ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

„Podal som demisiu z funkcie ministra, pretože nechceme pokračovať v tomto cirkuse, ktorý sa okolo koaličnej krízy deje.“ – Milan Krajniak

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

ĎAKUJEM

Ďakujem všetkým za podporu, ktorú ste mi počas výkonu mojej funkcie vyjadrovali. Ďakujem všetkým mojim spolupracovníkom na ministerstve práce, na Ústredí práce, na ústredí Sociálnej poisťovne, na úradoch práce, v pobočkách sociálnej poisťovne, v CDR, na NIP a inšpektorátov práce, za spoluprácu a obetavú pomoc ľuďom počas pandémie. Obzvlášť ďakujem obetavým zamestnancom zariadení sociálnych služieb za to, ako chránia životy a zdravie klientov. Veľmi si to vážim a bolo mi cťou s vami spolupracovať. Želám vám všetko dobré v pracovnom aj rodinnom živote.
Ďakujem za spoluprácu aj kolegom vo vláde a želám všetko dobré.
Podal som demisiu z funkcie ministra, pretože nechceme pokračovať v tomto cirkuse, ktorý sa okolo koaličnej krízy deje. Sme rodina žiadne personálne požiadavky na koaličných partnerov nevznáša, s našimi piatimi vecnými bodmi ako pomôcť ľuďom – jednorazová pomoc najviac zasiahnutým krízou, odklad splátok úverov a energií, moratórium na exekúcie, dofinancovanie cestovného ruchu a gastro v hodnote 100 mil. eur, a s covidovým balíčkom 5 respirátorov bezplatne pre všetkých ľudí, všetci koaliční partneri v zásade súhlasia. Nikto ani od nás nežiadal nejakú politickú obeť. Ale pýtali sa nás viacerí, či v prípade, ak by sa rozhodli odstúpiť Matovič, Remišová a Sulík, vyvodí politickú zodpovednosť aj niekto z nás.
Preto som sa rozhodol ako predseda ministerského klubu Sme rodina podať demisiu. Chápem to ako politické gesto z našej strany. Sme pripravení priniesť aj my nejakú politickú obetu, aj keď to od nás nikto nežiadal, aby sme prispeli k čo najrýchlejšiemu ukončeniu koaličnej krízy. Podľa mňa si ľudia, ktorí nás volili, nezaslúžia, aby sme ich donekonečna naťahovali a nevedeli sa rozhýbať k nejakému jej uzavretiu.
Po mojom odvolaní z funkcie ministra pani prezidentkou sa plánujem vrátiť do parlamentu a vykonávať svoj poslanecký mandát. Žiadnu inú funkciu vykonávať nemienim.
Pekný večer a želám vám všetkým všetko dobré.
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. minister ktorý len rozkladal rukami a len kecal ale nič poriadne nespravil. Sú dva dôvody prečo to spravil. Prvý je, že chce ísť na miesto šéfa SIS alebo druhý dôvod je, že zatknutý už exšéf SIS niečo na neho vie a povie. Ale tento plačko /po posledných prezidentských voľbách sa ukázal v plnej kráse/ nikomu nebude chýbať.

  2. LoLo 16. marca 2021, 7:43 To je ten v maskáčoch ? 😁tak ten mi teda bude chýbať, ani som ho neregistroval, až na tie maskáče

  3. Už som si myslel,že Miloša prestala baviť politika,keď sa mu rúca jeho vládny sen.Keď sa odmlčal Matelko,tak sa odmlčal aj Miloš.Žeby boli spolu za medveďmi ako voľakedy Mečiar ? A o Krajňákovi písali v Gorile ako o podržtaške Haščáka s prezývkou ,,Peňaženka“,tak určite nie je taký čistý,ako sa robí.Je zábavné sa pozerať,ako sa rúca ,,najlepšia vláda,ktorú Slovensko malo hodnú zápisu do Guinessovej knihy rekordov“,ako Matelko sľuboval prezidentke.Ale čo je na tom tragické,že vládnutím tejto strašnej lúzy trpí celé Slovensko,zomierajú tisícky ľudí,krachuje podnikateľský sektor,kultúru nám,, zachraňujú“ komerčné televízie svojimi debilnými seriálmi,turistický sektor je na kolenách,ale plagiátori a narcisi si budú odkazovať,že kto je väčší debil a riešiť iba svoje egá.A tejto lúze dalo hlas 25% zúčastnených voličov !

  4. Bohuš 16. marca 2021, 8:49 – ide o Kyselicu. Pisal som o tom hned, ako bolo odhalene je podla mna neferove konanie.
    Ja neriesim vo vztahu k nemu nic ine, ako to, ze som mu dal hlas a tym doveru, ktoru sklamal. Nemam problem to verejne povedat a je mi jedno, kto si o tom co mysli. Voleny zastupca musi zniest verejnu kontrolu a zakonodarca musi s obcanom hrat cistu hru.

  5. Ja by som mu aj doprial dobrú liečbu,veď po uzdravení môže z neho byť celkom dobrý človek,podnikateľ,veď pred vypuknutím choroby, keď ešte stihol všetok svoj legálne aj nelegálne nadobudnutý majetok prepísať na svoju žienku domácu,sa vedel dobre obracať a krátiť dane,a vedel,kedy má podnik tesne pred kontolou prepísať na bieleho koňa.

  6. Konečne aj tak neskoro DOST SI SI NAKRADOL A NAHRABAL PRE SEBA AKO VELKÁ NENAŽRATÁ SLÉPKA !

  7. Čoskoro Slovensko zistí prečo Krajniak odstúpil. Vedel že to čo médiá čoskoro napíšu bude pre neho klinček do rakvy

  8. kedy zaniká trestnosť spáchaného skutku. Teraz bude čakať so stiahnutou riťkou, kedy sa kajúcnik vyspovedá.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img