ISSN 1337-8481

piatok, 19. apríla, 2024

Spoločnosť HUBERT J.E. rozšíri výrobné kapacity. Zmenu uvidia aj obyvatelia

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Spoločnosť HUBERT J.E. Sereď plánuje rozšírenie výrobnej budovy zo strany ulice M.R. Štefánika. V pláne je zväčšiť výrobné kapacity spoločnosti, zvýšiť efektívnosť výroby a zlepšiť tepelno-izolačné vlastnosti obvodového plášťa. Viditeľnou zmenou prejde aj vonkajšia fasáda. Práve táto zmena najviac zaujme bežných obyvateľov mesta.

Spoločnosť Hubert J.E. avizuje, že pôvodnú nevzhľadnú stenu od ulice nahradia presklenou fasádou. Symbolicky tak otvoria výrobne priestory, aby spoločnosť mohla prezentovať súčasnú modernú výrobu šumivého vína, ktorá sa ale hrdo hlási takmer k 200 ročnej tradícii vinárstva.

V rámci rozšírenia areálu plánuje spoločnosť Hubert J.E. vybudovať zo strany Vinárskej ulice parkovisko pre osobné automobily. Výsledkom bude vytvorenie cca 30 nekrytých parkovacích miest s kolmým státím v jednom parkovacom páse. Pôvodný stav parkovacích miest je už nedostatočný. Spoločnosť plánuje vo svojich priestoroch vybudovať v budúcnosti pavilón vín ale radi by spustili aj tzv. vínnu turistiku s prehliadkou závodu a výkladom od histórie po súčasnosť. Sekundárne sa zlepší estetika vnímania areálu spoločnosti Hubert J.E. občanmi mesta Sereď, jeho návštevníkmi, ale aj zamestnancami.

V súvislosti s plánovaným projektom Spoločnosť Hubert J.E. požiadala poslancov mestského zastupiteľstva o odpredaj častí pozemkov nachádzajúcich sa v bezprostrednej blízkosti budovy. Na pracovnom stretnutí za účasti vedenia mesta, predsedov komisií a poslancov so zástupcami spoločnosti Hubert J.E boli prítomným predstavené plány aj vizuálizácia projektu. Poslanci napokon na rokovaní odsúhlasili:
– zámer prevodu pozemku z ulice M. R. Štefánika
– zámer prenájmu pozemku na Vinárskej ulici

Po spracovaní všetkých dokumentov bude nasledovať odsúhlasenie oboch zámerov a následne už bude na ťahu spoločnosť Hubert, kedy s výstavbou začne. Či bude výsledok stáť zato a ako bude obyvateľmi prijatá sľubovaná atraktívna zmena si budeme musieť ešte počkať.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img