ISSN 1337-8481

sobota, 20. apríla, 2024

DOKONALÝ ZLOČIN?

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
DOKONALÝ ZLOČIN?
Existujú alebo neexistujú pochybnosti o tom, že niekto zo Slovenska vedome pomohol Vietnamcom s únosom ich občana z Nemecka cez Slovensko a Rusko do Vietnamu? Očakával som, že dnešný branno-bezpečnostný výbor moje pochybnosti rozptýli. Nestalo sa tak. Ani generálny prokurátor pre mňa nedokázal dostatočne vysvetliť niektoré okolnosti, ktoré s únosom súvisia.
Najprv si zhrňme dva jednoduché fakty:
1. Vietnamec Trinh Xuan Than bol 23. júla 2017 unesený z Nemecka
2. Vietnamec Trinh Xuan Than sa 31. júla 2017 vo Vietname vzdal policajtom, ktorí ho zatkli pre korupciu
Beriem na vedomie doterajší stav vyšetrovania, ktorý nevie preukázať, ako sa Vietnamec Trinh Xuan Than dostal z bodu A do bodu B. Beriem na vedomie, že to policajné orgány dotknutých štátov nevedia procesne preukázať. Takto nejako vyzerá dokonalý zločin.
Čo však nedokážem zobrať na vedomie je spôsob, akým slovenské vyšetrovacie orgány uzavreli tzv. poľskú stopu. Jedným z podozrivých okolností príbehu je konanie Leteckého útvaru MV SR, ktorý na pokyn vtedajšieho ministra vnútra R. Kaliňáka odviezol vietnamskú delegáciu do Moskvy, odkiaľ pokračovali v ceste do Vietnamu ďalším lietadlom. Náš Letecký útvar poslal do Poľska 2 žiadosti o prelet nad ich územím: v prvom sa uvádzalo, že je na palube lietadla vietnamská delegácia. Keďže z Poľska neprichádzala odpoveď, v Slováci odoslali ďalšiu žiadosť, v ktorej nepravdivo tvrdili, že sa v lietadle nachádza slovenský minister vnútra – teda vysoký ústavný činiteľ susedného členského štátu EÚ.
Podľa záverov vyšetrovania Poliaci nakoniec schválili prvú žiadosť a tá druhá (nepravdivá) bola bezpredmetná.
Toto vysvetlenie je podľa mojej mienky nedostatočné. Naďalej vidím pokus o oklamanie Poliakov a to je ten kľúčový moment, pre ktorý moje pochybnosti ostávajú rovnako pevné, aké boli pred dnešným neverejným výborom. Nedokážem sa stotožniť s tým, že tento pokus naše orgány nevidia. A tvrdím, že tento pokus je kľúčom k tomu, či niekto zo Slovenska pomohol Vietnamcom vedome, alebo bol len zneužitý.
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Na Slovensku je veľká epidemická,hospodárska a sociálna kríza,ale drbnutého maďarónskeho poslanca za Olajno najviac zaujíma,že či bol zlodej z Vietnamu dopravený k spravodlivému súdu aj s našou pomocou.Už je to zúfalé,čo tu táto vláda hroznej lúzy predvádza.A drbnutý Matelko si v prezidentskom paláci ukazovaním rôznych gest myslel,že je vtipný,no pri jeho falošnom vzdelaní mu to nepríde,že je strašne trápny.Ako sa teraz asi cítia po roku jeho trápneho bačovania jeho veľkí obhajcovia.

  2. Grendel je falošný človek,za každú cenu sa chce udržať vo vláde začína sa podobať na Matoviča majú rovnaký štýl obliekania,tie obleky majú ako po mladšom bráchovi

  3. Havran 17. marca 2021, 10:20 – vychadzajuc z Vasho textu, Vy schvalujete ucast statu z dani obcanov na urcitej forme terorizmu.

    Unos obcana cudzieho statu vladnym specialom, oklamanie inych statov zoznamom ludi na palube vladneho specialu a vyuzitie vladnych budov na stretnutia a mozno vypocuvanie unasanej osoby?

    Ked budeme akceptovat, nedaj Boze sa stotoznime s tym, ze nezakonnou cestou sa mozeme dopracovat k „nastoleniu prava“ v inej veci akceptujeme fakt, ze dnes boli nezakonne kroky pouzite a ospravedlnene v konani voci jednemu cloveku a zajtra mozu byt voci Vam.

    Takto nekona pravny stat a takto nerozmyslaju ludia uvedomujuci si fatalne nasledky na vymozitelnost prava a spravodlivosti.

  4. Pán Majko,tvrdíte niečo,čo nemecké súdy už dávno zamietli a aj slovenský generálny prokurátor to zmietol zo stola,tak o čo vám ide.?Takže,o čo vám ide?

  5. Nemeckej tajnej službe , ktorá ho mala strážiť ho vyfúkli Vietnamci, ani nevedeli ako. Ale vinní sú akože Slováci, lebo ho údajne previezli cez Slovensko. Koniec koncov túto verziu včera spochybnil v TV aj sám nový generálny prokurátor; nevedia ani Nemci, odkiaľ naozaj odletel . A my sa ideme pos…ť a obviňovať , lebo Fico, lebo Kaliňák. Vietnamca údajne hľadala vlastná vláda ako kriminálnika za spreneveru , (alebo krádež) obrovskej sumy (3 mil dolárov), takých ľudí by nemal chrániť žiadny režim a mal byť vydaný vlastnej vláde. Nebuďme pápežskejší ako pápež. Ak bol oficiálne hľadaný, a oficiálne prešiel na Slovensko, bol u nás, tak sme ho mali vydať oficiálne my. A keď to bola černota,( ak vôbec bola) tak to neriešme, nechajme to Nemcom. Alebo zase odpútavame pozornosť od niečoho podstatného. Koniec koncov si zvykáme : pred voľbami sme za opísanú diplomovku išli pomaly obesiť Danka, teraz sa to už „môže“ ( grohling, matovič, kollár), že, Už to teraz nevadí. A kde je adresná zodpovednosť za prešľapy v štátnej správe ? Koľko sme zaplatili Lexovi za dovoz z JAR, a za nezákonnú väzbu, Koľko sme zaplatili Harabinovi, ktorý vyhral všetky spory so štátom ? A nemusíme ísť ďaleko. Pozrime ako štátna správa super rieši železničný nadjazd : hádam celý rok pripravujú opravu; bez zábradlia bol celý mesiac v januári 2020. Skolaudovali by Vám dom bez zábradlia na balkóne ? Tu má úradník svoje termíny, a hlavne platené miesto s definitívou v štátnej správe To čušia všetci. Idú sa rozhadzovať za štátne peniaze, lebo .. lebo.
    Je načase , aby si uvedomili, že svojich voličov by sa mali báť, ak ich raz sklamú. Zatiaľ je im to evidentne jedno.
    Som len zvedavý, čím zaplatíme raz za “ štátnu pomoc“, o ktorej toľko iba kecajú. Rozdeľujú farebné papieriky, akože € z EÚ a čo hlúpemu Slováčikovi za to vezmú ? pôdu , vodné zdroje ? Bude to viesť k neobmedzenému diktátu zo strany veriteľov voči Slovensku, lebo splácať asi nebudeme vládať. Myslím, že sme sa dostávamei stavom zákonnosti, byrokracie, úplatkárstva , ale aj vzdelanosťou a mentalitou na úroveň strednej Afriky. Našim „dobrodincom“ tu bude stačiť poslušná vláda a základne.
    Tak riešme ďalej Vietnamca, to je predsa dôležité , no nie ! Ešte , keby sme to mohli rozdebatovať v Papuči, už by nám nič nechýbalo :-)))

  6. Takouto trapošinou sa snažia fanatickí svedkovia Matelka aspoň trochu odvrátiť pozornosť od totálneho marazmu,ktorý predvádza terajšia vládna kamarila.Napíňa sa Kozinovo proroctvo,že do roka a do dňa.Fanatizmus zatieňuje myslenie aj rozhľadených ľudí.

  7. Pán Majko, právny štát mal konať ako právny štát a vydať kriminálnika na spravodlivosť. Je jedno , či o to žiada štát z juhovýchodnej Ázie , alebo napr. USA . A ešte jedna vec, ako sa Vietnamec dostal na Slovensko z Nemecka ? Prečo ho nezachytilo už na svojom území napr. Česko, prípadne Rakúsko, alebo Poľsko ? Oni nepochybili, iba Slovensko? Rezonujú mi slová britského veľvyslanca ku kauze „skripaľovci“ -“ sklamali ste nás Slováci!! “ – lebo sme nevyhodili ruských diplomatov.
    Nie , oni nesklamali, keď nás v 1938 podhodili Hitlerovi. To bolo „ok“
    A toto je čosi podobné – vrieskajú s domácimi Judášmi, aby nebolo vidieť ich pochybenia a krivosť ich tzv demokracie.

  8. Myslím že za všetkým je len a len politika, nič iné. A z Gáboroviča Grendeloviča napokon zostal D O K O N A L Ý ocot.

  9. Pre všetkých psychicky poškodených radových občanov, konšpirátorov, časť novinárov a podobné kategórie ľudí, ktorí spôsobom čím horšie tým lepšie, zámerným prekrúcaním faktov a zdokumentovaných skutočností, zámerným účelovým klamaním doporučujem si ku kauze DOKONALÝ ZLOČIN? vypočuť z archívu TA3 reláciu s generálnym prokurátorom SR, ktorá bola naživo odvysielaná dnešného dňa o 16:30 hod.
    Ak obsah tejto relácie už niekto nepochopí, tak je potrebné aby debil navštívil príslušné zdravotnícke zariadenie za účelom komplexného vyšetrenia a stanovenia liečby. Je otázne po prečítaní niektorých diskusných príspevkov k tejto téme, či liečba ešte vôbec pomôže.

  10. Ja som si tu reláciu vypočul,čo teraz pán Majko,ešte trváte na Vašich tvrdeniach? A takto začínaju pomaly,ale isto padať veľa takýchto zaručených káuz,čo niektorí novinári a aj politici vytvárali na oblbovanie verejnosti.

  11. o 15:3% som tvrdil že je to len a len politika. Konečne prokurátor ktoreho nezaujima názor politika a riadi sa len v zmysle zákona,

  12. Je zrejmé, že pre pána novinára relácia gen. prokurátora na TA3 nebola prínosná, a to zjavne nepasuje. Počúvať a ešte horšie akceptovať pravdu nech je akákoľvek je ťažké. Oveľa ťažšie ako kydať a špiniť.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img