ISSN 1337-8481

štvrtok, 28. marca, 2024

Pátranie po nezvestnom Tomášovi zo Serede pokračuje opäť v sobotu. Môžete sa pripojiť aj Vy !

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Civilná Ochrana NDD, s.r.o. v sobotu 20. marca opäť organizuje pátranie po Tomášovi Kuchynkovi zo Serede.

Pátrací tím bude vďačný za pomoc aj dobrovoľníkom, ktorí sa opäť do pátrania pripoja.

O 10:00 je zraz na lodenici v Šintave a následný brífing s rozdelením úloh a lokalít.

„Veľká vďaka chlapom z OZ Army Športy Slovensko, ktorý sa aktívne zapájajú do akcie. Chceli by sme osloviť a poprosiť ďalšie skupiny alebo partie aby nám prišli pomôcť, jedná sa o veľké územie a napriek veľkej snahe aj dnes sme boli neúspešní. Veľká vďaka patrí dobrovoľním hasičom a zdravotným sestrám zo Šale.

Rovnako by sme chceli poprosiť dobrovoľníkov z okolitých obcí aby sa pridali, nech prejdeme čo najväčšie územie. V pláne máme pozrieť aj priľahlé lesy a miesta kde boli posledné známe stopy, operujeme aj s ďalšími variantami zmiznutia.

Pitný režim, snack a mapa s inštrukciami budú k dispozícii pre všetkých účastníkov.
Ďakujeme všetkým čo to budete zdieľať a prídete“ píšu organizátori.

 

Aj napriek tomu, že pátracia akcia po Tomášovi Kuchynkovi prebieha už 31. deň, žiaľ stále neúspešne.

V sobotu 13. marca Civilná Ochrana NDD zorganizovala pátraciu akciu spolu s dobrovoľníkmi, kde ste sa mali možnosť pripojiť aj vy. Zúčastnilo sa viac ako 140 ľudí či už profesionálov z ArmyŠportySlovensko, RescueKarpaty, alebo dobrovoľníkov – obyvateľov z okolitých obcí, za čo im patrí veľké poďakovanie.

 

Pripomíname popis Tomáša Kuchynku, ktorý zverejnilo KR PZ Trnava s fotografiou:

Tomáš je 178 cm vysoký, má tmavé vlasy a hnedé oči. Má skoliózu chrbtice a kríva na jednu nohu. Naposledy ho videli v šedých teplákoch a modrej bunde s čiernymi časťami. Na nohách mal obuté zimné topánky.

 

Organizátori pátracej akcie Civilná Ochrana NDD, s.r.o. pátrajú každý druhý deň, tieto fotografie pochádzajú z pátrania z dnešného dňa v Kráľovej a v Šintave:

 

 

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Šak prečo hladate iba vo vode hladajte aj okoli kde ostalo auto neviete mozno ho napadlo aj niečo inšie ale abi sa našuel zdravy

  2. Som záchranár, ktorý chodí 3x do týždňa po ňom pátrať, takže ano chodi sa pozerať aj tam kde mal auto, lesy sa prešli do vzdialenosti minimalne 3,5 km v rojnici, keby je tam tak sa davno najde, boli sme tam 8 dní po sebe a 8 dní sme prechádzali každý kút porondy vo Vinohradoch, Šintave a v Seredi takže v lese nebude

  3. Zas a znova veľká vďaka záchranárom a ľuďom z podobných zložiek za ich prácu a poslanie. Neberme ich prácu ako samozrejmosť. Vážime si ich. A ľuďom ako pani Katarína,ktori vždy vedia všetko najlepšie urobiť a kritizujú prácu iných.. Už po stý krát.. Nie, nie ste múdrejšia ako partia skúsených záchranárov. Verte mi že nieste.

  4. Presne tak ako píše anonym. Ďakujeme za pekné slová k našej práci a dúfame, že v Sobotu sa stretneme opäť v takom hojnom počte ako minulý týždeň. Za každé jedno zdielanie alebo akúkoľvek pomoc budeme veľmi radi. V Sobotu už dúfam a z celého srdca si prajem aby sme boli úspešní, nakoľko už ani my nevieme kde by sa dalo hladať , pretože všetko sa prešlo ako som už hore napísal v rojnici a v lese ani stopy. Snáď v ten deň zajtra príde a ukončíme trápenie rodiny, robíme všetko čo je v našich silách…

  5. veľmi si vážime a ceníme prácu všetkých, hlavne záchranných zložiek, ktoré samé, keď zaregistrovali súkromné pátranie rodinných príslušníkov, ponúkli svoju pomoc. Sú to obetaví ľudia, vytrvalí v hľadaní….skúsení, ochotní, so srdcom na pravom mieste…jednoducho výnimoční…ĎAKUJEME
    Všetko dobré všetkým prajeme

  6. Dnes sme boli žial opäť neuspešní, pokračujeme v pátraní aj naďalej, ďalšie info v prípade organizácie ďalšieho „väčšieho“ pátrania na Facebookovej stránke Civilná Ochrana NDD prípadne tu na Sereď Online. Ďakujeme za dnešnú pomoc každému zúčastnenému 🙏

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img