ISSN 1337-8481

streda, 24. apríla, 2024

PRÁVE TERAZ: Opäť kolízia vozidiel na svetelnej križovatke pri LIDLi – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď / Práve pred malou chvíľou došlo opäť na svetelnej križovatke pri OD Lidl ku kolízii dvoch osobných vozidiel.

Vodiči, zvýšte tu prosím opatrnosť , nakoľko havarované autá blokujú vjazd na parkovisko k Lidlu.

 

– – –

AKTUALIZOVANÉ – stanovisko KR PZ Trnava:

„Polícia dnes neeviduje dopravnú nehodu ani škodovú udalosť na križovatke pri OD Lidl v meste Sereď, nakoľko kolízia medzi dvomi autami nebola na políciu nahlásená“.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Ja to nechapem…. toto je najjednoduhsia krizovatka aka vobec existuje a stale dookola sa najde niekto kto zapricini nehodu na tejto krizovatke. Chcelo by to pravidelne preskusavanie vodicov z dopravnych predpisov.

  2. Ale kdeze… kruhac by bol zbytocny kedze velka cast „vodicov“ neovlada predpisy. Viem o com hovorim kedze denne sa stretavam s expertmi za volantom.

  3. Zase pani Pilařová pod článkom, ako keby všade bola, hneď všetko vedela! Blavak atď. tie nezmysly čo trepe! Vás je tu škoda, už ste mali byť na dopravnom,ale to by ste sa najskôr museli učiť, mať vzdelanie! 🙈🙈🙈

  4. Ako sa tam má teda jazdiť? Dávam prednosť autám čo vychádzajú od lidla keď idem od parku smerom na most? Resp., sú rovnocenné tie vjazdy do križovatky alebo je od obchodu výjazd z parkoviska?

  5. Výjazd od Lidla teda parkoviska meni pohlad na krizovatku. Ten co vychadza od Lidla by mal dat prednost vsetkym ale zial nikto to nedodrziava a preto tam vznikaju kolizie castokrat aj nezmyselne…

  6. Aký výjazd z parkoviska? Ja tam vidím svetelnú križovatku. Keď odbočuješ smerom na most od parku a máš zelenú, odbočuješ vľavo, tak dávaš prednosť tomu kto ide v križovatke od Lidlu smerom rovno alebo tiež odbočuje na most, ak odbočuje ku kostolu vyhýbate sa súčasne, ak za nim nikto nejde. Keď stojí v križovatke od Lidlu má tiež zelenú ako máš aj ty keď stojíš v križovatke oproti.

    Kde sa berie ten pojem výjazd z parkoviska? Lebo je v tesnej blízkosti parkovisko?

  7. Tuto otazku treba dat dopravnemu inspektoratu. Minuly rok som mal tiez koliziu na tejto akoze krizovatke. Vychadzal som od Lidla smerom na most samozrejme na zelenu a cudujsa svete z lava do mna napalila stara baba ktora presla krizovatku na cervenu… vtedy som sa okrem inych veci dozvedel od dopravakov aj to ze sa jedna o vyjazd z parkoviska co vsak nemalo s koliziou nic spolocne ale to uvadzam na objasnenie. Takze tak.

  8. Načo sa zaoberať tým či ideš z parkoviska. Predovšetkým ideš na semafor, na ktorom sú rovnaké farby ako na ostatných semaforoch. Čo riešite? A keď sa riadi križovatka dopravnými značkami, tak treba dodržiavať to. To je celá veda.

  9. Nie. Ak prichádzam od mostu, od parku, od kostola čaká ma tabuľa „Svetelné signály“ čo znamená, že doprava je riadená svetelnou signalizáciou. Súčasne vidím na vozovke vodorovné dopravné značenie, ktoré určuje spôsob radenia sa do jazdných pruhov, určený smer jazdy KRIŽOVATKOU a zodpovedá skutočnej dopravnej situácii na ceste. Nevidím žiadnu značku parkovisko.

    Ak by PRED VSTUPOM z križovatky(rozumej hneď na tej tyči kde je umiestnená značka B6 zákaz vjazdu nákladným vozidlám) k Lidlu bola značka „Parkovisko“, bola by pravda to čo tvrdí Palo. A potom by tam nebol semafor.

    Takže je to križovatka ako pri hutníku a nechodí žiadny policajt po tomto svete, ktorý by ti tvrdil, že je to výjazd z parkoviska.

  10. Križovatka dával asi jediný pozor v autoškole.To už tam máte aj policajtov dementov?Keby to bol výjazd z parkoviska tak sa tam buchne len stopka a nie semafor a tým pádom od tial nikto nevýjde ani za pol dňa.

  11. a preto tam nepocital nikto rozumny s kruhacom. Pokial dojde ku kolizii na R1, vypnu sa svetla a presunie sa premavka cez Sered. A ta stopka z parkoviska zabrani aby sa hlavny tah zrovnopravnil s vyjazdom z parkoviska (miesta mimo).

  12. Z tých komentárov ide strach….dúfam že nie všetci máte vodičák…. klasická križovatka kde je semafor….čo riešite akože výjazd z parkoviska….

  13. Pri výjazde do tej križovatky z toho nešťastného parkoviska pri Lidli je jasne osadená značka STOP to hovorí samé za seba treba dať prednosť všetkým ktorí idú po hlavnej ceste aj tí čo idú oproti… Chápem že to nedáva zmysel ale stačí si prečítať paragraf 60 kde je to jasne uvedené. Touto nešťastnou križovatkou sa už zaoberalo veľa článkov a veľmi jasne sa k nej vyjadrili aj dopravní analytici je to výjazd Z parkoviska a bodka! Keby tam nebola značka STOP nepoviem… Ale tá STOPka tam je a ten semafór je veľmi nešťastné riešenie tejto križovatky hlavne pri výjazde z toho parkoviska pretože je umiestnený úplne na blbom mieste a nie je na neho vôbec vidno treba stáť od križovatky aspoň 10 metrov. Týmto vyzývam všetkých mudrcov ktorí tu trepú dve na tri aby si naštudovali dopravné predpisy.

  14. Neviem ako táto nehoda, no ked už je nadpis opat kolizia pri Lidli. Tak cca 2-3-4 dni dozadu co tam bola nehoda kde ucastnik bol v striebornej rapide a v nejakom tmavom asi fiate. Tak tam bola vozovka mokra a kedze slnko svietilo ako v Egypte, tak tam mohol byt vodic oslnený a nevsimol si. Takže nadpis by nemal zniet tak ako znie. Ci ideme len šokovať verejnost a kasleme na vsetko ostatne.

  15. Anonym 25. februára 2021, 15:11

    STOP-ku máš aj na križovatke pri Hutníku, smerom od GA, alebo od žel. stanice…. Aj tam púšťaš všetkých keď máš zelenú????

  16. Seredčanko…. ked mas STOPku na výjazde z parkoviska znamena to okrem ineho aj to ze mas STAT a ak bude prazdno na cesto tak mozes na zelenu pokracovat v jazde. Staci takto?

  17. Vážení, niektorým odporúčam vrátiť vodičák. Ak nedokážete prejsť križovatkou podľa svetelnej signalizácie, ako by ste jazdili pri vypnutých semaforoch?
    Držíte sa hesla – drzím patrí svet? Tak sa nečudujte, že vždy sa nájde niekto, kto do dodrbká.

  18. ja idzem stale rovno, mam mercedes G , mna nezajimate do co dokal , ja idzem a kedz mi skrizite cestu, tak cez vas len prejdzem G je G to neni dajaky fabia

  19. No zbohom toľko komentárov a rozporov kvôli križovatke… Jedny sú pre Jedny sú proti skôr než niečo napíšem si overím informácie a ak si nie som istý prečítam si paragraf a nebudem sa tu doťahovať isté je však to že jedny z vás by mali vrátiť vodičák ak ho vôbec majú pretože veľa diskutujúcich sú len lúzri sediaci za počítačom ktorý nevystrčia nos z domu nieto ešte že by sedeli za volantom auta.

  20. Anonym 25. februára 2021, 15:34 ty luuzer, vies kolko desiatok tisic km mam ja odjazdene a na roznych autach , helikopterach, Mam otvorene konto na GTA , som viac odjazdil ako ty videl aut

  21. Anonym 25. februára 2021, 15:28

    pozeral som to cez google na streetview, no žiadnu tabuľu s označením začiatok a koniec parkoviska tam nevidím, čiže riadim sa podobne ako na križovatke pri Hutníku… najskôr semafor, ak je vypnutý tak STOPka a žiadne parkovisko…. mier v duši 🙂

  22. sicke ludze zle, superb isiel od lidla k hutniku na zelenu, ten oranzovy sopel isiel na zelenu do lidla. Odpoved pre hraca GTA a ludi co nevedia ist ani na biku. Tak oranzovy supel mal prednost a superb mu vosiel do cesty. Hotovo uzavrete, podciarknute.

  23. Halooo.MOze sa tuna niekto kompetentny vyjadrit!!!!Pan Majko sprav dobry skutok pre Seredanov.Nech tuna daky kompetentny presne napise kto a kedy ma prednost a zachranite tym vela koliziii.NAozaj spravte to.Nebudu dohady a budu to mat v pismenkach tuna.Vdaka.

  24. Kto sa riadi dopravnými značkami aj vtedy, ak fungujú semafory? Ide z vás strach. Nechcel by som vás stretnúť na tej križovatke. Takže blbeček postojí na stopke a až keď nič nejde tak vyrazí na zelenú. Tak. A už som čítal všetko.

  25. Anonym 25. februára 2021, 15:11 – pane ak máte vodičské oprávnenie, tak je nutné, aby ste si zopakovali vyhlášku, inak vedením vozidla ohrozujete ostatných účastníkov premávky na životoch. Vy ste nebezpečný aj v anonymnej diskusii, nie len na ceste a na váš príspevok je nutné reagovať.

    Tu nie sú žiadne dohody, je to čiste jasná jednoduchá primitívna križovatka. Nie je tu žiadna pochybnosť o tom. JE TO KRIŽOVATKA!

    Ak sú zapnuté semafory riadite sa semaformy a nie zvislým dopravným značením. Ak sú vypnuté semafory tiež je to križovatka a vtedy sa riadite zvislým dopravným značením.

    NIE JE TO VÝJAZD Z PARKOVISKA!!!

  26. Ale sak nechajteho nech jazdi, ked niekoho zabije tak si to pojde odsediet. A mal by ist aj ten co mu bol instruktor v autoskole a aj fizel co ho nechal prejst.

  27. Anonym15.11-dovolím si o tebe napísať,že si jeden z najväčších debilov aký kedy prispeli do diskusie na SOL.BOH ochraňuj Slovensko pred takými ako si Ty.P.S.Dúfam,že sa nepohybuješ po cestných komunikáciách na nejakom dopravnom prostriedku,pretože si nebezpečný pre svoje okolie.Dúfam,že Ťa nikdy nestretnem na cestách.

  28. setci co ma hejtujete, mam vodicak policajt mi ho podpisal, instruktorka bola fajn , jazdim na tuaregu, co si nemozte dovolit, nemal som zadnu nehodu a jazdim pri auflande tak ako som pisal. takze blci ste tu vi

  29. Podľa niektorých treba aj keď idete od stanice a máte zelenú, treba zastaviť na stopke….(aj tam je stopka,ako aj od Kauflandu)…
    Sa potom nečudujem,že v Seredi je na jednoduchých križovatkách toľko havárií…

  30. Dobre, urážky a osočovanie dajme bokom, mier, poďme si to vysvetliť, je to jedno z najfrekventovanejších miest a nerozumieme tomu a je dôležité, aby sme tomu rozumeli.

    Jozef, rozmýšľam, čo chcete svojím príspevkom povedať. Máte pravdepodobne na mysli situáciu, keď svetelná signalizácia je vypnutá a vozidlo stojí na stopke. V tejto situácii chcete povedať, že vozidlo stojace na stopke opúšťa križovatku ako posledné? Alebo čo chcete §60 povedať? Svetelná signalizácia je nadradená značkám, a áno stopka platí, keď nejdu semafory. Príspevok anonyma z 15:11 hovorí, že značka stop dáva povinnosť dať prednosť všetkým čo zásadne NIE JE pravda a nerobí z priestora ani parkovisko. Napíšte, čo tým chcete povedať.

  31. Prednosť protiiducemu vozidlu Blavaci nepoznajú, pravidelne mi toto robia na hlavnej križovatke, ide od D. Stredy a odbočuje do ľava na most a mysli si že ma prednosť lebo ma zelenú, ale zabúda na to že semafor je klasický a nie smerovy označený šípkou a to sa ešte on na mňa rozčuľuje keket.

  32. Presne tak hejty, urazky bokom a slusne si to vysvetlime… vacsina diskutujucich vratane mna pochopila anonyma z 15:11, ze ak idem od Lidla a mam zelenu musim zastavit lebo tam je stopka ved a aj tak vychadzam z parkoviska… s tym mi ostatni nesuhlasime a riadime sa ako na klasickej krizovatke, preto sa vazne pytam, kde podla coho sa anonym 15:11 riadi, ze aj na zelenu musim od lidla zastavit na stopke… ostatne je dane strucne jasne vo vyhlaske, kde ako pise jozef, je svetlo nadradene znacke a ak nie je svetlo v tvare sipky sa na krizovatke riadim podla urcitych pravidiel…..

  33. ale ved nikto sa tu neuraza, zatial. len sa trochu hlasnejsie dohadujeme.Povodne bola na tejto krizovatke znacka s urcenim tvaru – takze hovorila, ze nejde o klasicky kriz, ale o tvar T. A to bol najvacsi problem. Potom sa niekto rozhodol oznacit stopkou aj cestu oproti parkovisku. Ale stale to je parkovisko – miesto mimo cestu a tu hovori vyhlaska, ked nie je riadena svetlami – auto vychadzajuce na cestu dava prednost vsetkym na tej ceste. Jedine snad, ze by medzicasom zmenili miesto mimo na cestu.

  34. Aj podla pasportizacie ciest je to krizovatka nam.slobody- sintavska- nam.slobody. Podla mna sa rozhodol dopravny inzinier preznacit znackami kvoli vysokej nehodovosti. Alebo je to inak.

  35. Jozef, o tom v akom stave bol PZ pred 3 rokmi a čo všetko zo seba dokázali vyprodukovať pri dop. nehodách niekedy inokedy a niekde inde. Veselo to vypusti z hlavy a zabudnuti na to. Oprite sa o vlastný rozum, vyhlášku a fakty.

    Ak by to bolo parkovisko alebo miesto mimo cesty tak máte pravdu. Ale nie je to ani jedno ani druhé, takže nemáte pravdu. Pokúsim sa to vysvetliť.

    Na to, aby to bolo parkovisko muselo by to byť označené zvyslím značením napr. IP12 a súčasne to by muselo byť umiestnené tam, kde je teraz umiestnené zvysle značenie zákaz vjazdu nakl.vozidlám. Nestačí pocit, že vidím tam parkovať auta. IP12 nehovorí len o tom, že tam môžete parkovať a za akých podmienok, ale aj tom, že dávate všetkým prednosť pri výjazde na cestu a z tohto dôvodu tam NIE JE.

    O tom, že to nie je miesto mimo cesty hovorí vodorovného dopravne značenie V9a ktoré vyznačuje spôsob radenia do jazdných pruhov, určený smer jazdy križovatkou a zodpovedá skutočnej dopravnej situácii na ceste. Inak povedané po lopate miesto mimo cesty nie je značené šipkami na vozovke, nie je osadené semaforom. Ak by to tak bolo vznikol by chaos, pretože inak by sme sa spravali pri vypnutom semafore a zasadne inak pri zapnutom. Ešte inak povedané, V9a je difinícia križovatky, je to označenie križovatky a jej smerov, tam kde to je tak to je križovatka. Totalne po lopate,tam kde je V9a,tak to máš čítať „Vitame Vás v križovatke“ a nikdy to tam nebolo inak odkedy je tam ten obchod.

    Všetko značenie v tejto križovatke je správne a neexistuje lepšie riešenie. Existujú pravidlá, sú vo vyhláške a máme ich ovládať.

  36. No proste sme bezohľadný a presvedčený ze mame pravdu a pritom ju nemám ma sa jazdiť tak aby sme došli zdraví a čelí z BoduA do Bodu B kruhac to spraví a keď nie tan nám treba lietadla

  37. Rada sa pridám do debaty, keďže tu bolo spomenuté moje meno 😆 len neviem ktorému „anonym“ odpovedám, keďže vás tu je niekoľko 🤔 čo sa hanbíte za svoje mená? Alebo prečo používate „anonym“?… Pod každým príspevkom na fb je kopa komentárov, prečo by som zrovna ja nemohla komentovať? Viem o čom píšem a hlavne nepíšem nezmysly, dopravné predpisy dodržujem a za 28 rokov aktívneho šoférovania som ešte nemala nehodu, tak hádam môžem skonštatovať, čo sa deje v poslednej dobe na cestách…lebo za mojich mladých čias, takéto arogantné hovadá, čo nedodržujú predpisy, neexistovali…takže si vyprosujem, aby mi protirečil nejaký sopliak, čo nevie prejsť ani základnú križovatku ✌️

  38. Pane na nebi, kam sme sa to dostali, ze ozaj ohladom najjednoduchsej krizovatky je taka diskusia? Na zelenu idem rovno, vsetci davaju mne prednost, na zelenu odbacam vlavo, davam ja prednost oprotiiducemu rovno a oprotiiducemu vpravo (ten co ide tiez vlavo s tym sa miname). Ked odbacam vpravo, s tym co ide rovno sa miname a ten oproti co ide dolava dava prednost mne. Koniec diskusie.

  39. Pre Anonym 26. februára 2021, 8:15
    Ja by som sa hanbila napísať to čo ty, že GTA 😆 čo ti hrabe? Ideš porovnávať mačkanie na joysticku s reálnym jazdením? Najviac mimo komentár s akým som sa stretla 🤦‍♀️

  40. Pilařová máš pravdu. To ako keby som ja napísal že mám na VZV v Dong jine najazdené viac ako ty !
    Áno mám ale to záležalo od pracovného zaradenia. Nie že by si ten vozík nezvládla,ale nebola to tvoja práca. Dúfam že chápeš čo tým chcel básnik povedať

  41. Pilarka, sak dockaj !!! Ta stretnem na ceste vojdes mi nepravom do drahy a ja amoj tuareg ta zatlacime, . Ked nevis kade mas ict drz doma nohy , zeny nepatria na cestu, do mastale

  42. Pilařová, ty tam mudruj v logistiku, aj keď máš po styridcatke, si blbá, ale čo už, aj takí sú na svete a mudruj jak keby mali vysokú!!!

  43. Stále ste to nepochopili čím väčšie suv a bezpečnejšie tím viac pozor a ohľaduplnosť na ostatných ide o inteligenciu ale vidím ze je to opačne na vojne som behal na T 34 a tuareg mercedes g boli pre mňa Pet fľaše čím vecsie vozidlo tím vecsia zodpovednosť pochopte to

  44. O 26. februára 2021, 13:42 ty ta tu co ojebavas, sak ty si bul cigan , tebe hned sebrali samopal a isol si mesat maltu na stavbu hokejky. kde by ti tank zverili , snivaj

  45. Dement mam vodiča ABCDET CIGANsom neni mam34 rokov vodičak a ti co ,,,,, xsúdruhovia komunisti nedali iba tak niekom za300sk 450 sk na motorku

  46. O 26. februára 2021, 14:24 ty vytok, kde by si mal tolke vodicaky, sak ty jazdis na cerno , ty si ten co naburava do nas vodicov. naco sa tu hraz , vojdes mi do cesty ked nemas prednost, aj minule si isol ako dement, na cervenu, na stopke nezastavis. obehas cez plne care , smerovku nedavas, hlavne ze sa valis do tej rici odkal si

  47. Dement teba poznám bol som pri tvojom porode si ten najmúdrejší najlepší preto keď si mal vychádzať z p,,, e vyšiel si z riti potom si ta doktori prehadzovsli na lopate lebo nevedeli ci si hovno alebo človek škoda mohol si bit hovn obolo bi ste a vic ochosu

  48. Dement co zaňho robia vodičak tata a mama lebo bi mu zobrali aj rodný list coje skapal pes alebo si začal rozmýšľať boli to v sprosté hlave teba tam nemá čo bolieť kde nič není ani čert neberr

  49. No konečne mu niekto zavrel hubu a parádne ho odpísal také vodičak sú volalo sa to branrcky a potom sa išlo na vojnu 2 ročnú niekoľko krát psycho testi tvrdý výber na špeciálne techniky môžeš mu slepo závidieť s takými osvedčenia y bolo to 2 povolanie za 12 e

  50. 😀 tak chlapsicko opisal si nasm svoju zivotnu cestu a prisol si tu ku nam do serede, de nemas vodicaky len snivas, ze mas vodicak kamion auto motorka. ty si ani len z rite nevisel sak taka zmrd clovek ani nemoze byt ako ty . *Nikto* to si stale ty prd z rici len pouzivas ine meeno, si trapny jak smard z papule co ta robil , zebral by som ti aj ten bicykel lebo ty nemas na afto a ani na vodicak, na vojne si musel akurat na buzeraku fajcit lampasake aby si neumrel od hladu , lebo takemu psovi nedali ani zrat

  51. Dement preto máš v rodno lis Napísané Omyl životní v masopriemisle bol perfek stroj na začiatok púšťali Telce a nákonci vyšiel párok u teba to bolo opacne aj tí si vyšiel z perfek stroja na začiatku paroka vypadlo Tela nič není stratené nezúfaj rokmy sa to pôda a možná že aj rozum príde čakaj a nejeb do ostatných pozeraj sa do svojej kapusty ps už ťa jebem to.jeposledn komentár coti píšem 😂

  52. Do očí mi to povedať nemáš odvahu, tak sa skrývaš za anonym…aj to svedčí o tom, že som múdrejšia ako ty 😉 a nerobím v logistiku 😉

  53. Oháňať sa tu s tuaregom 🤦‍♀️ to je asi jediné čo máš, takže som v podstate bohatšia ako ty 🤦‍♀️ ja na rozdiel od teba viem, ktorá strana vozovky je moja a správam sa na cestách zodpovedne…to,že ty si myslíš, že keď máš väčšie auto si pánom ciest, je len tvoj názor ale nie je to pravda, mali by ti to rodičia vysvetliť… A aj ty nemáš odvahu podpísať sa pod svoj príspevok? Hanbíš sa za to čo píšeš a hovoríš?

  54. Tupec s tuaregom 😀 velke auto a maly mozog…vodicak ti sice dali, lebo ho davaju dnes bars jakemu tupcovi a ty si bol jeden z nich..ale gramatike v skole si toho vela nedal, to svadci o tvojej inteligencii, ktora je rovna kope hnoja…
    a zabudol som podotknut ze tvoj tuareg je 10 rocna jazdenka za par supek…

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img