ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

Pripomeňme si, ako to bolo po pravde…

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
„Títo smradi ich rozniesli po celom Slovensku a po celých Čechách! A dnes žneme my pliagu, ktorú oni zasiali!“
Necítim sa byť absolútne žiadnym odborníkom na Covid a už vôbec nie virológom. Ale pokúsim sa ísť na to sedliackym rozumom. Slovensko a Česko sú dve krajiny, v ktorých dnes zúri táto pliaga asi najbrutálnejšie. A presne v týchto dvoch krajinách 17.novembra 2020 vyrazila do ulíc svorka nadržaných politických úchylov, sprevádzaná stádom dezolátov, mentálnych bezdomovcov a rozumových invalidov. Išli „bojovať vraj za demokraciu a ľudské práva“! Spomeňte si napríklad na Fica, ktorý si 17.november 1989 podľa vlastných slov ani len nevšimol, aby sa o 31 rokov neskôr postavil a „bojoval“ za výdobytky, ktoré mu priniesol! Stačí si spomenúť na ex-sudcu Haraburďáka, ktorý šušľaľ „Rúska dole, dole rúska“ Toto isté teátro predvádzali v Čechách „vlastenci“, ktorí by za vlasť aj život položili. Samozrejme cudzí život!
Tam vybuchli covidové bomby, ktoré dnes explodujú ako nastražené míny! Títo smradi ich rozniesli po celom Slovensku a po celých Čechách! A dnes žneme my pliagu, ktorú oni zasiali!
Ale to, že dodnes nevieme, či začali na Slovensku príslušné orgány konanie voči nim, je už vecou, nad ktorou postáva rozum!
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Tejto vláde trvalo skoro rok,než uznali,ze aj nehospitalizovaných pacientov treba začať liečiť..včera na TA3 ..Krčméry sa vyjadril,že takýto pacienti by mali užívať vitamín D,C,Selén,Zinok ale aj niektorý z liekov,ktorý pravdepodobne účinkuje na Covid..napr.Ivermektín a pod. A,tých ktorý proti takému to liečeniu bojovali a bojujú dodnes sú spoluzodpovední za neustále narastajuci počet hospitalizovaných a tiež za tisíce mrtvych..

  2. Ten článok je absolútna somarina! Je to len ďalší blbý pokus ľudí odvádzať od skuto cnych príčin a zvádzať vinu na iných.Nechce sa mi tu rozvádzať prečo tak tomu je,ale každý normálne zmýšľajúci človek už to všetko dávno pochopil.klamari hnusni!!!!!!

  3. Po Pravde to bolo tak : Predávali sa noviny PRAVDA a po nich noviny VEREJNOSŤ. A potom Nový Čas a podobné zapredané sračky…

  4. myslím, že toto je len jedna z viacerých príčin tohoto stavu, nejaké demonštrácie sú aj v iných krajinách…úsmevné ale je že dosť týchto ľudí si myslí že sa nakazili na testovaní – tam kde máš stáť minimálne 2 metre od seba s ruškom/respirátorom na tvári a s nikým nebaviť….a nie na demonštrácií na ktorú pricestovali ľudia z celej republiky a ideálne prostriedkami hromadnej dopravy, stáli namačkaní na sebe a častokrát bez ochrany dýchacích ciest, vykrikovali, prskali na seba a rečníci ich motivovali k tomu aby kašlali na nariadenia….no a o tom že títo demonštranti úplne kašlú na nejaké opatrenia aj mimo demonštrácií je asi zbytočné sa baviť….tá demonštrácia trvala pár hodín, áno je to problém, vačší ale je že títo ľudia na to kašlú každý jeden deň…a následne obviňujú vládu z nedostatočných opatrení…tých ktorých každý deň porušujú…a takto stále dokola…

  5. žeby,
    od „neholucie“ kedy sa uz mohli objavovat v tv reklamy Ti chrlia na hlavu vyzivove doplnky, volnopredajne vitaminy, mineraly…. vzdy sa najde niekto, kto Ti hovori o zdravom zivotnom style, zivotosprave, o cviceni, zvysovani a podpore imunity, zakazuju fajcit, slopat, ale az ked pride hnusoba a Igi popular, zistis, ze Ti nepovedali, aby si bol zdravy ked nechces ochoriet. Hnusna vlada.

  6. Jozef..ale Ty si si v v niektorých komentároch robil srandu z rôznych experimentalnych liekov,vieš Jozef netreba podcenovať príjem minerálov,pretože dnešna umelohmotna zelenina,či ovocie neobsahuje toľko živín,ako pred pár desaťročiami a k posilnovaniu imunity treba pohyb na čerstvom vzduchu a pobyt prírode s náhubkom,my nepripadá,ako správny postup posiľnovania imunity..

  7. nie, nerobim si srandu, len ked vidim odborny clanok o nezazraku iver… tak mu jaksi neverim. Ale na druhu stranu, ked ochoriem tak si ho samo ze kupim. Ved co ked nahodou.

  8. Vieš tiež mám pochybnosti,ale ako píšeš,ked človek ochorie,nastupuje pud sebazáchovy a potom sa odhodlá aj k radikálnym riešeniam..ale ako tvrdia lekári,treba to začať užívať pri prvých príznakoch..

  9. uz som to tu raz pisal, kamos – vyznavac „sava“ mi raz naordinoval noromectin, nie na covid, ale tiez nezabral. Ale som skusil. A stacilo. Na zazraky neverim, a podla toho co pisu odborne kruhy, iver. sice zabera, ale iba ako podporna liecba. A pokial nebude studia s relevantnou vzorkou, tak je to len nahoda.

  10. Ratafak Plachta,tak ako nebola kontrolovateľna demonstracia,tak neboli kontrolovateľne masy ľudí na celoplošnom testovaní,tak nie sú kontrolovateľne ani masy ľudí na nákupoch,a ani rôzne súkromné stretnutia,cesty hromadnymi prostriedkami atď.Ale,ale Vy už viete ,kde sa ľudia nakazili.A to mňa a iných série,lebo proste už sa našiel vinník.A správne ste povedal,že aj v iných krajinách sa demonštrovalo.Myslite si,že keď do toho stále zavliekate politiku,že už bude ľuďom lepšie.Je tu chaos,nekompetentnosť amaterizmus,a ľudia vláde nedôverujú.Cim ďalej budete politikárčiť,a stále sa niekoho vyhovárať,tým bude horšie.Je to všetko o dôvere a ľuďoch.Nechcete proste vidieť,zu ľudí už nebaví neustále Vlada- opozícia,choďte s tým do riti!!!!

  11. Anonym 2. marca 2021, 11:10…dáš mi prosím link na video alebo článok, kde pri testovaní alebo nakupovaní sú tisíce ludí namačkaných na seba, bez rúšiek/respirátorov a ochranných pomocok ako po sebe vykrikujú, rozprávajú sa a aj si podávajú ruky?…ja som ti také video dal…..a ako som písal toto nie je jediná príčina, demonštrácia trvala pár hodín a to čo dokázala bolo asi jediné – demonštrovať ako určitá časť obyvateľstva kašle na opatrenia….presne tak všetko je o ľuďoch a ak na to kašleme mi ako ľudia, ťažko budeme hľadať viníka tohto stavu niekde inde…s týmto súhlasím…je to o ľuďoch, o tých bežných, ktorí na to kašlu…

  12. Ratafak Plachta,to je v poriadku,ako Ty to píšeš,ale prečo taký článok tu vôbec je,aj majiteľ tohoto blogu a všetky tie takzv médiá,ale hlavne politici by si mali uvedomiť,že je za päť.min.12.Zdevastovat krajinu,kvôli im egu,Jedni za 12.rokov a Tí druhí za rok.Vsetci nech idú do riti.Ked vidím toho blázna,chce sa mi grcat.Zmietame sa sem a tam,a niektorí nemajú nič iné na práci,len rozduchavat nenávisť,či na jednej,alebo na druhej strane.Vsetci do jedného preč,prezidentka nech zostaví vládu zo všetkých strán,aspoň teda do budúcich volieb,prijímať jednomyseľne a zrozumitelne opatrenia,na základe odborníkov a politici nech tomu dajú len legislatívny rámec.Tato vláda to jednoducho NEZVLADA

  13. keď si dobre pamätám začiatok druhej vlny, tak to sem podonášali lacný pracovníci z Ukrajiny alebo Srbska. Zamestnávatelia sú zmrdi(to je názor jedného novinára)lebo ich zamestnajú. Ale čo sú potom ty ľudia čo im prenajmú barak?

  14. Nakoľko je každý človek iný,tak lieky zaberajú u každeho inak,preto si myslím,že zatiaľ neexistuje nejaká zázračná vakcína,ktorá by ochránila každeho človeka rovnako..podľa najnovších poznatkov..Ivermektín má určitý potencional a preto lekári a vedci v USA..vytvorili FLCCC alianciu,ktorá tlačí na vládne orgány,aby rýchlo a dôsledne prešetrili dáta týkajúce sa ivermektínu.Liečivo zaradili medzi potencionalne podporne liečivo v boji proti Covidu,nakoľko ho už mesiace používajú v klinickej praxi.

  15. Je jedno aká bude vláda, pokial na to budú ľudia kašlať….názor odborníkov je jednoznačný a to že vo vačších skupinách je potrebná ochrana dýchacích ciest, že okrem nevyhnutných záležitostí ako práca, nákup potravín/drogérie/liekov a návšteva lekára by sme mali eliminovať mobilitu …a my nie sme schopní dodržovať ani tieto pomerne jednoduché opatrenia….a už je naozaj jedno či ich na žiadosť odborníkov vyhlási Fico, Matovič, Pelle, Harabín, Kotleba alebo niekto iný…

  16. Ratafak Plachta,nebudú na to ľudia kašľať,to nie je pravda,je to len a len o dôvere a autorite.Par bude,ale s tým nič nenarobis.Podla niektorých by bolo treba vymeniť všetkých obyvateľov Slovenska,lebo „vláda sa tak snaží.“,a ľudia jej to kazia.

  17. žeby, vzi sa do koze lekara, ktory bude iverom liecit. Na priklade Sputnika, kde sa min. zdrav a stat zbavil zodpovednosti to je uplne jasne, preco.
    Pokial zaberie vsetko OK, ale horsie ked pacient zomrie. Liecil si ho iverom? to si nemal, protokoly su ine, je to neprebadane a teraz icinkaj sediet. A dnes, ked su vsetci biochemici, infektologovia a ini logovia sa lekarom necudujem, ze sa boja experimentovat.

  18. podľa mňa je to o osobnej zodpovednosti každého z nás…nemusím čakať až mi niečo „doveryhodný“ politik prikáže ale možem sa chrániť sám….ak idem medzi ľudí berem respirátor/rúško, ak cítim príznaky nejdem vobec do práce a ani medzi ľudí (viac ako 40% nás to tak nerobí), ak vidím v obchode tlačenicu – počkám, nehrniem sa do davu…na to predsa nepotrebujem nejakú ďalšiu autoritu – doveryhodného politika, aby som bol zodpovedný voči sebe alebo druhým….alebo kto je podľa teba tá autoria, ktorú by aspoň 90% slovákov rešpektovalo?…obavám sa že taký u nás neexistuje a pravdepodobne ani inde v EU…toto je naozaj niečo, kedy si každý musí uvedomiť svoju zodpovednosť a načakať len na pokyny od vlády, nech už je akákoľvek…

  19. pre CVIKA, nie že nie si odborník na covid a už nie virológom, ale určite jednostranne orientovaným „UJOM“, nakazený psychopatom z Trnavy.

  20. ja ešte doplním pár čísiel – ešte na začiatku zimy si 39% slovákov myslelo že vírus je vymyslený, 20% si myslelo že nás chcú vakcínami očipovať (dokonca cez 30% učiteľov!!!)…bolo to vidieť aj na diskusiách na tomto fóre..a niektorí politici tomu dosť pomáhali..dnes keď už skoro každý pozná niekoho kto si tým prešiel, mal ťažší priebeh alebo dokonca covidu podlahol je asi situácia lepšia – mnohí už uverili…ale to nastalo až potom čo sme sa dostali do tohoto problému…nemyslím si že existuje politik, alebo nejaká autorita ktorá by v čase keď to ešte malo zmysel dokázala ovplyvniť tých 39% že ten vírus naozaj existuje a ak sa rozšíri tak to bude problém….

  21. Autobusy, vlaky a celková hromadná doprava ktorú využilo za od septembra niekoľko miliónov obyvateľov SVK. Kde ľudia mali obyčajne rúško po prípade len na ústach.
    Každopádne celé toto padá na hlavu vlády. Najhorší na svete je vizitka len a len vlády. A každý volič čo to hodil OLANU je spoluzodpovedný za stav krajiny a hlavne za ľudí čo chorobu nezvládli ….

  22. Hystéria okolo ruskej vakcíny ukazuje na zapredanych politických USA ritolezov a minister zahraničných vecí by za svoje výroky mal okamžite odstúpiť teraz začínajú politické pikle kto by mal nahradiť Matovica a dat poslusnu figúrku ktora vakcínu vráti naspäť

  23. Pokiaľ si myslíš ze ta rusko ochráni tak si taky istý ako matovic a krajčí chod na stránku covid. sk a tam pozri prečo sa ľudia nad 65 rokov vrátane a sú pozitívny rátajú ako štyria nakazený že by za to mohli ruška

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img