ISSN 1337-8481

piatok, 19. apríla, 2024

Pátranie po nezvestnom Tomášovi Kuchynkovi  zo Serede pokračuje. V sobotu sa môžete ako dobrovoľníci pripojiť do pátrania aj Vy!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Policajti z rôznych útvarov, vrátane poriečneho oddelenia PPZ, hasiči na člnoch, členovia Špeciálnej kynologickej záchrannej služby, dobrovoľníci z Pohotovostného pátracieho tímu,  Civilná ochrana NDD, s.r.o., rybári a ďalší dobrovoľníci prehľadávali už niekoľko krát tok rieky Váh,  brehy Váhu vo Vinohradoch nad Váhom, Sereď, Šintavu až po Váhovský most, no zatiaľ žiadna stopa po 31 ročnom Tomášovi nebola doteraz nájdená.

Na žiadosť rodiny nezvestného Tomáša organizuje Civilná ochrana NDD s.r.o pátranie aj zajtra. Dve terénne jednotky prejdú od Královej až po lodenicu v Šintave a tri pátracie tímy prečešú okolie kde končila stopa nezvestného.

Najväčšiu pátraciu akciu organizuje Civilná ochrana NDD s.r.o. v sobotu 13.03.2021 o 9.00 hod. Zraz je pri lodenici v Šintave, kde prebehne brífing a následné rozdelenie úloh.

Pátrací tím bude vďačný za pomoc aj dobrovoľníkom, ktorí sa do pátrania pripoja. Pripojiť sa môže ktokoľvek. Ak chceš príď pomôcť, pripoj sa buď sám alebo aj so svojou partiou.

Ďakujeme.

– – –

Tomáš naposledy volal so svojou matkou cez videohovor vo štvrtok, 18.2. krátko pred 19:00 h. V tom čase sa nachádzal v obci Vinohrady nad Váhom u svojej starej mamy. Odtiaľ neskôr odišiel na svojom aute Škoda Fabia na neznáme miesto. Nikto z blízkych sa s ním odvtedy nedokázal spojiť. Policajti našli jeho auto zaparkované a uzamknuté, neďaleko rieky Váh vo Vinohradoch nad Váhom pod časťou Paradič.

Tomáš je 178 cm vysoký, má tmavé vlasy a hnedé oči. Má skoliózu chrbtice a kríva na jednu nohu. Naposledy ho videli v šedých teplákoch a modrej bunde s čiernymi časťami. Na nohách mal obuté zimné topánky.

V prípade, ak ste Tomáša Kuchynku videli, alebo viete, kde, prípadne s kým, by sa mohol zdržiavať, ihneď kontaktujte bezplatnú linku 158 alebo napíšte súkromnú správu na FB stránku Polícia SR – Trnavský kraj.

– – –

Niekoľko fotografií z pátrania Civilnej ochrany NDD, s.r.o.

Niekoľko fotografií z pátrania Polície SR:

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Ak spadol do vody je mozne ze je na kaskadach. Horsie je se moze byt v urcitej vyske a to je este narocnejsie. Spominam si ked sa jeden chlapcisko utopil na ranene. Stojata voda, trvalo tyzdne nez ho tam nasli

  2. Bolo by fajn, keby ste chlapca nepochovavali. Jeho rodičom sa to iste nečíta dobre. Svoje mudrlantske teórie si nechajte pre svojich kŕčmových kamošov a pátranie prenechajte ľuďom, ktorí tomu rozumejú a majú v tom dlhoročné skúsenosti . Radšej si zabaľte chlebíky a v sobotu choďte pomáhať pri hľadaní.

  3. Myslím tým chlapov, ktorí si robia svoju prácu. To, či ich zamestvatel dlží niečo štátu, sa ich ako zamestnancov poťažmo tyka. Ak bude váš zamestnávateľ dlžný na odvodoch, znamená to automaticky, že vy ako zamestnanec si robíze zle svoju robotu? Chyba mi logika vo vašom príspevku.

  4. Keď sa pozriem na to z odstupu, tak tu parta profesionálov spolu s partiou dobrovoľníkov hľadajú strateného chlapca a tebe v celej tej situácii vadi, že firma NDD ma podlžnosti voči štátu? Nehanbíš sa za to, že dáš hejt ešte aj pri pátraní po stratenom človeku? Ani trošku ti neni ojebno?

  5. Ze mudrlantske reci. Hlavne ze vsetci patraju vo vode kam vedu stopy.. takyto zaver si asi nikto nevycucal len tak z prsta ty degeš idiot .mudrlant

  6. Tu je konateľ spoločnosti. Firmu som už zobral od konateľa s dlhmi, avšak na firmu je písané vybavenie a mechanizmy ktoré potrebujeme, preto firma ako taká stále funguje. Konateľom som necelý rok a snažíme sa dlžoby po predchádzajúcom vedení platiť.

    Odhliadnuc od toho, sme partia profesionálnych policajtov, hasičov, šoférov, zváračov, horolezcov ale aj športovcov. No najmä pomáhame ľuďom pretože pomoc potrebujú a my pomôcť chceme. Je veľkou hanbou byť hrdinom na internete ale nepriložiť ruku k dielu. Ďalšia vec, my nemáme vybavenie od štátu ako iné skupiny ktoré sa prezentujú v najlepšom svetle ale realita je iná. Všetko si zháňame a platíme sami. Od prvých chvíľ pomáhame s covidom, rozvozom, pomáhame obciam mestám a všade kde treba. Ak chcete naozaj pomáhať a nielen byť hrdina na internete, čakáme vás v sobotu o 9:00.

  7. Budme realisti. Je to len mrhanie peniazmi a energiou ludi. Ked sa utopil uz ho odzobavaju ryby a ked sa chcel stratit tak sa predsa nebude korzovat popri váhu… Kazdemu ucastnikovi dat vreco a aspon nech pozbieraju odpad popri hladani 😉

  8. Chod povedať pani Kuchynkovej, že pátranie po jej nezvestnom synovi je mrhanie peniazmi a energiou. Prídem si to osobne pozrieť. Na to nemáš gule, tak tu nerob machra cez počítač. Není to ani tvoja energia, ani tvoje peniaze. Tí ľudia chcú seriózne pomôcť inému človeku v núdzi,čo tebe nič nehovorí, nech to už dopadne akokokolvek. Ak sa tebe stratí niekto blízky, pôjdeš prosikat ľudí, ako sú títo záchranári, aby ti pomohli. Ty si vezmi to vrece a vyzbieraj aspoň odpadky okolo svojho sídliska,aspon niečo osožné bude z teba v tvojom živote. Budme realisti..

  9. Mozno by bolo dobre dat sem mapku miest, ktore uz boli prehladane, ludia by vedeli, v ktorych miestach este treba pozornejsie hladat

  10. Dnes uz ani neviem presne definovat, kam sa vdaka niektorym jedincom nezmyselne anonymne kritizujucim vsetko a kazdeho na internete, ruti sucasna spolocnost.

    Su medzi nami jedinci bez poznania zakladych faktov schopni kritizovat nielen zachranarov, policajtov, ale aj hasicov ani len netusiac, ako dlhe sa zdaju byt sekundy nehovoriac o minutach cakania na nich v case, ked ich clovek skutocne potrebuje. V case, ked v naruci zomiera blizky clovek, dieta, alebo hori dom a majetok z celozivotnych uspor.

    Netusim aka motivacia, alebo len uplne chore rozmyslanie vedie takychto ludi k takto choremu rozmyslaniu a hlavne jeho verejnemu prezentovaniu, no pri citani takychto prispevkov mam pochybnosti, nakolko je spravne davat moznost slobodne sa vyjadrovat o comkolvek kazdemu z nas.

    A desi ma, ze uz bude asi len horsie…

  11. Pričiň takéhoto stavu je mnoho, o tom by sa dalo dlho filozofovat. Jedno je ale isté. Anonymná diskusia má s reálnou diskusiou spoločne len slovo diskusia, ako nám ukazuje prax. Inak sú to dve odlisne veci. Skutoční diskutéri sedia oproti sebe v miestnosti, svoje argumenty k téme si musia obhajovať. Je to úžasná a prinosna činnosť. Online anonymní diskutéri sú ľudia, skryti niekde v zadných radoch v prítmí, kde ich nik nevidí, odkiaľ môžu nahlas vyslovovať nezmysly bez akýchkoľvek dôsledkov pre nich samých.

  12. Sa Vám čudujem, že vôbec reagujete na také príspevky… Véd je to blbecek, s ktorým sa nikto nerozpráva práve za jeho uzasneeeee názory…tak sa snaží aspoň takto ventilovat a keď niekto na to zareaguje, tak huraaaa..idem ukázať všetkým, aké mám plytké myslenie…kaslite na neho, na nich. Nemá zmysel sa zaoberať blbeckom. Ako sa hovorilo, že blbec je horší ako triedny nepriateľ.. Ďakujem všetkým, čo sa podieľajú na takýchto akciách…

  13. Pre každého kto má blbe komentáre na firmu NDD, hore máte vysvetlenie od konatela spoločnosti, je nehorazne drzé ako vám vadia taketo veci. Na finstat sú informácie rok až dva späť a dlhy su davno už v inom štádiu, viem, že písať doma za klávesničkou je super vec, ale my, tým záchranárov, čo je každý deň vyslaní do terénu na 5 hodín, v počasí ake bolo včera, do neznámeho terénu, vieme sami ako to chodi a o čom pisem. V sobotu ako napisal šéf vás očakávame na lodenici o 9 ráno. 99% z vás len blbo komentuje ake ruku k dielu nepriloží nikto, česť tomu 1% čo príde a pomôže nám.. Financujeme si všetko sami a niesme odkazovaný na zamestnávatela ako vy, veci máme svoje a nevadí nám to, lebo ideme pomahať a zachranovať v životy. Tak isto v BA na Boroch je odberove miesto, každy den sa vystavuju pislušníci nebezbečenstvu pri prevoze nakazenych , prečo sa vy na to nedáte? lebo klavesnica je lepšia? je mi to jasné, nie každý môže byť jeden z nás a to som rád , lebo takych ludi tu nepotrebujeme, sme tím 100% tných ludí, záchranárov, hasičov, policajtov a tvoríme celok, rodinu ❤️. Takže všetci si uvedomte, raz budeme možno pátrať po vás alebo po vašom rodinnom príslušníkovy. Takže asi tolko odomňa, SOBOTA 9:00 LODENICA V ŠINTAVE, ĎAKUJEM. pekný deň

  14. Vzdy sa tu najdu ubohe duse co pisu mimo vsetkeho. Ja len to ze kazdeho zivota je skoda. Chlapec sa rozhodol ako sa rozhodol a to je kolobeh zivota. Niekto ho dozije niekto ho dozit nechce. Kazdy ma vo svojom zivote problemi a kazdy si ich riesi po svojom. Kazdy si svoj zivot riesi sam. Chlapec sa rozhodol a tym konci dalsia etapa zivota. Rodina sa musi zmierit a zivot ide dalej. Nahoda to urcite nebola a rodina vie viac ako my ostatny co bolo za utrapenou dusou. Nech to uz dopadne ci dopadlo ako chcelo vsetko ostane uz len na jeho rodine a nechajte ich pokojne riesit si svoje problemi
    a nie si tu riesit komplexi z vlastnych ubohych zivotov. Rodine prajem uprimnu sustrast a je mi to moc luto mladeho zivota. Kazdy tusime aky bude zaver vsetko uz zalezi na case. Drzte sa…

  15. Pán Majko čo tu moralizujete veď vy sám môžete zariadiť aby bola diskusia pod normálnym prihlásením a bude pokoj ale to by zase vaša stránka zapadla prachom kedy sa tu nemohli chodiť ukajat rôzne indivíduá veď len stačí prečítať pár a obraz je hotový IQ sumiaca tráva.

  16. rrr 12. marca 2021, 21:41 – mylite sa. Ja mozem zariadit le to, aby diskusia NEbola. Teda neviem urobit nic ine, ako arogantnemu hlupakovi alebo polodebilovi tu a teraz „zatvorit papulu“.

    Moj ciel ale nie je svojim sposobom nasilim obmedzit ineho, ale ukazat, ze aj diskutovat a aj o vaznych veciach sa da vecne a slusne.

    Urobit obmedzenia je totiz najjednoduchsie a najrychlejsie riesenie. No pojdjem len cestou ostatnej spolocnosti – ziadna prevencia, len restrikcie a obmedzenia.

    Vysledok bude taky, ze hlupak si najde iny priestor, kde nikomu nebude vadit ze je hlupak.

    Aka je cesta a kto ma „klucik“ k normalizacii spolocnosti? No predsa Vy a ostatni slusni a normalni diskutujuci. Vyzvide hlupakov a polodebilov, aby nesvinili diskusiu – vas priestor, v ktorom (mozno) chcete mat cisto a poriadok. A vy vsetci ukazte, koho v diskusii mat chcete.

    Uvedomte si, ziadne obmedzenie v tomto smere nikoho nevychovava, len fyzicky brani ubohemu prejavu.

    Normalny clovek ale nepotrebuje fyzicku zabranu na to, aby vam neublizil ci neokradol vas. A ja chcem aspon tym, na co mam dosah ludom ukazat, ako funguje demokracia a sloboda slova.

    Ak sa totiz slusni ludia na to vybodnu a situacia bude neunosna, tak opatrenia a regulacie zavedie autorita (SR alebo EU) a ja budem pri archive a uz de facto v malom muzeu novembra ´89 rozmyslat a dietatu vysvetlovat, kde slusna, no ZIAL mlciaca vacsina urobila chybu…

  17. pozri si aká diskusia je v mestskom médiu Seredské novinky! Tam je to možné len neanonymne, prihláseným, aj to ešte len na facebooku! Prečo okrem nášho prvého hovorcu Veselického tam takmer nikto nediskutuje? jeden dôvod by bol aj ten, že vedenie nášho mesta vôbec nezaujíma, čo sa píše a o čom sa diskutuje, či niekto píše pravdu, ale KTO ju píše!

  18. p.Majko,aspon dlhorocny citatelia by si zasluzili diskusie bez hrubych vulgarizmov,typu vyfajci mi kokot,jebal si svoju mater,chod do pice,myslite,ze taketo hrubosti pridavaju akemukolvek mediu,necital som zatial v inych mediach akukolvek diskusiu aspon ako tak serioznom mediu,kde by boli pisane taketo hrubosti,ak uz niekto napise nieco take automaticky je to zmazane.
    nad jednou vetou co ste napisali naozaj krutim hlavou:VYSLEDOK BUDE TAKY,ZE HLUPAK SI NAJDE INY PRIESTOR,KDE NIKOMU NEBUDE VADIT ZE JE HLUPAK.
    mozno som to spravne nepochopil ako ste to mysleli,lebo ja ak by som vlastnil akekolvek info medium,alebo firmu,rozhodne by som bol rad ak by si ten hlupak velmi rychlo nasiel ine medium-firmu kde bude vypisovat vulgarnosti,alebo hrube urazky na diskutujucich.
    nebavime sa samozrejme o inych nazoroch.

  19. Tak sa nenašiel ešte? Môj tím hľadal tri hodiny viem ze tímy ešte všetky neboli naspäť?? Nenašli ho?? Na internete nič nie je.o tom

  20. Nenašli sme ho stále, pozreli sme všade od královej po most vo váhovciach, šintavu oba brehy,vinohrady oba brehy a stále bez stopy.. V stredu ideme s tímom nakrálovú a okolie, potom sa bude pokračovať v sobotu a bude sa hladať väčšinu času na královej, pozrú sa okolité brehy, zátoky atď. Vodu sme mali nízko a ak v nej je, tak už jedine na královej..

  21. To mi je ľúto zo srdca želám jeho maminke aby sa už našiel. A vám ďakujem za vašu prácu že ho neúnavne hladate. ĎAKUJEM ZA INFORMÁCIU chodím často popri Váhu aj Králové vždy tam mam oči.

  22. Pôjde sa aj v sobotu, zase niečo také ako sa bolo minulý týždeň, takže môže sa kto chce pripojiť a znova to prehladáme a pozrieme.. dúfam, že už ho najdeme pretože už toho vela a je to uz ja na psychyku, lebo nevieme kde hladať, ale nevzdavame sa a sme tu od toho aby sme pomáhali a chránili ludí, vás občanov ❤️

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img