ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

PRÁVE TERAZ: Dopravná nehoda na križovatke pri Lidli – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď / V týchto chvíľach polícia dokumentuje dopravnú nehodu dvoch nákladných áut, ku ktorej došlo na svetelnej križovatke pri Lidli.

Na mieste zasahovali záchranári a jednotka HaZZ zo Serede.

Bližšie informácie prinesieme po ich overení.

 

– – –

AKTUALIZOVANÉ – tlačová správa KR HaZZ Trnava

Dňa 23.03.2021 o 12:45h bola na operačné stredisko Hasičského a záchranného zboru v Trnave, ohlásená dopravná nehoda dodávky a nákladného motorového vozidla so zranenou osobou na svetelnej križovatke na Šintavskej ulici v Seredi, okres Galanta. Zasahujúci príslušníci Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Galante (z hasičskej stanice v Seredi) poskytli zranenej osobe predlekársku prvú pomoc a pomohli ju naložiť do vozidla Zdravotnej záchrannej služby. Havarované automobily zabezpečili proti vzniku požiaru a očistili vozovku.

 

AKTUALIZOVANÉ – tlačová správa KR PZ Trnava

Policajti boli včera privolaní k dopravnej nehode na križovatke ulíc M. R. Štefánika a Námestie Slobody v Seredi. Krátko po obede došlo k zrážke nákladného vozidla Iveco s menším nákladným autom Ford Tranzit. 50 ročný vodič Iveca pravdepodobne nedal, pri odbočovaní v ľavo, prednosť oproti idúcemu nákladnému autu Ford. Jeho 48 ročný vodič už zrážke nedokázal zabrániť a pri náraze utrpel zlomeninu kľúčnej kosti. Celková škoda na oboch vozidlách sa vyšplhala na 11 000 eur. Poverený policajt začal vo veci trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví.

 

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Vodici by si mali oprasit pravidla cestnej premavky,lebo asi uz zabudli kto ma prednost na krizivatke a este riadenej semaforom?Dennodenne sa s tymto problemom stretavam na ceste.

  2. Milá pani Režnáková,
    Vy idete zistovať údaje o osobách, ktoré nahlásili smetisko medzi Šoporňou a Šintavou, patriacou pod katastrálne územie Šintavy!!!!!!!!!
    Viac ako dva roky ste sa na smetisko pozerali, nič ste nespravili. Uvedomelý občan toto smetisko nahlásil na Zelenú linku a čuduj sa svetu, pozrite sa, aké máme teraz okolie, kde ešte pred časom bolo smetisko.
    Vôbec Vám NEĎAKUJEME, že ste dali smeti vyviesť a upraviť hlinu rozumným spôsobom..
    Ďakujeme občanovi, ktorý to nahlásil, bez neho by to stále bolo iba smetisko!!! Vy pani starostka, ste si iba splnila svoju povinnosť, na ktorú ste kašlali !!!!

  3. Rano si zas chalan na golfe skusal svoje schopnosti v hornom cepeni. Nebolo my vsetko jedno predbiehal 2kamiony. Mal stastie ze zabrzdil a ja som sa uhol na obrubnik kamionisti mali mensi tukes kvoli pretekarovi. Dufam mali kameru!

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img