ISSN 1337-8481

štvrtok, 28. marca, 2024

V dvoch krčmách sa tajne nalievalo. Polícia: „Ľudia to vidia, ľudia nám povedia“

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM|  Policajti kontrolovali dodržiavanie pandemických opatrení. V okrese Dunajská Streda zistili, počas troch dní, dve tajne otvorené prevádzky.

Prvý prípad riešili, minulý týždeň, policajti vo Veľkom Mederi. Na základe podnetu RÚVZ išli skontrolovať miestne pohostinstvo. Po pár minútach videli vychádzať muža cez bočnú bránu. Pri kontrole sa muž priznal, že bol v danej krčme a popíjal tam alkohol. Neskôr z brány vyšli ďalší dvaja páni. Oboch policajti zastavili a skontrolovali. Prvý tvrdil, že tam vypil len jeden čaj, pri dychovej skúške však nafúkal viac ako 1,3 promile alkoholu. Druhý vraj opravoval záchod, následne však priznal, že si dal aj pivo. Dovnútra ich pustila miestna čašníčka. Previnilcom hliadka, za porušenie zákazu vychádzania, uložila blokovú pokutu, ktorú zaplatili na mieste. Porušenie opatrení zo strany pohostinstva policajti postúpili na RÚVZ.

Podobný prípad riešili policajti o dva dni neskôr v obci pri Dunajskej Strede. Hliadka, pri preverovaní oznámenia, zistila, že sa v miestnom pohostinstve nachádzajú 4 osoby. Okrem majiteľa a jeho syna tam popíjali aj dvaja ďalší muži, ktorí sa v krčme zdržiavali bezdôvodne. Policajti im za to uložili blokovú pokutu. Majiteľ sa, za porušenie zákazu otvorenia prevádzky, bude zodpovedať príslušnému RÚVZ.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Presne tak, treba drbať národ, začo sa len dá. A ľudia sa udávajú za hocijakú kravinu ako pridrbaný. Nemôžeme ísť do reštiky, do knižnice, do krčmy, na chalupu, nemôžeme si kúpiť ani podrbané baterky ale ko.oti z parlamentu veselo behajú na Maledivy, Zanzibar a kde kade do pi.e. Sa čudujem tomuto národu, že ešte dodržiava nejaké vymyslené príkazy a zákazy. Najprv rúška, potom respirátory, čo bude nasledovať? Skafandre?

  2. Korona extra 16. marca 2021, 14:46 – keby vsetci dodrziavali opatrenia tak, ako napr. na Taiwane, Novom Zelande alebo v Australii, uz by sme o covide len citali.

    Pre takych ako ste Vy, sa v tychto srackach budeme kupat este dlhe mesiace.

    Skusme sa na problem otvorenych restauracii pozriet z ineho pohladu – ak bude tolerovane v podstate pytlacenie niektorym restauraciam, ako na to pridu ti poctivi?

    Cize nie je to zamerane proti nepoctivym, ale na ochranu poctivych.
    Mylim sa? Kludne napiste.

  3. P. Majko, v prvom rade by sme mali mat také opatrenia ako Taiwan, Austrália, Nový Zéland. Hlavná je karanténa, ktorá tu mala byť pre ľudí prichádzajúcich zo zahraničia.
    Avšak absolútnu neschopnosť tejto vlády dokazuje, že ani po roku nevedia urobiť aplikáciu na túto karanténu. Nechali to tu doviezť a teraz idú je8at ľudí, čo tu žijú. Stuchaju im paličky do nosa, ktore nemajú žiadnu spoľahlivosť (hovorím z vlastnej skúsenosti). Hlavne, že kamarát (riaditeľ trnavskej školy) zarobil na tom milióny. Matovic = Zlodej kričí chyťte zlodeja!

  4. Netreba riešiť kto kde nalieva každý potrebuje z niečoho žiť.. Toto je obmedzovanie osobnej slobody ľudia.. Do 20:00hod musíš byť doma inak dostaneš pokutu! Musíš ísť na test inak nemôžeš ísť do roboty! Toto je čistá diktatúra.. Ľuďom z toho jebe že sú vkuse doma.. Deti nechodia do školy, my poniektorí do práce, veľa ľudí je doma.. A človek nemôže ísť vobec nikam lebo je všetko zatvorené,nikam si večer sadnúť, po 20tej hodine sa nemôžeš ísť ani prejsť keď nemáš psa.. Haló nerieste picoviny kto kde nalieva ale toto že sme väzňami vo vlastnom štáte.. 😉

  5. V novembri po protestoch dezolátov na čele s Ficom, po protestoch dezolátov na čele s Kotlebom a celý december pri článkoch o snahe otvárať karčmy sme tu ešte ako posledný na svete diskutovali, či korona existuje a či treba nosiť rúška, alebo je to len Matovičova pomsta.

    Dnes je polovica marca, situáciu v nemocniciach poznáme, v ekonomike tiež, svetové rebríčky smrtnosti rovnako.

    Pri príspevkoch ako je prvý v tejto diskusii premýšlam, či je ľudská sprostosť niečim ohraničená, či zadubanosť a nevzdelanosť môže ešte dosiahnúť nové méty. Premýšlam, ako veľmi je v populácii zastúpená zaostalosť a či s týmto marazmom sa dá ešte niečo robiť a prečo sa to od stredoveku nikam nepohlo.

  6. Čiže cestovať na all inclusive zájazd 10 hod a potom sa vrátiť je ok . Ale do šenku podebatovať sa nesmie… komu potom prepína v bedni… za minulý týždeň 4 pozitívny z 3400 a testovanie donekonečna

  7. Bil gec 16. marca 2021, 17:04 – napisem za seba: Nie, nie je to v poriadku !

    45 rokov sa nestalo, ze by som rok nebol v zahranici. Teraz som v zahranici (okrem CZ, co za zahranicie ja federalista nepovazujem) nebol 16 mesiacov – a zijem.

    Sam a dobrovolne som sa rozhodol NEcestovat do zahranicia ani minule leto, teda vtedy, kedy to mozne bolo bez problemov. NEpovazoval som to za bezpecne.

    Nie, nepovazujem za normalne povolit cestovanie, migraciu bez POVINNEJ karanteny a mam za to, ze to nezvladli ako krizovy stab, vlada, tak hlavne samotni obcania.

  8. Opatrenia dodržiavate pre seba alebo pre politikov? To je aký argument, že kašlem na opatrenia, lebo niekto cestuje na Zanzibar?

  9. darmo sa tu hadate ludia. Opatrenia, ktore zaviedla vlada su plne nezmyslov. Buzeruju to co buzerovat nemusia a to co maju kontrolovat nekontroluju. Darmo tu bude vsetko pozatvarane, ked zo zahranicia denne chodia tisicky ludi a potom sa tu prechadzaju po obchodoch a uliciach. Takto sa s koronou bojovat neda. A neschopna vlada riesi svoje zabomysie vojny namiesto toho, aby za rok spravila karantenu, alebo posratu aplikaciu na karantenu. O dodrbanom prihlasovani na ockovanie hovorit nejdem, lebo ma hnet chyta mrtvica s tolkej neschopnosti ludi vo vlade. Dakujem Vam zo srdca OVCE MATELKOVE za tuto neschopnu vladu vdaka ktorej tu kapeme jak na bitunku.

  10. Na tomto Sereďonline sú veľmi chytrí ľudia,dokonca vedia čo mám a nemám v hlave. Nejaký hotentót čo sa podpisuje Anonym (tu tých Anonymov ale je !) vie dokonca že ja sa sám zožieram ! Ten má teda starosti ! A ja nemám doma citróny …

  11. pre Miloš Majko 16. marca 2021, 16:08
    Keby sa táto neschopná vláda lepšie starala o čo má a takisto aj o podnikateľov a živnostníkov, nemuseli by skúšať kadejaké ťahy. Lenže, keď vidia, že vláda na nich sere, tak budú ľudia srať na jej obmedzenia, príkazy a zákazy. Nech si nosí Mikas respirátory, aj 4. Nedá sa v tom poriadne dýchať. Už rúška toľko nevynášali? Respirátory sú určené na prácu v prašnom prostredí, teda do nedávna boli. Zrazu sú super ochrana aj pred vírusmi? Fakt si niekto robí z ľudí prdel? Absolútne nechápem ľudí, ktorí idú von a na hube majú nacapené rúško. Nato idem na vzduch aby som nemusel dýchať cez ten hnus. Alebo šoféri idúc sami v aute. Načo to má na papuli? Som zvedavý čo príde ako ďalšie 😀 Celá táto pandémia je len super biznys a skončí, keď si niekto povie, už som zarobil dosť miliárd, dám ľudstvu pár rokov pokoj.

  12. Los koronos vyhladajte zajtra lekarsku pomoc, chodte obvodnemu povedzte co vás trápi a pošlu vas špecialistovi.

    Po opakovanom plošnom testovani klesá počet pozitívnych prírastkov, v okolitých krajinách prudko stúpa. Ze par luzrov bolo v Zanzibare je smutne a štatisticky bez významné. FFP2 má veľký význam. Dôverujte opatreniam, ktoré navrhli odborníci a neopovrhujte nimi. Nerobite to pre vládu ale pre seba.

  13. ako niektoré tie úvahy sú naozaj na Nobelovú cenu…celosvetovo krachujú aerolinky, hotelové reťazce, trpí celý turisticky a gastro priemysel, padajú predaje aut a bankám narastá počet nesplatených úverov, ekonomiky štátov sa prapadajú a to len preto, že respirátory za pár desiatok centov je super biznis a ked si niekto povie že má dosť tak dá ľudstvu na pár rokovo pokoj….pretože rúškovo-respirátorová mafia je tá najmocnejšia na svete….

  14. Pre dochodca 16. marca 2021, 22:18
    Netusil som, ze kovid sa lieci pchanim paliciek do nosa 🙂 A zaujimave, ze celoplosne netestuju vsade na svete, ked je to vseliek. Odbornikom doverujem ale nie tym, ktorych vidi Matelko a spol rano v zrkadle. A co sa respiratorov tyka, je to cisty bordel. Dajte si ho na hubu a chodte tak robit. Uvidite ake prijemne to je. Mikas ho mal na tlame chvilu a skoro ho zadusilo. Cize fajn vymysel.
    A ratafak plachta, pozri si kto uz rok ma najvacsie zisky a potom kecaj.

  15. a ešte k tomu čo si napísal dochodcovi…covid sa samozrejme nelieči pchaním paličiek do nosa a to ani dochodca netvrdí, ale epidémia/pandémia sa dá spomaliť včasnou identifikáciou a izolovaním prenášačov – nedáš viru šancu šíriť sa v populácií….preto napríklad Čína pri jedinom nakazenom okamžite uzavrie a pretestuje celé milionové mestá, následne ale musia tvrdo dodržiavať karanténu….a aktuálne si tá Čína hlási 176 nakazaných v porovnantí so 75000 nakazenými u nás….

  16. Neporovnávajte slovensko s vyspelími krajinami. V nemecku sa nemusia špárat v nose, pretože dodržiavajú nariadenia odborníkov. Na slovensku tým pohrdáme, lebo všetci sme majstri len vláda je sprostá. Tu iná možnosť nie je, sme rozvojová krajina, postkomunistická. Tu a teraz vysvetlovať dezolátovi na čo sú rúška a prečo ich má nosiť, je nonsens, kto to doteraz nechápe, už to nepochopí, nemá čím. V populácii mám vysoké zastúpenie týchto luzrov, v EU asi najviac po CR.

    Druhá vec je, že vláda nie úplne počúva odborníkov.

  17. Sme postkomunisticka a z hľadiska sociálneho spolužitia oproti západným kultúram polozaostala krajna. Pričom Slovensko má veľa šikovných ľudí. Žiaľ prúdiacich za životom na západ. Komunisti inteligenciu zdecimovali, alebo vyhnali. Slov.vlády v tom pokračujú, veľa schopných ľudí odchádza. To malo inteligencie, ktoré zostáva, sa nedokáže vyrovnať tlaku hlupejšej časti spoločnosti. To sú dôvody, prečo máme pocit a realita to potvrdzuje, že dezolátov tu je väčšina, ku všetkému sa vyjadrujú, sú voličmi extrémistov, mafiánskych strán ci psychopatov. Najčastejšou povahovou črtou našinca je závisť. Kvôli závisti pozeráme na veľa situácií cez peniaze. Radi obviňujeme z vlastných problémov a nedostatkov iných. Niekdy sa zdá, že Slováci sú zaciklení. Nepodlahnime marazmu. Verím, že sa nám podarí situáciu zlepšovať a že naše deti môžu žiť z hľadiska kvality života či spolužitia v šťastnejšej dobrosrdečnejšej krajne.

  18. Snáď aká je väčšina občanov, takú vládu si aj zvoli. Či naopak, vláda voli občanov? Neviem, možno som niečo zmeškal, poučte ma.

  19. Áno priatelia je to udavačstvo a udali aj môjho kamaráta varil fajnové lokše , knedle , a pagáče vinikajuci pagáče samozrejme ,, slovák-dobri sused nejaký ho udal a teraz ho naháňajú úrady z Galanty . Potom aby ste vedeli UDAVAČI ten Erik z toho aj veľa rozdal a nespenažil . Pre zavistlivcov.

  20. E.F. je fajn človek a udavači sa môžu hambiť ! Každého odhaleného špinavého udavača by som najradšej ovalil niečím ťažkým po hlave ! Howgh !

  21. Anonym 10:13,ty musím mať asi 20.rôčkov,že ? Môžem to nazvať aj kolaboranti,špine,eštébáci. Bonzáci,bezcharakterné svine ! Stačí ? Alebo mám pokračovať ?

  22. Prečo ja mám zatvorené a susedný obchod na tajnáša otvorený? A ešte má tú drzosť pýtať od štátu príspevok. To je špinavec, nie ten čo ho udá. Všetci sme si rovní, či niektorí sú rovnejší? Čo ty na to špina Daniel?

  23. Daniel, možno sú to len občania, ktorým záleží na dodržiavaní pravidiel. Ak máš pre nich toľko nelichotivých výrazov, svedčí to o tvojej povahe.

  24. Moja povaha je v poriadku,to vy máte špinavé a závistlivé povahy ! To sme to dopracovali ! Vraj demokracia… všade samá závisť,nenávisť,špicľovanie a udávanie.
    Toto nebolo za nacistov ani za komunistov ! To je tá židovská globalizácia !

  25. Každý majiteľ podniku ktorý porušuje opatrenia si musí byť vedomý pokuty. Podľa mňa to za tu výšku pokuty nestojí. Je len otázka času kedy na neho príde.

  26. Daniel, nie je skôr bezcharakterná sviňa a špina ten, kto si takto privyrába a ešte zoberie od štátu príspevok?

  27. Anonym 15.30 ja ho až tak nepoznám,neviem či berie od tohoto zlodejského štátu nejaký príspevok. Len som sa krmil niektorými jeho výrobkami. Ide mi o všetkých malých podnikateľov ako o celok. Väčšina z nich už skrachovala a ďalší stoja na prahu krachu. Nemajú už z čoho živiť rodiny a ten debil z TT bude výnimočný stav predlžovať donekonečna !

    Chce sa mi z toho grcať ! Ale všetky veľké obchodné reťazce môžu mať otvorené,že ? A je tam tlačenica ako keď za komunistov dostali banány. Tam už nevadí riziko nákazy ? Všetky zisky z týchto obchodov odchádzajú za hranice,majitelia neplatia dane,veď načo ? Chudobní slováci to zatiahnu,že ?

    A potom sa tu čudujete že nenávidím toto zriadenie aj tých čo ho podporujú !
    Jdu blejt.

  28. -Daniel, mozes mi povedat , ktory maly podnikatel skrachoval?
    Kazdy zivnostnik co ja poznam, a ma nulove prijimi, takdostava od statu cca 800€. Za tie peniaze sa da v pohode prezit.
    -a ako ta obmedzuje ,ze je vynimocny stav?
    -a ak by zavreli aj ten velky retazec, to by si zas nadaval
    -a to, ze tam je tlacenica , zato nemoze ziadny debil z TT, ale iba ten ,ktory je vtej tlacenici.

  29. Daniel je jeden z tých diskutujúcich, ktorého môžete usvedčiť neprestrelnymi argumentami a aj tak má on vždy posledné slovo a cíti sa ukrivdeny. Nemrhajte na neho energiou.

  30. Ako napríklad tu sa ho niekto pýta, či nieje sviňa ten, kto tajne predáva výrobky a ešte pobera príspevok od štátu. Daniel zrazu reaguje, že on ho vlastne nepozná (hoc sa ho predtým zastával), ale chutia mu jeho výrobky. A nasledne strhne debatu na vládu. Z tohoto príkladu vypliva, že Danielovi nejde o pravdu na základe argumentov. Ide mu o jeho pravdu na základe jeho subjektívnych dojmov (chutili mu jeho výrobky). Pretože uvažuje týmto spôsobom, nikdy s nim neprídete do konca.

  31. Ked uz toho pana erika udali a on varil take fajnove knedle, za čo ho udali presne? Dnes predsa môžeš variť fajnove knedle, pokial máš okienkový výdaj, pripradne robíš rozvoz. Ale to asi pan erik nemal. Skôr si myslím, že to robil na čierno. Teda neodvádzal štátu dane. Pán Daniel , vám nevadia ludia, ktorí neodvádzaju štátu dane? Nevadí vám, že deficit štátu potom štát lepí zvyšovanim daní a odvodov poctivým ludom a podnikatelom?

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img