ISSN 1337-8481

štvrtok, 28. marca, 2024

Od 15. marca bude 35 okresov v IV. stupni varovania podľa COVID automatu

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

MZ SR |MM| Celé Slovensko zostáva aj od 15. marca v IV. stupni varovania podľa celonárodných kritérií COVID AUTOMATU.

Na úrovni regiónov sa 35 okresov dostalo do IV. stupňa varovania (čierneho), v III. stupni – bordovom bude 41 okresov a v II. stupni – červenom budú tri okresy.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Každý automat sa dá nastaviť tak, aby niekomu vyhovoval.

    Aj covidautomat.
    Pokým budú chcieť, dovtedy bude čierna. Testy sa budú objednávať, bude sa špajdlovať a euríčka sa na účet transparentne bezchrbtovo pripisujúúú – jedna radosť.
    Definitívne serieme na ľudí. Biznis je biznis!

  2. V tom covid automate je to podrobne popisane, co ma to vplyv. Je tam tych faktorov celkom dost. Covidova nemocnica na to vplyv nema, pacienti sa rataju do tych okresov, z ktorych pochadzaju. Dost velky vplyv ma pocet chorych nad 65 rokov, dokonca aj pocty chorych na ine choroby, hlavne dychacie, tito maju potom vacsiu pravdepodobnost hospitalizacie po ochoreni covidom a su rizikovejsi.

  3. Pre Jana, a ty kde všade na svete si bola? Austrália napr bola 1/2 roka tak odrezaná od sveta jak nikto, vojsko a policajti boli všade a dodržiavalo sa všetko. Dnes majú 0 nakazených. U nás sa kontrolujú chudáci na ceste do roboty a cez hranice na Schwechat si prejdete len tak a už sa letí na dovolenku. Toto treba kontrolovať. Bratislava si dala voľnosť pohybu po celom kraji= 6 okresov. To čo za koko..ta vymyslí , najväčšiu koncentráciu ľudí a da im najviac voľnosti v pohybe.

  4. Pre kkta omikrona – vždy sa to vyhlasuje v utorok s platnosťou od najbližšieho pondelka a pošuškám ti prečo: aby sa vedeli v tom danom okrese na opatrenia pripraviť v predstihu, napr. na prípadné otváranie škôl, obchodov a podobne, keď bude platiť príslušná farba. Najprv rozmýšľaj a potom niečo napíš, aby si nevyzeral za kkta práve ty.

  5. cierny budeme dovtedy pokym kkt bude chciet..
    naco nakupili testy a este dalsie chcu nakupit? lebo to chcu udrzat co najdlhsie. im to vyhovuje. eura sa kotulaju do kasicky sukromnika a ludia trpia. koho je to chyba?

    vasa, vasa. nemali ste sa nechat odrbkat pri volbach.

  6. Mám kamarátov , a pozerám a vyhľadávam informácie , aj inde ako na médiách ako markíza , joj čas a podobne. Za to ,že ty to nevieš je tvoja chyba.

  7. Úvaha dejiny každých 100az150 r suzovalo ľudstvo čierny kašeľ mor Španielska chrípka atď trvá to 5az6 rokov zakial na to nedôjdeme možná že nás matická zem vyhodnocuje ako parazitov alebo niekoľko Multi si povedalo že budú bohatsi Čas nám ukáže dúfam ze nebude neskoro sami nevieme kde je pravda a vy viete

  8. Ludia za 5 respirátorov akože ušetria 2,5 eur,ale za vyššie dane z nehnuteľnosti,za 100 milionov pre nenažrancov typu inseminátora Dollára pre jeho vleky,hotely a pod.príde dalšie zdražovanie…svine sa stále bijú o válovy,čo tam po ľudoch,nemocnice plné,ľudia zomierajú…je to koaličný morálny odpad..

  9. Tie vyššie dane za dom alebo poplatky za odpad ti vyrúbila vláda alebo mesto Sereď. To už aj farbu tvojho hovna ideš zvaliť na vládu?

  10. Mas dom, mas luxus.
    Mas auto, aj to je luxus.
    Vsetko co mas je luxus.

    Tak budu zdierat, kym nebudes mas vsetko v najme. Nic nebude tvoje. Ziaden luxus.
    Zapredaju nas ako otokov.
    Budu rozhodovat o tvojom byti, biti a nebyti.
    Uz sa to vlastne stalo. Kolko slovenskych obcanov uz umrelo? A co riesia? Respiratory 5ks na hlavu. Ved je to chore!

  11. Jozef,a ako sa bude určovať,ktoré domy sú luxusné,a ktoré nie.Ked tomu tak je,že tak sa bude platiť daň,je to podľa mňa zase nedomyslena hovadina.Alebo je to len podľa štvorcových metrov?

  12. ved to, snazia sa to domysliet uz roky. Uz Smer s tym prisiel, ale nedotiahol to. Teraz sa o to pokusaju tito. Chystaju sa vypracovat cenove mapy, aby sa dali spravodlivo ocenit nehnutelnosti v urcitych miestach. Lukrativne pozemky vs. nejaky zapadakov. Aj ked su na oboch miestach rovnake domy, jeden ma hodnotu niekolko nasobne vyssiu ako druhy, ale dan je rovnaka. A pokial ma stat aj nadalej platit, trebars penzie, soc. davky…… tak neostava nic ine, len zvysovat dane. A takuto dan „z luxusu“ ti menej bohati nepocitia.

  13. Už im nestačí 23%dan za materiál pôžičky 12% na 30 rokov keď chcú zvyšovať poplatky nech si v prvom rade znížia svoje platy nemusia zarábať 5tis e stačia im 2 tis e je ich tam 150 to bi bolo penez mes najprv nech začnú od seba nenazranci aj 2 tis je pre nich vela

  14. V Nemecku je zakladna dan z prijmu 14% a horna sadza je okolo 45% hrubeho prijmu,co znamena,cim viacej zarobite,tym vyssiu dan zaplatite..je to tzv.progresivna dan. Teraz vlastne vidiet,ze Sulikova rovna dan,je cesta do pekla,najviac postihnutí by boli ludia s nizkymi prijmami..ozaj je to socialny netvor..

  15. je,že dopadne to opäť len na strednú a nižšiu triedu.Tí naozajstní boháči ktorí vlastnia lukratívne nehnuteľnosti ich prepíšu na firmy,uzavrú medzi sebou a firmou nájomnú zmluvu,bývať tam budú naďalej,ešte si všetku réžiu dajú do nákladov a budú odpisovať z daní.
    Schytajú to hlavne ľudia,ktorí celý život poctivo makali,postavili nehnuteľnosť,ktorá je teraz „luxusná“

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img