ISSN 1337-8481

piatok, 19. apríla, 2024

Nezvestného muža stále hľadajú profesionáli, ale aj dobrovoľníci

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď / Aj dnes ste mohli vidieť pohybovať sa niekoľko áut s označením Civilná ochrana v priestore Campingu v Seredi.

Pátranie po nezvestnom hlavne v okolí rieky Váh teda pokračuje.

Foto: Miro Mierny

Z posledných statusov na FB uverejnených dobrovoľníkmi vyberáme:

Ľubica Chrupková

Dnes sme sa opäť všetci snažili nájsť už 15.dní nezvestného Tomáša😢. Úžasní rybári s 3 člnmi na čele s Róbert Galánek a spol. dokázali vybaviť🙏 minimálnu hladinu vody v koryte, ktorá všetkým odkryla brehy. Rybári sa priblížili čo najviac ku dnu koryta, ktoré intenzívne prehľadali do obeda aj poobede. My na brehu sme sa zamerali na Vinohradskú porodu od Paradiča po Váh a taktiež brehy od miesta, kde sa našlo auto, až po Lodenicu. Seredskú stranu prešla tiež rodinná skupina od Ramena až po Váhovský most…no opäť sme nič nenašli, žiadnu stopu, nič😢. #Ďakujeme všetkým za snahu a podporu, spravili sme všetci najviac, ako sme mohli, je to už v rukách Božích…🙏.

Polícia nedávno uverejnila ďalšie fotografie z pátrania po nezvestnej osobe:

PÁTRANIE PO 31 ROČNOM TOMÁŠOVI NEVZDÁVAME
PRÁVE PREBIEHA ĎALŠIA PÁTRACIA AKCIA
Dnes nám opäť na pomoc prišli kolegovia z poriečnej polície PPZ, ako aj členovia Špeciálnej kynologickej záchrannej služby Slovakia Nýrovce. Momentálne hľadajú Tomáša na toku rieky Váh v katastri obce Šintava a Vinohrady nad Váhom.
Ďakujeme všetkým zúčastneným za pomoc. 🙏

Zdroj:FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Dobrý deň, prečo hľadáte len tu?? Ja by som skúsila ísť smerom KN alebo kde sa vylieva Váh. Ak sa šmykol a padol do vody, prúd ho musel už dávno uniesť a ďaleko. Prajem nech sa nájde

  2. Pridavam sa k 1-vej sprave,poznam smutny pripad ked telo bolo najdene po 3-tyz.az za Kralovou n/V. Citim s celou rodinou😪👏

  3. Ak padol do vody. Tak prúd ho zaniesol max.na priehradu. Stavidlo v kráľovnej n.v. Ďalej nepusti. Nech ho nájdu.

  4. Co to za hlupu otazku?ci bol vojak, stratil sa syn a brat. Velke podakovanie patri vsetkym co Tomasa hladaju,len ten pochopi co to zazil😪

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img