ISSN 1337-8481

štvrtok, 28. marca, 2024

Seredskí hasiči dnes vyťahovali potopené vozidlo z Váhu – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Prezídium HaZZ |MM| Hasiči zo Serede boli dnes krátko po 10tej hodine privolaní na pomoc pri vyťahovaní potopeného vozidla z rieky Váh.

Po príchode na miesto hasiči zistili, že potopené vozidlo sa nachádza niekoľko metrov od brehu. Hasičom sa ho pomocou techniky podarilo pritiahnuť k brehu a snažili sa ho z rieky vytiahnuť von.

Foto: HaZZ

 

– – –

AKTUALIZOVANÉ – tlačová správa KR PZ Trnava

Polícia bola dnes privolaná k nálezu auta, ktoré sa nachádzalo v rieke Váh. Políciu upozornili na nález vodohospodári, ktorí vykonávali reguláciu toku a znížili hladinu rieky. Podľa lustrácie je majiteľom muž, ktorý je momentálne vo väzbe. Vozidlo nie je na pátraní a preto ho polícia vráti bratovi majiteľa auta.

 

 

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Nezvyknem sa zapájať ale tu keby platili za sprostosť tak ste veľmi bohatý…Každý presne viete kto sa natom aute vozil kto to bol a aj ako sa to stalo 🙏 Ešte tu napíšte že Boris si ho tam šiel sám hodiť…😂 A jediný potkanik si ty môj zlatý lebo Boris to auto nepoužíval posledných 5 rokov minimálne 🙏 Všetci ste tu múdry všetci všetko viete ….Vidieť

  2. Anonym mne platiť nemusel by si sa divil ale ja som snim 13 rokov bola A neviem či si pochopil že on je vo Väzbe? Ale tuším ho poznáš lepšie ako Ja 😂

  3. nesedia akurat tie ich picky, uzivali si luxus, teraz bkym popredaju vsetko co im fetaci dali tak si budu tiez dobre zit, no a ked sa minie, tak zacnu fajat za eura

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img