ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

ZŠ Juraja Fándlyho otvára svoje online dvere

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Máte doma budúceho prváčika a chcete nahliadnuť do života našej školy?  Ak Vaša odpoveď na túto otázku znie ÁNO, tak čítate tie správne riadky. 

Pre našich budúcich prváčikov a ich rodičov sme pripravili zaujímavý program, ktorý Vám umožní nazrieť do online vyučovania na našej škole. 

Pre deti sú pripravené krátke dopoludňajšie online bloky v trvaní približne 30 minút. Naši žiaci Vám prečítajú rozprávky, pani učiteľky Vám ukážu zaujímavé pokusy, ktoré si spolu s nimi môžete urobiť i doma a počas folklórnej hodinky si zaspievate a možno i zatancujete s celou rodinou. 

Na online blok, ktorý sa Vám páči sa môžete prihlásiť cez jednoduchý prihlasovací formulár. Následne Vám najneskôr deň vopred bude zaslaná na Váš email správa, v ktorej bude link na pripojenie sa na Vami vybraný online blok. Minimálny počet účastníkov je 5, maximálny 25.  Prihlasovanie na jednotlivé bloky sa uzatvára vždy o 12:00 predchádzajúceho dňa. Chcete vidieť viac online blokov? Žiadny problém, vyplňte formulár viackrát. 

Link na prihlasovací formulár: https://forms.gle/kFRnaYMesrxrPayy6

Na online vyučovanie používame aplikáciu ZOOM, ktorú si môžete veľmi jednoducho stiahnuť do počítača alebo i do smartfónu. Jej používanie je veľmi intuitívne a jednoduché aj pre neskúsených užívateľov. Linky na stiahnutie: 

ZOOM pre PC: https://zoom.us/client/latest/ZoomInstaller.exe

ZOOM pre Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=us.zoom.videomeetings

ZOOM pre iOS: https://itunes.apple.com/us/app/id546505307

Už teraz sa tešíme na vašu „návštevu“.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img