ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

Miznú nám hnedé nádoby na kuchynský odpad. Seredčania zároveň separujú nad očakávania dobre

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

4 MAR 2021 /  O pár dní sa občania mesta dočkajú ďalších hnedých nádob na zber kuchynských bioodpadov. Seredčania sa zhostili novej úlohy odovzdávať kuchynské zbytky ekologickým spôsobom nad mieru dobre, zároveň však mestský úrad upozorňuje na krádeže hnedých nádob.

Ukradnuté už boli dve hnedé zberné nádoby. Jedna na Legionárskej ulici, druhá na Garbiarskej. Ak uvidíte, že niekto berie celú hnedú nádobu z kontajnerového stojiska, volajte mestskú políciu na číslo 159.

Občania tiež svojvoľne premiestňujú hnedé nádoby do iných kontajnerových stojísk. Stalo sa to napríklad na Cukrovarskej ulici.

Oddelenie životného prostredia mesta preto žiada, aby boli obyvatelia trpezliví a nádoby nepremiestňovali. Zberovej spoločnosti tak totiž vzniká pri zvoze problém a musí ich hľadať. Nádoby sa budú dopĺňať postupne do všetkých lokalít mesta.

Momentálne sú k dispozícií nasledovné zberné miesta:
Nám. Slobody 28/3 (stojisko číslo 4), Garbiarska 49/48 (č. 6), Garbiarska 51/57 (č. 9), Novomestská 43 (č. 10), Mlynárska 38 (č. 16), Cukrovarská 145/3 (č. 22), Cukrovarská 147/7 (č. 24), Fándlyho 745 (č. 26), Fándlyho 754/22 (č. 30), Fándlyho 755/23 (č. 31), D.Štúra 761 (č. 34), D. Štúra 760 (č. 37), D. Štúra 758/3 (č. 38), Cukrovarská 758 (č. 41), Cukrovarská 757 (č. 47), D. Štúra 1010 (č. 51), Legionárska 2998 (č. 57), Jesenského 1114/52 (č. 62), Jesenského 1113/50 (č. 63), Dolnomajerská č. 4471 (č. 66), Dolnomajerská 1129/22 (č. 68), Dolnomajerská 1131 (č. 70), A. Hlinku 3044/15 (č. 74), Hornomajerská 3046/12 (č. 76), Čepeňská 1211/15 (č. 80), Spádová 1144 (č. 86), Kukučínová (č. 91), Kukučínová (č. 93).

V prípade, ak je vo vašom stojisku nádoba plná, informujte mestský úrad mailom na zuzana.vohlarikova@sered.sk alebo lucia.opatova@sered.sk. Podnety adresované priamo na mestský úrad pomôžu rýchlejšie identifikovať a vyriešiť problémy.

 

zdroj: seredskenovinky.sk

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. …my byvame v bytovke,a kuchynsky bioodpad separujeme sami od seba,pre seba,uz dlhodobo,chvalasatanu mame zahradu,tam ho spracuvame….samozrejme aj iny odpad,plasty,papier,plechovky…zasnem nad tym,ked niekto zasne,ze ludia separuju….neseparuju len retardovani zdegenerovani polodementni tupi imbecili….

  2. smer=zlodejska hranolova mafia 5. marca 2021, 7:34 tak si to aj zozer, vyser si na tanier a potom to zozer ty kus organu.

  3. pre Anonym 5. marca 2021, 8:45 som sa dotkol tvojho zlodejskeho hranateho rysaveho birmovaneho bradavicnateho sefa?????!!!!….si zrejme poslusne tupe ficovo hovno,prd,nic,jeden z tych,co vysedavaju pred velkou jednotou a mudruju o uzasnom hranolovi,co im pridal 3e ku dochodku….clanok je ale o niecom inom,ty tupy hovnoretard smeracky….

  4. Fíha, dnes je tu koľko hlupákov z OLANA, noštek ste si už dnes nechalii prešpárať? Susedov ste nabonzovali, že išli von. OLANO, banda nechutná ! Radšej mor ako OLANO a ludi, pardon debilov čo to volili.

  5. OLANO hnuj, olano debilci, analne testy si dajce zrobic. Sak ten vas tupec vodca jediny chce mat presne vysledky svojich ovecok. tak naspulit rite a nech vas tam podziga ten trpak vas jediny. vajca ste mu uz dnes pomojkali? Tupaci volici 😀

  6. trpáci z OĽANO ešte aj ukradnuté odpadky závidia 😀 Ako píše anonym , chodťe sa mu pomojkať z vajciami :DDD . Zdravý chlap má rád cicky a voliči OĽANA majú radi matelkove gule na xichte :DDD

  7. fuj, snáť aspoň umyté ich majú radi. Ale ako vidím iteligenciu hlupákov od Matoviča tak oni najrašej dobre osraté, oštaté … labužníci

  8. To si možno myslel nejaký bezdák že mu to tam chystaju občania.
    Telku nemá, čitať nevie, na internet nemá signal ani pristroj a nabijačkou… a tak
    Čo inač taky Medveď ked zistí alé pochutky sa takto servíruju.
    Hm?

  9. co tak narvat do kosov volicov matelka, medved ich hadam aspon roztrha , ci? chapem ze medved nieje debil aby jedol skazeneho matovolica, no oni zas nemozu behat len tak po slobode, ved vidime kolko skody pacha ten ich vodca. Nedaj boze aby sa pridali k tomu svojmu debilovi

  10. Strana nemôže za to ci taka alebo onaka zato môžu ľudia a chamtivosť a mamona po moci a všetko sa točí okolo prachou život mame jeden a na druhy svet si nezoberieme dom auto v prach sme av prach sa obrátime to iba tak na zamyslenie tak načo sa jedovat a osocovst

  11. ……no nemám slov, ved toto je článok o úplne niečom inom ako niektoré komentáre, žasnem a potom sa čudujeme ako to tu vyzerá v tomto štáte, to ani sa nedá nadávať….ja schvalujem každého človeka ,rodinu čo separujú…veľa to pomôže prírode,záhrade . Takýmto spôsobom to riešili aj v minulosti (aj ked pravda ,nebolo toľko plastov) a mávali aj lepšiu úrodu a hlavne zdravšiu ,bez chémie,bez postrekov…nič v zlom ale politiku k takémuto článku a ešte hádať sa??!! ….asi máte všetko z lidlu alebo z kfl…čiže bez roboty a záujmu si vypestovať niečo zdravé,ved stačí nadávať a hádať sa cez monitor

  12. Tie nádoby ukradli buď niekto z roztopaše, alebo na rodinný dom, alebo na záhradku. Inak načo by komu boli? Chápem, že nás to hnevá, že aby sa to roznášalo z jedného konca ulice na druhý. Ale aby nebolo toľko potravinového odpadu, mali by si posvietiť aj v akej kvalite sa potraviny predávajú, že všetko hnije a plesnivie. Nech predávajú v takej kvalite, aby to aj niečo vydržalo a aké dostávajú oni. Ale my sa tu zbytočne osočujeme, lebo týmto to nevyriešime.

  13. Po precítani týchto komentarov sa ani necudujem ako sa zije na Slovensku.
    Je jedno kto tu bude vladnut ci FicoHLAS, ci Olano, Sulo ci Kolar.
    Vlada tejto krajiny je presne Obrazom ludi ktori tu žiju.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img