ISSN 1337-8481

utorok, 16. apríla, 2024

Novým trénerom futbalistov ŠKF Sereď sa stal Gergely Geri

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

S vedením fortunaligového klubu sa dohodol na kontrakte do konca sezóny s možnosťou predĺženia spolupráce. Na lavičke nahradil Jána Blaháča, ktorý od polovice februára viedol mužstvo dočasne. Dovtedajší kouč Serede a zároveň športový riaditeľ František Šturma totiž išiel zo zdravotných a rodinných dôvodov čerpať dovolenku

„Ku dnešnému dňu končí ako hlavný tréner Ján Blaháč, novým trénerom sa stáva Gergely Geri. Na základe neuspokojivých výsledkov a predvedenej hry sme boli nútení pristúpiť k tejto zmene. Klub mal na začiatku tohto kalendárneho roka iné vízie. Túto zmenu považujeme za dôležitý impulz pre hráčsku kabínu, ale aj celý klub,“ povedal pre oficiálny klubový web na margo trénerskej zmeny generálny manažér klubu Marián Černý a zároveň dodal: „Pán Šturma je aktuálne stále zdravotne indisponovaný, v klube nateraz nebude pokračovať, jeho budúcnosť však zostáva naďalej otvorená.“ 

Trénerský štáb bude pracovať v zložení: Gergely Geri (hlavný tréner), Jozef Brezovský (asistent trénera), Michal Kukučka (kondičný tréner) a Roland Praj (tréner brankárov). Geri ako hráč pôsobil v Rimavskej Sobote, Michalovciach, Humennom, v maďarskej Nyíregyháze. Profesionálnu kariéru ukončil vo veku 36 rokov a dal sa na trénerskú dráhu. V najvyššej slovenskej súťaži pôsobil ako hlavný tréner v Podbrezovej v roku 2018 a potom aj dvakrát v Nitre. Najprv krátko, keď v piatich stretnutiach zaskakoval za odvolaného trénera Mariána Süttöa. Druhýkrát viedol tím spod Zobora od začiatku tohto ročníka do konca novembra 2020, keď na vlastnú žiadosť ukončil svoje pôsobenie.

Po odchode z lavičky FC Nitra zamieril do najvyššej maďarskej súťaže. Na spolupráci sa dohodol s klubom Diósgyör VTK, v ktorom nahradil na poste trénera Tamása Feczkóa. Na svojej pozícii však zotrval len mesiac. Začiatkom tohto roka nastala zmena v majiteľských štruktúrach DVTK Diósgyör, táto zmena priniesla aj jeho koniec na lavičke maďarského tímu.

zdroj: fortunaliga.sk

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Ani štadión si nezaslúžia to čo predvádzajú v lige.nemaju na to môžu striedať trénerov stále koľko len chcú.

  2. Pán Majko,vy by ste dokázal robiť šport v dnešnej dobe aj bez peňazí?Ak áno,tak vás môžu rovno vyhlásit za BOHA😁😁😁

  3. nech športujú pre radosť a nie pre peniaze. Nevidím dôvod aby sme sa všetci skladali na cudzincov. Peniaze na šport v meste by mali ísť pre deti a nie pre profesionálov. Nech hrajú tak, aby sa o nich sponzory bili a nie aby sme im platili ešte aj saunovanie a vylihovanie na masérskom stole. To nech si doprajú vtedy, keď napríklad taký Slovnaft bude hrdý že nosia jeho logo na dresoch za 100 000 000 ročne.

  4. Anonym 10. marca 2021, 13:36 – takze si to teda za toho „jeba“ zacinam upratavat v hlave

    – ti futbalisti z Afriky v tej sukromnej akciovke vlastnenej dvomi poslancami MsZ odsuhlasujucimi si dotacie z verejnych zdrojov na svoj biznis su vlastne zamestnani.

    To len pre poriadok vo vyuzivani dani obcanov…

    Dakujem za ozrejmenie nepochybne len holych faktov.

  5. do roboty chodim kôli peniazom nie kôli radosti a ak futbal je ich robota nič proti tomu. Vadí mi však ak aj ja mám prispievať na ich výplatu. Deťom na futbal rad prispejem ale profesionáli nech hraju tak aby im sponzory radi prispeli na výplatu

  6. prehrali ako vzdy hlavne ze mesto im dava tisice eur radsej keby to dali na tie chodniky ved tie su horsie jak v Ulanbatare

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img