ISSN 1337-8481

sobota, 20. apríla, 2024

Mestská polícia pokračuje v odstraňovaní vrakov v meste

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Mestská polícia Sereď /  Včera a dnes sme opäť pokračovali v odstraňovaní vrakov, ktorých majitelia nereagovali na výzvy o odstránenie.

Vozidlá boli z Dlhej ul. a Ľ.Podjavorinskej.

 

zdroj: Fb

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Prečo si majiteľ sám neodpratal svoje vozidlo??? Mám na mysli čierny opel. Býva tam v dome tak v čom je problém??? Všetko pekne by som mu dal zaplatiť do posledného drobného

  2. Pán zDlhej, ktorý si auto zničil sám porozbíjal pri hádke. Vozí sa na bmw a toto si nevie odpratať a ten dom to je jeden grc. Hanba ….. naznášaný stavebný odpad, nedokončená robota, odporné niečo tade prechádzať. Ako jeden dospelý muž dokáže takýto hnoj mať pred domom a auto 3 roky stojí na mieste a nevie to dať naporiadok. Predpokladám, že to zacvakalo mesto z peňazí občanov. Samozrejme netreba hovoriť čo za človeka to je, tak odporného človeka hoc kde nenájdete

  3. Dobrá nahrávka, ešte lepší return.
    Anonymný Jožinko! Vylez z ulity, kandiduj na primátora a ukáž nám nehodným, ako skvelo sa postaráš o mesto ako štatutár. Potom uverím .

  4. Anonymný Jožinko! Reagujem trochu neskoro, dúfam, že ešte nespinkáš. Budeš možno prekvapený, ale aj funkcionári samosprávy odvádzajú zo svojej odmeny dane, z ktorých časť prichádza do rozpočtu mesta ako dane podielové, a tie sú použité nielen na odmeny, ale na mnoho, mnoho iných výdavkov.

  5. Pán hovorca ako je možné že dnes odstránili vrak spred Lidlu? Však to mal riešiť vedúci/a predajne nie? Či zase si taral?

  6. neanonymny Luboško, ano spinkal som. To vies, my robosi chodime skoro spat.
    Tych mnoho inych – napr. vesele stlpiky, postrek na ihriskovy travnik, pripadne kabel cez obyvacku? Jaj este mozno stlp do kruhaca. O stadione nepisem, my starsi ludia uz tolko nenabehame za loptou.

  7. Anonymný Belly , mestská polícia rieši postupne všetky prípady. Aj staré autá na parkoviskách obchodných reťazcov. Pretože je v záujme mesta, aby sa takéto vozidlá ani tam nehromadili. Aj to trvale obsadené miesto môže niekedy vodičovi, ktorý príde nakúpiť, chýbať. Vedúci veľkopredajní žiaľ neriešia ani odvážanie nákupných vozíkov z ich areálov. Keď teda mestská polícia môže, tak pomôže. A teraz buď múdry! A netáraj, keď nevieš posudzovať súvislosti .

  8. Tak ja teda neviem, najprv vystrelíte na vedúceho Kauflandu, aby sa staral o svoje parkovisko a potom tu zdôvodňujete, prečo sa stará o také isté parkovisko pred Lidlom mesto. To si nejako odporuje.

  9. Anonymný Jožinko, vidím, že si niečo pamätáš, ale podstata z tých pamäťových fragmentov unikla. Mnou iniciované stĺpiky pri Progrese plnia svoju funkciu viac ako desať rokov a ľudia nastupujúci na autobus nemusia mať obavy, že ich vodiči osobných vozidiel budú ohrozovať. Postrek, ktorý svojho času zničil trávnik na futbalovom šrtadióne som ja nenariadil ani nevykonal. Súvislosť s mojou osobou je teda výplodom fantázie. Kábel cez obývačku postaveného domu bol dôsledok nezosúladeného postupu stavbárov s vlastníkom a správcom sieťového kábla. Takzvaný novinár z toho vyrobil „hanbu mesta“. Aj stĺp v kruhovom objazde bolo to isté iba v zelenom. Si Majkov fanúšik, tak vieš, že celé roky iba vyrába senzácie z bežných problémov a tvári sa ako ochranca záujmov Seredčanov. Deti sa nám strácali vo vysokej tráve a život im ohrozovali dve trčiace skrutky , ktoré montéri zabudli odrezať zo spodnej strany domčeka na pieskovisku. Opäť veľká senzácia a aj tento zázrak trval tri dni. Dobre, že nepíšeš o štadióne. Túto tému má v repertoári ďalší „investigativec“. Kládol som si občas otázku :“Čo by sme bez týchto snaživcov robili?“ Odpoveď je jednoduchá. Bola by tu nuda. Ďakujem za reakciu a teším sa na ďalšie.

  10. Neznámemu z 31.3.2021 14:49
    Ak vetu „A čo keby sa vedúci Kauflandu staral o vlastné parkovisko?“ považujete za výstrel, máte na takýto názor samozrejme právo. Skúste sa ale spýtať priamo v Kauflande, či ich dianie na parkovisku zaujíma, alebo nie.

  11. Pán Veselický,

    Môžete si ma označovať v úvodzovkách ako chcete, ale moja práca hovorí za mňa (ako novinár pracujem od roku 2018):
    2x člen tímu ktorý vyhral Cenu Fondu Investigatívnej žurnalistiky (2018,2019) (Investigatívny tím redakcie Aktuality.sk, ORGANIZED CRIME AND CORRUPTION REPORTING PROJECT (OCCRP) | Kočnerova knižnica)
    Témy z ktorých sú dnes celospoločenské dôsledky:
    – Slovenský Texas
    – Kočnerova Knižnica
    – Daňové vratky (projekt Grand Theft Europe ocenený viacerými cenami na európskej úrovni)
    – Témy týkajúce sa firmy Bonul
    – Kauza Mochovce
    – Nezrovnalosti v majetku exsudcu Lindtnera
    – Kauza Kičura
    Témy v ktorých po tom ako som sa im venoval došlo k posunom:
    – Pochybný výkup pozemkov pod odpočívadlami v Pohraniciach (po našom článku zistenie, že znalci neprávom navýšili ceny pozemkov)
    – Pochybná zákazka na reklamné predmety na MŽP (neplní sa, v preverovaní ministerstvom)
    – Luxusný športiak mal policajnú výnimku ako vozidlo na prevoz peňazí (výnimka odobratá)
    – Národný potravinový katalóg (vo veci podalo Ministerstvo pôdohospodárstva trestné oznámenie)
    – Korupčný škandál Maria Hoffmana v Karibiku (vo veci koná UŠP)
    – Prepojenie spoločnosti Bonul a Vel Security (obom firmám odobratá bezpečnostná previerka, spoločnosť Vel Security prišla o zápis v RPVS – klamala o skutočnom užívateľovi výhod)
    – Predražené video z výstavby mostu v Komárne (zmluva zrušená)

    Ale veď nechajme čitateľov nech si urobia názor sami, kto si ako robí svoju prácu.

  12. Pán Sabo, môžete byť autorom článkov koľkých chcete a držiteľom hocakých ocenení. Mňa zaujíma to, čo píšete o Seredi . Do Vašej e-mailovej schránky Vám 3. 2. 2021 o 16:10 bol okrem iného odoslaný excelový súbor s názvom Sumár chodníkov a cesty. K materiálu ste sa mohli vyjadriť 8. 2. 2021, kedy bola predsedom Ing. arch. Kráľom vedená virtuálna komisia.. Tejto ste sa podľa zápisu z komisie zúčastnili.
    V diskusii pod článkom Mestské povrchy 5 (uverejnenom 26. 3. 2021) ste napísali:
    „Prečo nebola komisia informovaná a požiadaná o stanovisko ohľadne rekonštrukcií chodníka a vozovky na uliciach Cukrovarská, Parková, D. Štúra, A. Hlinku, SNP, Trnavská, M.R. Štefánika?“
    Veď všetky ulice a chodníky, o ktorých tvrdíte, že komisia o nich nebola informovaná, sú uvedené v materiáli, ktorý ste dostali 3. 2. 2021. V tomto konkrétnom prípade nie ste pre mňa hodnoverným novinárom.

  13. Pán Veselický,

    Skúste vysvetliť pojem virtuálna komisia? Pozná niečo také vôbec rokovací poriadok MsZ a komisií?
    Excelovala tabuľka a mapka bez akéhokoľvek popisu či prezentácie nám bola zaslaná ale nikto ju neprezentoval ani nevysvetlil o čo ide. K tak veľkej investícií (400 tisíc eur) sa má komisia vyjadriť k nejakej tabuľke kde je napísaná ulica, výmer a cena? Takéto niečo samozrejme potrebuje väčšiu debatu ktorá sa neuskutočnila a to dodnes! Predkladateľ materiálu ho neodprezentoval (lebo ani nemal ako) lebo predseda komisie jej uskutočnenie zrušil. Mimochodom som k tomuto bodu aj dal otázky, dodnes nemám od nikoho odpovede. Takže tak by som asi ukázal hodnovernosť „informovania“ zo strany MsÚ. Mimochodom, vy ste si dovolil povedať pani Tothovej, že tieto rekonštrukcie sa tento rok uskutočnia, navrhujem vám popýtať sa kolegov na úrade či to tak naozaj bude, lebo ku mne sa dostali diametrálne odlišné informácie. A len tak medzi rečou, pôvodne ste tvrdil že sme o daných rekonštrukciách boli informovaní 30.11.2020, tak už sa rozhodnite ako to bolo a bude.

  14. neanonymny Luboško, vesele stlpiky boli myslene ako mila spomienka na Lubomira, ostatne ,,hanby,, boli v suvise s tymi mnohymi vydavkami, vobec nie len Tvoje. Kedysi davno si ma strkal do svojho fanklubu, dnes do Majkovho? Ccc, to ze s nim obcas suhlasim este neznamena, ze mam tricko s jeho ksichtom. Brr, az ma striaslo.

  15. A kauza autobusovej zastávky v Čepeni dopadla vlastne ako? Teraz ma to napadlo, keď sa tu vymenúvajú kauzy. Tuším aj z toho bolo haló na tri dni.

  16. Pamatas si tie lepky z 2017 do volieb VUC? Tak ludia si ich dodnes lepia na chladnicky ked chcu chudnut. Udajne odplasia aj svokru.

  17. Pan Veselicky a kedy budu odpratane tie panele nebezpecne oprete o hradzu, tesne vedla jazdia deti. Ten podnikatel Grunert tam nelegalne prevadzkuje uz od počiatku stolarsku dielnu a na meste o tom vsetci viete. Tam kedy uz konecne urobite ako mesto poriadok? Ci on moze lebo je to primatorov kamarat?

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img