ISSN 1337-8481

sobota, 27. apríla, 2024

Igor Matovic: Zajtra nás čaká deň dobrých prekvapení.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
Zajtra nás čaká deň dobrých prekvapení. Dobrú,)

Zdroj: FB

– napísal na svoj FB profil premiér Slovenskej republiky  Igor Matovič v nočných hodinách. Čo to bude po dnešných tlačových brífingoch koaličných partnerov OĽaNO netrpezlivo očakávajú nielen oni, ale hlavne voliči a vlastne všetci občania.
Ide totiž o našu budúcnosť…

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Buď podá väčšinou národa očakávanú demisiu,alebo za dobre vyrokovanú cenu predá Rusku Zakarpatskú Ukrajinu.Bonusom by bolo,keby si zrušil FB.

  2. Tento človek nás môže dostať do veľkých medzinárodných problémov. Že to s ním nie je všetko v poriadku, to jeho drahá Pavlínka nevidí. Hlavná vec, že všetko majetok prepísal na ňu. To stačí.

  3. A p. Danko si mädlí ruky, že sa mu jeho zámer vydaril, že našiel dvoch ovplyvniteľných, ktorí mu naleteli. Vždy bol prívržencom Putina. Tam nech sedí na zadku a nech nezasahuje do diania.To už nie je jeho vec. Mal dosť možností aj lepšie viesť túto krajinu. Jeho víťazstvom je postavený stožiar pred parlamentom. Teraz môže si postaviť druhý na svoje víťazstvo.

  4. Dúfam že čoskoro ten pán bude bývalý premiér. A my sa budeme nato jeho premiérovanie pozerať iba ako na zlý sen.

  5. Európska lieková agentúra (EMA) zverejnila informáciu, že výrobca ruskej vakcíny Sputnik V požiadal o začatie procesu priebežného hodnotenia (rolling review) To umožňuje hodnotenie údajov od výrobcu. Keď má žiadateľ k dispozícii kompletné údaje, môže požiadať o registráciu.

    Začiatok procesu potvrdil aj ruský výrobca Sputnika V na sociálnej sieti.

    Český prezident Miloš Zeman na podnet premiéra ČR Andreja Babiša požiadal Čínu o dodanie vakcíny spoločnosti Sinopharm proti ochoreniu COVID-19.

    Sputnik začali dopytovať Rakúsko, Česko aj Poľsko.

    Matovič je najlepší premier akého kedy táto krajina mala!!!

  6. Čím ohúril svojich voličov? S tým, že liezol na plot Počiatka, že poukazoval na jeho majetok, že schôdzach vykrikoval a poukazoval na druhých, ale zabudol poukázať na seba, že má skoro celú Trnavu, že majetok prepísal na manželku, aby oň neprišiel? Pokiaľ pri voľbách bude voličom podobná priorita, tak neočakávajme, že sa niečo zmení, že po ňom prídu jemu podobní a problémy sa budú len nabaľovať, ktoré samozrejme zaplatíme my, daňoví poplatníci.

  7. Politik, ktorý kandiduje na post poslanca do národnej rady, by mal predložiť potvrdenie o psychickej spôsobilosti. Potom by sme sa nemuseli čudovať, že nám vládne psychicky narušený idiot.

  8. Len sa nenechajme oklamať a strhnúť jedným človekom s OLANO. Celá strana smrdí od hlavy. Kde boli poslanci do teraz ? Tichúčko čušali na svojich miestach a spokojne čakali keď im cinkne výplata na účet.
    To že olano je S.R.O Matovič a Pavla plus „užitoční idioti“ Nadko, Hegerko Šípoško je už dlhodobo jasné.
    Treba si zapamätať všetkých ľudí z olano a nie len Matovica !

  9. Kapitalizmus končí teraz. Planéta nemá zdroje na pokračovanie „nekonečne rastúceho kapitalistického dopytu“ potrebného pre pokračovanie kapitalizmu. Nemá dosť zdrojov- voda, pôda, železná ruda, meď a podobne.
    Nadnárodné elity, vlastníci FEDU práve ukončujú toto kapitalistické ničenie planéty kapitalistickými neelitnými plebejcami. Akcionári FEDU planétu Zem považujú za svoje vlastníctvo.
    Týmto ukončením kapitalizmu nastanú následné ekonomické procesy
    – budú vynulované „peniaze v bankách na účtoch“
    – pravdepodobne budú odobrané majetky všetkým neelitným plebejcom. Za neelitných plebejcov pokladám aj Babiša, aj Haščáka, aj Kellera, aj všetkých neelitných miliardárov, ktorí nie sú akcionármi FEDU. Taktiež budú odobrané majetky siedmym miliardám nepotrebných plebejcov.
    – budú zničené národné štáty ako také
    – priama vláda prejde do rúk vlastníkov FEDU, ale je možné, že sa budú naďalej čiastočne ukrývať za svoje nadnárodné monopoly
    – covidkríza je začiatok a zároveň spôsob ako vytvoriť svetovú ekonomickú krízu, ktorá aj kapitalizmus ukončí, aj prenesie majetky plebejcov do rúk nadnárodných korporácií, ktoré vlastnia akcionári FEDU
    – imigrácia do EU aj do USA – zničenie bielej konzumentskej triedy. Zničením ekonomiky nastane šetrenie zdrojov, lebo sa prestane vyrábať. Najväčší spotrebitelia planéty sú bieli občania z EU a USA. Zničení dopytu krachne %Cína ako svetový výrobca a svetový exportér
    – vakcinácia – pravdepodobne sterilita žien do budúcna, pravdepodobne nekončiace zdravotné problémy kvúli budúcim autoimúnnym ochoreniam. Pokladám za možnú aj tú variantu, že vakcínou priamo odstránia miliardy nepotrebných „žrútov a spotrebiteľov“. Osobne myšlienkovo dopúšťam aj vypínací gombík miliárd ľudí, ktorých vypnú, aby zbytočne neprežrali zdroje, ktoré patria vlastníkom FEDU.
    Kto nechápe, že vlastníci FEDU pokladajú celú túto planétu za svoj majetok, ten nechápe základnú podstatu súčasného stavu.

  10. Nostradamus 4. marca 2021, 12:38….napísal to Velitel kolotoče na Aeronet čo je jeden skrachovalý čech, ktorý sa musel skryť pred exekútormi..z pohodlia obyvačky došiel na tieto šokujúce zpravý..vymyslí si hocičo len aby ste mu na to klikali, gratulujem,..toto už ale dosť hraničí so šírením poplašnej správy…

  11. Keď čítam takyto štatút na FB,od premiéra SR,chytá sa má zúrivosť a bezmocnosť zároveň.Nie je predsa možné,aby takto vládol predstaviteľ Slovenská.Co nám teraz kúpi cukoladku,alebo aké prekvapenie chystá .Nech je to čokolvek akékoľvek prekvapenie,je to proste nonsens.Je to obyčajný hlupák.

  12. Matovica nemusim,ale s tou vakcinou zabodoval,odhalil pravu tvar Remisovej,Sulika,nakolko o registraciu poziadala nemecka firma,tak je pravdepodobne,ze to dopadne kladne..a jemu stupnu preferencie,tym dvom stranam klesnu a zase budu drzat hubu..

  13. Daj sa ako prvý touto vakcínou zaočkovať! Tu nejde o vakcínou, ale o to, že on sám “ pán vesmíru“ tu rozhoduje, bez ohľadu na názor väčšiny a odborníkov. Mal vyčkať na otestovanie tejto vakcíny a potom ju kúpiť. Je tiež pravdou, že EÚ akoby zaspala, tiež sa pomaly preberá z letargie. Jeho chovanie nie je primerané premiérovi. Raz hovorí tak, o chvíľu zase tak. Nie je dôvery hodný. Nikto nespochybňuje, že to myslí dobre. Ale on nie je odborník, on nie je virológ, aby poznal účinok tejto vakcíny. Mohol sa vyhnúť týmto nepríjemnostiam.

  14. Sputnik je zaregistrovany uz vo viac ako
    v 37 krajinach. Zaockovali nim take mnozstvo ludi, ze uz to mozno povazovat za registraciu. A kedze Rusi nemaju kapacity na vyrobu pre vsetkych zaujemcov tak bolo spravne kupit maximum do foroty. Za par tyzdnov ho EMA uzna a my ho mame.

  15. Viete akými vakcínami bol národ očkovaný do roku napr. 1989?
    Takže VY, ktorí si hovno pamatáte, ste očkovaní vakcínami, ktorými by som ani psa nezaočkoval.
    Prečo si myslíte, že „západ“ je lepší? Lebo? Lebo – nie je odpoveď.
    Osobne som nikdy nespochybňoval ruskú techniku. A to sa týka aj vakcín.
    Tým, ktorí „vidia“ až do Ameriky odporúčam, aby sa pozerali aj na ostatné svetové strany.

  16. Igor Matovic: Zajtra nás čaká deň dobrých prekvapení.

    Hurá, chichichi, hahaha…

    Pozajtra to bude ešte lepšie prekvapenie. 🙂

    Hubert tankuj šampanské…

  17. vitazom situacie je matovic. hranola, tepleho peleho aj sulika ide od jedu roztrhnut. a dementov tu v diskusii tiez. 😀

  18. Hybaj ty trnavský šašo ! Dúfam že za svoje skutky budeš raz sedieť nie len na lavici obžalovaných ale aj v Ilave…

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img