ISSN 1337-8481

sobota, 20. apríla, 2024

Rok od vzniku vlády Igora Matoviča.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
Rok od vzniku vlády Igora Matoviča. Nezaložili ju ideálni ľudia, aj táto fotka naznačuje, že od vzniku mala svoje vrodené vady. Ale i tak začala zásadnú zmenu : zmeniť Slovensko zo štátu ovládnutého oligarchami na štát pod vládou práva. Bývalí mocipáni sa po prvý krát báli zodpovednosti. Polícia mala rozviazané ruky. Tlak ohrozených politikov a oligarchov rástol a napokon sa opozícii podarilo vniesť do koalície vnútorný spor. Ak sa pýtate, čo s tým, odpovedám toto : osobne urobím všetko pre to, aby demokrati tento krát nezahodili volebné lístky tých, čo nám verili. Všetko pre to, aby sa nevrátila mafia…
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. 83 % nedôveruje tejto vláde a cez 80% nedôveruje Matovicovi. !
    Budaj asi nepochopil že ľudia ho tam už nechcú ale kým budú peniaze chodiť na účet tak sa tam budú držať ako kliešte.
    Im je jedno či zomrie za ich vlády 9000 alebo 40000 tisíc ľudí hlavne že im cinkne na účet každý mesiac

  2. Rok od vzniku tragédie Slovenska ! Šašovi z TT a smetiarke od Pezinka prajem aby im už konečne otvoril bránu sv.Peter…

  3. Juj kebyže máme inú vládu tak korona sa nám vyhne, na Slovensko nepríde a nemáme žiadne úmrtia prípadne iba na ine choroby ktoré zmizli, lebo iba táto vláda za to môže…prieskum má 1000 ľudí, jasné že 83% je veľa 😁😁😁
    Krásna to vlastnosť ťa kratkozrakost

  4. Pán Budaj, svojím príspevkom ste dokázali, že po ročnom pôsobení v tomto kabarete pardon kabinete jedného trnafského primitíva a psychopata ste prišli aj o zvyšky zdravého rozumu a úsudku od novembra 1989…
    Len sa pozrite na tú fotku – bezmocná pani v strede, po jej ľavej ruke de facto politická mŕtvola, pán v okuliaroch vyhodený z vlády a zostávajú dvaja – a o povesti Dona Borisa je zbytočné niečo viac písať.
    Ja som Vám zo začiatku v tom novembri 1989 fandil a zapájal sa do spontánnych aktivít.
    Avšak dopadlo to tak, že tých 31 rokov by bolo skvelým námetom pre ďalší bestseller spisovateľa Maria Puza (Krstný otec)…

  5. Kazdy podnikatel, ktory netuneluje/nevyciciava nejaky rozpocet (zpravidla niektoreho mesta alebo obce) ma dnes realne problem.

    Krachuju silne firmy a kriza sa dotkne aj automobiloveho priemyslu, ktory ZIAL do znacnej miery drzi ekonomiku Slovenska.

    Zamestnanci nemaju istotu, ci o tyzden budu este zamestnani a – uvery ma drviva vacsina ludi na krku do dochodku a poznam ludi, ktori aj v dochodkovom veku.

    Problem teda boli, su na aj budu peniaze. V rodinach a firmach. To je ale problem celosvetovy, lebo korona nie je chripocka a to uz vedia aj ti bezcharakterni psychopati, ktori spochybnovali opatrenia minuly rok – ti isti dnes kritizuju umrtia. Oni ale maju na „rukach krv“ a oni su tymi, kto nezmyselne no pre svoje potreby manipulovali verejnost proti sucasnej vlade.

    Nie, ani by ma nenapadlo obhajovat neobhajitelne a uplne zle komunikovanie jej predsedu, minulost Kollara, zaujmy Sulika a koniec trpezlivosti ostatnych.

    Trpezlivost raz dojde kazdemu – ludom dochazda. A hladat skutocnych vinnikov sa im nechce. Je pohodlnejsie oznacit prveho na rane. Netreba mysliet, staci sa pridat k tym, ktori po navrate starych casov lricia len preto, aby ich policia nestihla zatvorit medzi ich kamosov, ktori im kradez statu a samosprav v nasich mestach a dedinach dovolili.

    Nie, nie je sucasny stav dobry a vlada ma na tom tiez svoju zaslushu. Ale vidim v akom stave republiku prevzala, vidim v akom case sa to udialo a viem, ze svet nieco obdobne v takto velkych rozmeroch nezazil 100 rokov.

    A navrat k bezpraviu a sposobom SMERom a jeho klonom HLASom v state budovanym viac ako dekadu, fakt odmietam.

  6. Ľudia z OLANO sa vykašľali počas leta na druhú vlnu !!!! Sami to priznali !
    „O nevestičkách“ ani nehovoriac.
    Majú na rukách krv a to si dejiny zapamätajú.
    Radšej aj ten HLAS ako to čo je tu dnes. A to píšem ako volič pravice.
    Viac ako 9000 život na rukách jednej strany.

  7. „Tlak ohrozených politikov a oligarchov rástol a napokon sa opozícii podarilo vniesť do koalície vnútorný spor.“ pokúval som tohto kotolníka na exprese ako nechápe čo zlé robí Igor. Sú len dve možnosti buď nemá rozum alebo mu pomali odchádza. Rok za Rokom.

  8. pre Miloš Majko 22. marca 2021, 9:51, tak podla vas mame tolerovat tychto dementov co nam vladnu nech spravia cokolvek zle a hladia iba na svoje zaujmy , len nech sa fico nevrati. kam sa podel rozum??? preberte sa!

  9. Niet na vela na vyber – bud rekonstrukcia vlady, alebo navrat k spinavostiam a bezpraviu. Opiciek Jankovskych ktore idu za kabelky, nebetycnych ko*otov a primatorov /starostov ktoi chcu mat volnost v tunelovani obci je dost. Len potrebuju volnost a zaruku, ze „ich ludia“ nebudu kontrolovani. Tu dnes NEMAJU !!

    A kam sa podel rozum? Otazka spravna, len zle smerovana.

  10. pan Majko pisete ze ludia hladaju prveho na ranu kedze problemom v podnikoch/rodinach su peniaze…

    ja sa pytam ze ako chcete odovodnit ze SaS uz 3x predlozila na vladu odskodnovaci navrh ktory by realne pomohol podnikatelom a jesitnost a pomstichtivost nasho premiera sa premieta tak ze bol vzdy odmietnuty aby bol na programe vlady.. je jednoznacne za toto priamo zodpovedny… premier si vybral ludi na Slovensku ako svojich rukojemnikov.. problem uz davno nie je len jeho komunikacia ked urazal svojich koalicnych kolegov ale uz aj vedenie

    ja viem ze mate blizko k Budajovi, a ja osobne verim ze je to kvalitny minister… ale obhajovat donekonecna premiera ktory je z tej istej strany ale jednoznacne nezvlada svoju poziciu na ukor nas vsetkych je proste chyba.

    a co sa tyka tej rekonstrukcie… neprestavam sa cudovat ze aj slusni ludia z olano dokazu obhajovat jeho vcerajsiu tlacovku, ktora len dokazuje jeho jesitnost kde chce odpalkovat asi najlepsiu ministerku spravodlivosti aku sme zatial mali len preto ze si dovolila ho kritizovat

  11. plus je velmi zaujimave ako ludia zo Olano stale kritizuju SaS ale preslapy sme rodina zostavaju v poriadku:

    1. kollar s nejakou stetkou vladnou limuzinou pocas lockdownu sa vyvazal po meste
    2. pajcnuta diplomova praca Kollara a Matovica (inak Matovic povedal ze sa vzda titulu ak to bude mozne, ked sa to stalo na zaklade pravnej novely moznym zazracne otocil)
    3. Holy si spravil z cestovania Londyn-Bratislava korzo, bohvie kolko ludi nakazil a nepriamo zabil
    4. sme asi jedina krajina kde riaditel tajnej sluzby bol vzaty do vazby kvoli korupcii a stale sme rodina chce mat narok na tento rezort
    5. sme rodina si pretlacila zilinku a lipsica ako prokuratorov… a vyjadrenia zilinku spred tyzdna na unos vietnamca, zase sa skutol nestal?

    prestanme si mysliet ze smerodina a olano ktori im vsetko toleruju su vyrazne lepsi nez hlas len preto ze sa zacalo zatykat par policajtov… nie su..

  12. ale sú určite aj iné alternatívy,je možné,že po prípadných voľbách by sa mohli dostať do NR SR napríklad kresťanskí demokrati,Progresívne Slovensko s celkom rozumnou Biháriovou,resp.maďarské strany,ktoré sa zbavili sprofanovaného Bugára,ale určite by to chcelo iného premiéra,Igor Matovič je dobrý na úplne inú robotu a to odhaľovať veľké kauzy a naháňať veľké ryby,to si doteraz netrúfol nikto,ale zahraničná politika,zdravotníctvo,makroekonomika-bez urážky-v tomto je úplne mimo…

  13. Pre jana, vo všetkom úplný súhlas až na bod č. 5. Skutok sa stal ale podľa Todovej, myslím si že to bola politicka objednávka. Páči sa mi výrok Žilinku, ktorý reagoval na vyjadrenie Grendela o dokonalom zločine Nezaujímajú ho čo hovoria politici, novinári /KONEČNE/, ale riadi sa len zákonom, dodržiava literu zákon !!!!!!!!

  14. zaujimala by ma teda len jedna vec

    3x predlozeny odskodnovaci zakon pre podniky ministrom hospodarstva
    3x nezaradeny do programu rokovania vlady

    to je len zla komunikacia premiera alebo pomsta premiera voci sas na ktoru realne doplatia ludia?

  15. V oktobri tisice ludi demonstrovali proti opatreniam vlady bez rusok na cele s fikom a podobnymi, pochodovali s truhlou pred domom Matovica a burili sa proti opatreniam a teraz ti isti vykrikuju, ze opatrenia boli slabe a ohanaju sa tu mrtvymi. Sami seba sa snazia oklamat a vsugerovat si, ze na vine je niekto iny, nie oni…

  16. Ako je mozne ze ludia stale doveruju Ficovi a Pellegrinymu..?
    Vyobliekane moralne nuly s darom reci suverenne manipuluju
    s celym slovenskym narodom…
    Ved tu boli 12 rokov a co dokazali?
    Slovensko prestalo fungovat ako pravny stat,zdevastovali zdravotnictvo..
    Evidentne nie sme pripraveni na politikov typu
    Matovic,ktory chceli spoluucast Slovakov na vytvaraní noveho statu…Skoda.. zostali nepochopení ,ustvaní besniacou vacsinou..
    Kde sa podel zdravy rozum?
    Stale platí stara znama veta o Slovakovi
    od J.C.Hronskeho
    TRP JOZEF MAK CLOVEK MILION SI NUZ VYDRZIS VSETKO!
    Ked zmudrieme ako narod a budeme vediet rozlisit dobro od zla
    vtedy sa veci zmenie k lepsiemu…
    Takze Slovaci budeme musiet trpiet dalej lebo nenastal este cas…

  17. Nevieme ako by to vypadalo nebyť korony a ak by stále trvala ekonomická konjunktura…takto sa však ukazuje že nie je schopný viesť štát v čase krízy a zároveň je naozaj pomstychtivy a z nejakého dôvodu nekriticky voči Kollarovi…ono riadit krajinu nevie ani Fico s Pellem, ale vedia čo majú kedy ľuďom povedať a ak občas prihodia niečo zadarmo, tak si v pozadí môžu robiť čo chcú, a tak aj dnes vyzerá naše zdravotníctvo, školstvo, zivotne prostredie atď…bohužiaľ my sme za pár drobných ktoré dostaneme dnes naozaj schopní obetovať budúcnosť našej krajiny…a navyše nepoučitelni z vlastných chýb..

  18. Pre ANONYM 11:37, to ťa psychopat nič iné nenaučil len fiko. Čo psychopatové rozhodnutia – nakazení poslanci v parlamente, nakazení ľudia v obchodoch, celoplošné testovanie.

  19. Myslím si,že predčasne voľby by mohli pomôcť Slovensku,treba riešiť nielen Covid,ale aj ekonomiku,vzdelanie a títo vládni pajáci sa len hadajú o korytá..ved vo voľbách rozhodujú voliči a nie žiadna mafia,príde mi trapne,ked predseda parlamentu hovorí o návrate mafie,korupcie,papalášizmu..a ten Igorko Zlatoústy,čo slovo..to perlička..

  20. Jozef,no to sú mi problémy,čo to tu aké imaginárne problémy spriadas?Takže k vôli tomu tu budeme aj naďalej trpieť tento chaos.V normálnych demokraciách sú v parlamente demokratické strany,ktoré sú v stave rokovať každý s každým,Zistí sa,kde majú zhody a potom sa robia kompromisi.Ale samozrejme na Slovensku to možné nie je,lebo niekto zaviedol takú ne( politickú) kultúru ,atmosféru,zast,hnev,a nenávisť,že je to vlastne nemožné.A medzi ľuďmi je to to isté.Ale poznáte to príslovie,“kto seje vietor,tomu sa úrodu búrka“

  21. pre Gulaka, neviem či pomôžu predčasné voľby. Som znechutený minulou vládou /akože mafiou – Matovičov slovník, na ktorom vyhral voľby/. No predchádzajúca mafia je len odvar súčasnej mafii. Veď Kollár, Krajniak, Pčolinskí, a pod. majú už v rodnom liste záznam mafian. Im prakticky stačil jeden rok aby predčili 12 r. vládnutie Smeru. Priznám sa že nemám koho voliť, seriozny a slušný človek o politiku nemá záujem /hlavne z radu odborníkov/.

  22. Anonym 22. marca 2021, 11:37 necítiš sa trápne,? Ja by som sa cítil trápne. Od vtedy už prešlo skoro 6 mesiacov. Každý víkend stretnem v obchode viacej ludí. Corra 22. marca 2021, 13:46 povedz mi jednu stranu ktorá by sa dala voliť a je bez problémov. Poraď za chvíľu budú voľby a ja tam nevidím ani jednu. Všetko je len menšie ZLO

  23. Nie Bohuško, necítim, presne vtedy tá katastrofa s mŕtvymi začala. Ty si tam asi bol, že? Máš svedomie čisté? Hryzká, hryzká?

  24. Anonym 22. marca 2021, 16:36 anonymko,Nie nebol som tam.ja už som na to starý.a druhá vlna začala o niečo skorej.ked sem chodili bez kontroly Srbi a Ukrajinci.a predtav si anonymko že ma nemá prečo hryzkať svedomie ja so nevolil ani Kotlebu ani Matoviča ani Smer

  25. Anonym16, 36 máš n mysli tu demonštráciu v novembri? Teraz vážne,kto si toto myslí,že to bolo príčinou katastrofálnej situácii na Slovensku,tak tomu už ozaj nie je pomoci.

  26. Táto kríza nemá len jednu pričinu.. ta demonštrácia za zrušenie opatrení len ukázala na jeden z najvážnejších problémov a to že buď ľudia vôbec neverili na nejaký vírus alebo na opatrenia úplne kašlali a to nielen počas pár hodín demonštrácie ale celu jeseň a zimu…A dneska ti ľudia čo na to kašlali ukazujú prstom na vládu…pretože asi mala zaviesť tvrdšie opatrenia proti ktorým by mohli demonštrovať a porušovať ich…

  27. Budaj je slabučký minister. Dušoval ako bude chrániť naše lesy, národné parky atď, a čo sa deje? V Tatrách a komplec národných parkoch sa stavia ako v Hornom Čepeni. Apartmánové dediny tam rastú ako huby po daždi. Stačí sa pozrieť do Demänovskej doliny, na Štrbské pleso, či na Tále. To je tá jeho ochrana? A o riešení, čo s niklováckym kopcom ani nehovorím. Miesto dlhých kecov, mali to svinstvo aspoň zaviezť zeminou, nech to neni rozprášené po celom kraji. Mimochodom, ak sa niekedy pozriete ako to odvážajú, budete zhrození. Bordel naložený v otvorených vozňoch a práši sa z nich jedna radosť. Načo je to dobré? O vláde škoda reči. Nech sa spakujú a ťahajú do p..e. Všetci. Čo nedorazila korona, to dohúkali títo fachmani.

  28. Áno,vatsina ľudí to dodržiava.!!!!!!A potom,čo sa tu neustale snažíte ľuďom nahovárať,že vláda má ťažkosti,preto,že je pandémia.Ta je všade.Ale len u nás máme vo vláde bláznov neschopakov,nevzdelancov diletantov,plagiatorov a ešte sú aj arogantní a papalasstvo prekvita.Za to,že zatknú pár desiatok ľudí,inak polovinu z nich už mala na muške,už bývalá vláda,a ešte veľa ich budú musieť prepustiť,to Vám stojí ozaj za to,že stiahnu Slovensko až na úplné dno?

  29. áno, dnes to už dodržiava vatšina, pretože každý pozná niekoho kto sa nakazil prípadne umrel…no na jeseň ešte 40% slovákov na koronu neverilo a podla toho sa aj správalo, stačí si prejsť aj diskusie tu na Seredonline v období júl-december…naozaj ešte v decembri chceli niektorí rozvoľnovať, a v novembri opozícia zvolávala ludí na námestia…

  30. Anonym9.12,Môžeš sa rehotať tak akurát Tvojej hlúposti a neinformovaností.Hovori To niečo kauza napr. Dobytkar,a ďalšie?A Ratafak Plachta,píšte si čo chcete a tocte sa stále okolo jedného prípadu ako chcete.Demonstracia v Novembri NIE je príčinou tohoto stavu.A aj keby to tak bolo,čo teraz?A zase to vyúsťujú do fráz,“ ako lebo Fico,Pelegrini,lebo ľudia opice,atď.Ako v materskej škôlke.Pandemia je všade,ale nikde sa tak nerozsieva nenávisť a zloba.Nic iného nie sú schopní.A tým aj končím,žite si vo svojej bubline,ľudí to ozaj už nebaví.
    E

  31. Anonym 23. marca 2021, 9:31 – ešte predtým než skončíš prečítaj si niekoľkokrát vetu, ktorú som napísal, pretože si zjavne nepochopil, nejde o jednu demonštráciu:.“ ta demonštrácia za zrušenie opatrení len ukázala na jeden z najvážnejších problémov a to že buď ľudia vôbec neverili na nejaký vírus alebo na opatrenia úplne kašlali a to nielen počas pár hodín demonštrácie ale celu jeseň a zimu…“…..hlaváne ten záver: “ to nielen počas pár hodín demonštrácie ale celu jeseň a zimu…“…..ty si tiež ži vo svojej bubline a čakaj na toho princa – politika, ktorého budeš verne nasledovať, pretože sám za seba asi nie si schopný pobrať to že každý nás sa má správať zodpovedne….možno že ho raz nájdeš, aj keď pochybujem…

  32. P.S.
    Macron teraz čelí kritike za to, že obmedzenia jeho vláda nezaviedla skôr, iní by radšej opatrenia uvoľnili. Prejavuje sa to aj na klesajúcej dôvere v prieskumoch.

    ozaj, je to preto, ze je kamos s nasim Igim?

  33. pre Ratafak, aka vlada taký občan, vzorom má byť vláda, parlament a potom može sa očkávať od občana dodržiavanie pravidiel, či

  34. Anonym 23. marca 2021, 11:10…ja neviem, osobne nepotrebujem mať za vzor alebo vodcu aby som sa zodpovedne správal voči sebe alebo okoliu…ak už chceš nejaký vzor tak si možno treba vyberať nejaké pozitívne a nie štýlom že ak može ten, tak to možem aj ja….ešte by som rád vedel že kto zo súčasných politických lídrov strán je ten vzor?…jeden chodí po svadbách, druhý vyváža modelky počas zákazu vychádzanie, tretí lieta na dovolenky, další organizuje protesty kde na dochodcov bez ochrany tváre vykrikuje o rozvolnovaní, další si musí počas lockdownu v zavretom salone odmerať oblek, další najprv koronu popiera a potom lieči bromhexinom a vodkou (mená si dosaď)…tak sa pýtam kto je tá pravá strana ktorá by ten problém s pandémiou vyriešila a ide vzorom?

  35. Ratafak Plachta,môžeš mi jednoducho a proste napísať O CO Ti vlastne ide?.Vypisuješ a vypisuješ,a dosiaľ som sa len dozvedel,že ľudia sú v Tvojich úvahách nezodpovedný.Ale to sa strašne mýliš.Par ich je,ale vatsina statočne znáša tieto pandemicke procedúry.Ale tu ide hlavne o tých blbeckov,čo zdevastuju Slovensko na desaťročia,pretože okrem nenávisti k strane Smer nemajú iné vízie.A to je málo na to,aby viedli národ v tak ťažkých časoch.

  36. Ad Bohus 22.3.16.30
    Asi netreba volit nikoho dozrel ten cas..

    Strany sa striedali vzdy lobovali len za tych svojich..
    na narod sa po volbach vykašlali..

    Politicke strany su nam k nicomu…Len polarizuju spolocnost..
    a zbytocne odcerpavaju prostriedky zo statnej kasy…

    ZRUŠME STRANY!!!! TERAZ NASTAL TEN CAS!!
    Ved ludia aj tak uz nikomu nedoveruju..
    Vymazme z historie politicke strany a vladu – su zbytocne..!!!

    Jednotlive ministerstva nech riadia odborne zdatní manageri s dobrym moralnym profilom, ktori prejdu vyberovym konanim –
    odbornou komisiou..
    Na cele statu nech je prezidentka a parlament nech prijima zakony..

  37. Anonym 23. marca 2021, 13:05..dneska v tom rozbehnutom prusere je to už možno len pár ludí, ale na jeseň – zimu to bolo 40% čo ani neverili na koronu a to teda nie je pár – to je necelá polovica obyvatelstva – to je prvá vec o ktorú mi ide .. a ďalej ide mi o to aby si mi napísal, kto má na to aby viedol krajinu v ťažkých časoch a koho budú všetci následovať – pretože já takého politika nevidím a osobne si myslím že toto je viac o osobnej zodpovednosti než o ideálnom vodcovi na ktorého čakáš – tak preto sa ťa pýtam, kto by to mal byť….dneska to rozdelenie politickej moci vyzerá žo bude to bude obmenená súčasná vláda, alebo tá minulá ktorá nám aj včase celosvetovej ekonomickej konjuktury dokázala rozkradnúť štát, zničiť zdravotníctvo, školstvo, súdnictvo a dnes by zase chceli k moci…to je teda úžasná vízia..

  38. Ratafak Plachta,ja nečakám na žiadneho vôdcu,a s tým rozkradnutym štátom veľmi opatrne,lebo tieto reči už netahaju.A nechajte to na ľudí,koho budú chcieť za vodcu,to nie je koncert na želanie,na to sú voľby,a Vy máte zrejme prehľad o všetkých občanoch Slovenská,keď nevidíte žiadnu alternatívu.Vy nevidíte žiadneho nástupcu,preto tu budeme trpieť túto samovraždu Slovenská.Slovensko malo,najmenšiu nezamestnanosť a najväčšiu zamestnanosť v histórii,dlh krajiny bol minimálny,Nechcem sa tu rozpisovať o ďalších kondiciach,Zvýšili si rozpočet(teda dlh na neuveriteľných 62 procent,to už nikto nikto nesplatí),keby to aspoň pocítili ľudia postihnutí chorobou,som zvedavý,kam tie peniaze išli.A ešte stále sa tu trepe o zdevastovanej krajine,nebojte sa Vaše tvrdenia sa splnia,ale až po tejto vláde.Ked roztaje sneh,potom sa začnú ukazovať na záhrade tie psacie hovna.Tento cirkus,veď sú to absolútni hlupaci.

  39. Ja vždy hovorím že Slováci rýchlo zabúdajú, ale len pre pripomenutie – kauza Tipos, predražené CT, rekonštrukcia bratislavského hradu, mýtny tender, kauza Váhostav, Budamar atď – vážna ťa to už nezaujíma…k tej ekonomike – darilo sa rekordne všetkým štátom EU, bez ohladu na vládu – či bola lavicová alebo pravicová bolo jedno, v ekonomickej konjuktúre rastieš…Fico nepripravil za 10 rokov jedinu reformu, jediný zákon ktorým by prispel k úspechu a rastu – len z neho čerpal a rozdával, preto aj počas konjuktury zvyšoval dlh, podu mu pripravil bolestivími reformami ešte Dzurinda a zrýchlil práve to že nás dostal do EU….alebo mi napíš aspoň jeden zákon, ktorým by Ficove kabinety prispeli k zlepšeniu podnikatelského prostredia a zamestantnosti….

  40. Ratafak plachta ja som naletel psychpatovi a pri volbach som mu dal svoj hlas. Nepacilo sa mu 150 poslancov darmozrácov v parlamente, cena obedov parlamente, nova vlada bude ina. SKutek utek. Podla teba je toto nova uzasna vizia? To nemyslis vazne. Tato vlada je tak uzasna ze ma az 82% preferencii doveryhodnosti. Zobud sa a nezosmiesnuj sa. A k tomu kradnutiu, KRADLO SA, KRADNE SA, BUDE SA KRADNUT, Nezastavam nikoho, PADNI KOMU PADNI,

  41. Ratafak,obhajovať túto vládu,no neviem. Zvaľovať všetko na ľudí, prípadne na protesty,no bolo tam pár tisíc ľudí,asi ta prekvapím,ale trebárs v Berlíne bolo pár desať tisíc nepíšem sto tisíc ľudí,protestovalo sa v Bruseli Mníchove atď atď,ako je teda možné,že nemci belgicania rakusania neboli najhorší na svete?A to sa nebudem rozpisovať o pomoci ľuďom asi aj Bangladéš je na tom lepšie,takže je naozaj od teba pekne a možno ťa aj sám Igor prvý hlava namazana pochváli,ale zbytočne,každý pricetny vidí,že v histórii tu nebolo nič horšie ako táto sebranka

  42. Ja so mu hlas nedal a ani mne sa nepáči jeho štýl vlády…ale po x-tý raz sa pýtam kto ma tu víziu a schopnosť viesť krajinu v tejto dobe…Zatiaľ stále bez odpovede…minula vláda bola ku konci s tými preferenciami podobne a dovladla…

  43. špecialne pre Šopornana….snáď som hneď v prvom príspevku jasne napísal že Matovič nie je schopný viesť krajinu, prečo by ma mal chváliť..naozaj je tak ťažké pochopiť písaný text?…ty sa stále točíš okolo jednej demonštrácie – ale zase buď nechápeš čo je písané ďalej alebo proste tie príspevky nedočítavaš , ale po x-tý krát píšem že doležitejšie ako pár hodín demonštrácie je to, že sa tí ľudia takto správali nielen na demonštrácií ale počas celej jesene-zimy, alebo si vážne myslíš že prišli domov nasadili rúška/respirátory a správali sa vzorne? naozaj?…ešte raz zopakujem že 40% slovákov ani neverilo na koronu a po x tý krát píšem, otvor si archív a prečítaj si diskusie aj tu na seredonline, jak zrazu títo ludia dnes otočili a už na koronu veria, ale už neukazujú na seba a nenapíšu, že spravili chybu ale ukazujú na druhých – jak myslíš že títo ludia dodržovali opatrenia na jeseň/zimu?…určite sa nájde aj v nemecku a rakúsku nejaké percento trotlov, ktorí popierajú koronu…ale u nás to bolo 40% populácie!!!..v nemecku keď má človek príznaky ostáva doma, u nás je dosť ludí čo idú do práce a tam to šíria…trúfam si povedať že táto vláda nie je dobrá ale tá minulá bola horšia, len mala to štastia že zdedila po Dzurindovi rozbehnutú ekonomiku a mala priaznivé podmienky a napriek tomu vobec štát-zdravotníctvo nepripravila na krízu o ktorej sa už 2-3 roky hovorilo,naopak štát výrazne oslabila a odovzdala do krízy v katastrofálnych podmienkach….PS: minulý rok sme s touto vládou boli jedni z najlepších v zvládaní krízy v EU – ako si to vysvetluješ? PS2: to Belgicko, ktoré dávaš za príklad má viac umrti na počet obyvatelov než mi a istý čas boli tiež najhorší na svete – odkial čerpáš dáta ak si myslíš že sme na to horšie ako oni?..ak si naozaj zo šoporne a poznáš Mira Plocháňa, tak on pripravuje naozaj kvalitné reporty ohladne korony, skús sa s ním pobaviť a ukáže ti ako sme na tom naozaj…robí to naozaj dobre

  44. Ratafak k tej tvojej vízii napr. EDO Chmelár. Vzdelaný – neni plagiator ako celá terajšia vláda, nie je a nebol napojený na nejakeho mafiana /Kollar, Krajniak, Pčolinsky atd./, nekradol ani nie je podozrivý z kratenia daní Matovic/, nie je rusofobil a nie je ani proamerikanec, historiu má v malíčku, Jediná chyba asi je, že obcania SVK este nedorástli resp. si nezaslúzia takuto osobnosť. On pomenuva veci , tak ako v skutočnoti existuju.

  45. podotýkam,výzva nie je ani od Fica,Pelegriniho ani od Kotlebu,ale od Kresťanských demokratov,čiže bývalá vládna strana :

    ŽIADAME OKAMŽITE UKONČIŤ ŠTÁTNY CHAOS, VLÁDA NECHALA ĽUDÍ NAPOSPAS PANDÉMII A JEJ NÁSLEDKOM
    Ľudia na Slovensku si v týchto dňoch musia poradiť sami, lebo vláda sa rozhodla, že teraz o nich nejde. Pohár trpezlivosti s pomermi v koalícii už pretiekol, KDH preto opätovne vyzýva vládu na bezodkladné riešenie, ktoré zabezpečí fungovanie štátu. Nefunkčná vláda je totiž zbytočná.

    Vládny kabinet nechal ľudí napospas pandémii a jej následkom. Kým občania makajú, aby zvládli ťažké obdobie a prežili, na pomoc poslancov a vlády si musia počkať. Lídri krajiny by dnes mali spájať, dávať riešenia a nádej, namiesto toho ukazujú stále nový stupeň chaosu a bez hanby vypnú aj parlament. Toto si Slováci nezaslúžia. Vláda sa, žiaľ, v priamom prenose zmenila na bezvládie a dopláca na to každý.

    Slovensko potrebuje rozvahu, pokoj a svedomité kroky s úctou voči každému občanovi.

    Pozrite si celé vyhlásenie tu: https://www.kdh.sk/kdh-vlada-nechala-ludi-napospas-pandemi…/

  46. Hoci som pravicový volič tak som si vedomý, že Slovensko potrebuje aj silnú lavicovú stranu, ak to má byť Chmelár tak ok, šancu by určite mohol dostať, určite lepšie ako Fico/Pelle a ich podarená partička…bohužial ale pre lavicových voličov je málo výrazný, voči nikomu sa vyslovene silne nevyhranuje a tak pravdepodobne nemáš šancu sa výrazne presadiť….a keď čítam niektoré body z jeho programu tak sú síce veľmi pekné, jak to býva u socialistov zvykov, ale vobec nevidím ako to chce ufinancovať – nulová DPH na potraviny, 4 dňový pracovný týžden, radikálne zvýšenie dochodkov a minimálnej mzdy atd…samozrejme pekné veci, ale neviem kde na to zoberie financie…

  47. To že si pravicový volič som vedel z tvojich prispevkov. Ako pravicoveho občana sa pýtam, kedy politici maju brat na zretel obyčajných ludi /nie z oLAJNA. Podla teba počas krízy NIE, ked sa darí v ekonomike NIE. Ak by doteraz bola pri moci pravica, tak doteraz by nebola uzákonena minimálna mzda /tvoj Sulik/ chcel dokonca zrušiť minimalnu mzdu. V 21 storočí m nejaky zamestnanec pracovať za 350 Eur, alebo ešte menej v pripade väčšej nezamestnanosti. Nebol by schvaleny minimál.ny dochodok, niektorí dochodcovia po odpracovaní 45 rokov dostali 220 Eura! Vies aj taký BAŤA v minulom storočí považoval svojho zamestnanca ako čast svojho tímu – preto boli jeho zamestnanci spokojní. V dnešnej dobe neexistuju u nas takí zamestnávatelia. No musim povedať že jedného na SVk mame p. SOTÁKA. Ten dokonca nezrušil podnikove učilište, ani strednú školu ani počas vládnutia pravice. Podla mna zamestnávatel, podnikatel, potrebuje bohatnute zamestnanca a zamestnanec potrebuje zamestnávatela. Ak by bolo viac takychto zamestnavatelov, potom OK.

  48. Kde na to zobrať? NEKRADNUŤ!, podotýkam že ani lavica ale ani pravica /privatizacie, sitka, atd./ Ovšem terz je tu 6.5 miliardi z UNIE, takže opäť sa niekto nabalí. MOŽNO ani nie, ty tomu veríš?, či

  49. Ratafak,okolo jednej demonstracie si tocil len ty,ja som ti len odpovedal,ze aj inde boli a nikto nehorel ako my.Ty tu stale podsuvas,ze ludia su si na vine,tomu co sa tu deje. Zhodneme sa,ze tato vlada je zla,nie zla je to absolutne dno,co sme tu kedy mali,a zhodneme sa,ze konkurencia bola naozaj velka. Nech by boli ludia akokolvek hlupy,keby tato saskaren,co tu vladne,pocuvala odbornikov,na Vianoce je tvrdy lockdown a nezazijeme,to co sme zazili,ale ked si dobre pamatam nepreslo to,lebo sa bali masovych protestov….K tomu neni co dodat,to je nekompetentnost hanba amaterizmus a mozes si tam doplnit co len chces.K tomu,ze pred rokom sme boli najlepsi.Ano boli,ale nie zasluhou tychto amaterov,ale pelleho,lebo reagoval vtedy ked mal,nie mesiac po funuse,ako to maju vo zvyku tito niktosi.Ano som sopornan aj mira poznam,mam ale kopu inych povinnosti,takze obcas si nieco precitam od neho na nete ale to je vsetko.
    PS stale sa pytas,kto by to robil,lepsie,ja tu otazku otocim,existuje niekto,kto by to robil horsie?

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img