ISSN 1337-8481

piatok, 19. apríla, 2024

Dvojica mala predávať na sex neplnoletú, už čelia obvineniu a hrozia im vysoké tresty

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Prezídium PZ SR |MM|  Príslušníci Národnej jednotky boja proti nelegálnej migrácii ÚHCP P PZ objasnili prípad obchodovania s ľuďmi spáchaného formou sexuálneho vykorisťovania, pričom obeť mala v čase spáchania skutku 15 rokov.

Policajti dnes v Nitre realizovali policajnú akciu, počas ktorej zadržali dve osoby a vyšetrovateľ národnej jednotky boja proti nelegálnej migrácii ÚHCP P PZ navrhne prokurátorovi ich väzobné stíhanie. Zo zločinu obchodovania s ľuďmi sú obvinení 31 – ročná žena a rovnako starý muž.

Podľa zistení polície mala obvinená žena vlani v lete ponúknuť ubytovanie v tom čase 15 – ročnému dievčaťu, ktoré bolo v zlej sociálnej, ekonomickej a rodinnej situácii. Po príchode do rodinného domu jej teraz už obvinená mala založiť účet na sociálnej sieti a ponúkať ju na sexuálne služby. Zarobené peniaze mali byť použité na uhradenie poplatkov súvisiacich s ubytovaním. Keď odmietala poskytovať sexuálne služby, tak jej mali bez jej vedomia podať omamné látky.

Vzhľadom na to, že čin spáchali na chránenej osobe, hrozí páchateľom po dokázaní viny trest odňatia slobody na sedem až 12 rokov.

Upozorňujeme, že kto zláka, prepraví, prechováva, odovzdá alebo prevezme dieťa, hoci aj s jeho súhlasom, na účel detskej prostitúcie alebo inej formy sexuálneho vykorisťovania vrátane detskej pornografie, nútenej práce či nútenej služby vrátane žobrania, otroctva alebo praktík podobných otroctvu, nevoľníctva, núteného sobáša, zneužívania na páchanie trestnej činnosti, nezákonnej adopcie, odoberania orgánov, tkanív či bunky alebo iných foriem vykorisťovania potresce sa na 7 až 12 rokov.   

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Mali by im dať tých 12 rokov, niekde kde ich budú iný používať tak ako oni používali tu 15 ročnú.
    Nech im padá mydlo v base s vrahmi

  2. A čo si tým chcel akože povedať? Vysvetli mi to prosím ta.. Že mali právo zneužívať malolete dievca na prostitúciu? Daj si tri facky, ty primitív. To dievča evidentne nemalo ‚dvoch parchantov‘.,ako píšeš. Možno nebola ani Rómka a aj keby bola, nič to nemení na veci, že jej párik tupcov pravdepodobne zničil zvyšok života. Ako môžeš byť tak tupý, že zovseobecnuješ takýto hrozný čin tým, že noačo, ved sú to cigoši..Ty kretén úbohý.. Skus si na mieste toho mladého dievčaťa predstaviť svoju dcéru v 15-tich, ty kokot. Tiež ti to ,co sa stalo potom príde v poriadku??

  3. Počuj ty Pre Daniela ! Kokot je ten čo ťa ráno obúval ! Nemienim sa baviť s tupcami ktorí nevedia nič iné iba urážať človeka nadávkami ! Ale to mi nevadí lebo mňa môže uraziť iba inteligent a ty k takým určite nepatríš.

  4. Nie? Neurazil som ta? Tak co sa tu potom rozculujes? Nevyzerá, že by si sa cez moju poznámku zrovna s ľahkosťou preniesol. Citlivučké je tvoje nekonečne veľké Ego? Na nadávky? Ale nevrav.. Myslíš, že znasilnovane 15rocne dievča nebude citlivé na tie Tvoje poznámky, že je už stará žena a co je na tom, že ju zneužívali a znasilnovali? Chod jej to povedať do očí, ty borec, hneď ako ju prepustia z psychiatrie a umiestnia do detského domova.Chod jej povedať do oci, že na tom nič není, čo jej rok tie prasce robili. A zavolaj ma. Chcem sa prísť pozrieť, či si toho schopný. Dohodnuté?

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img