, tabletky na potenciu, digitálnu váhu a zatavené striekačky. Všetky veci policajti zaistili a experti vzápätí potvrdili, že muž mal v noci pri sebe vyše 300 jednorazových dávok pervitínu.

Z prechovávania drog obvinila polícia aj jeho 21 ročnú kamarátku, ktorá bola v tú noc s ním vonku. Žena mala pri sebe marihuanu, piko a sklenú fajku. Poverený policajt ju obvinil  z drogovej trestnej činnosti a mladá žena si na rozhodnutie o vine a treste počká vo väzení, kde bola umiestnená pre inú trestnú činnosť. 24 ročný, obvinený muž je na základe rozhodnutia súdu stíhaný väzobne.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Dohoda o vine a treste by mala byť vypustená z trestného zákona. Tam nemá čo robiť, aby sa páchateľ hohodol o treste. Na hlavu postavené.

  2. Dať dílerovi podmienku je aký trest? To si sudca hádam myslel, že sa chlapec nad sebou zamyslí a dobrovoľne s tým skončí? Naivný sudca. Nezvládol rozsudok čo sa týka určenia trestu. Takýmito čudnými trestami sa poriadok nedosiahne.

  3. A pokracovat od koho to majú to sa nikdy nerieši nechcú sa dostať k hlavným šéfom z drogovej mafie v Galante

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img