ISSN 1337-8481

streda, 24. apríla, 2024

Títo dvaja sa predviedli. Testy na COVID nemali, marišku mali za to obaja

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM| Železniční policajti v Kútoch riešia 2 mužov nielen za porušenie pandemických opatrení, ale aj za prechovávanie drog.

Policajná hliadka si preťukla nerozlučnú dvojku, 27 ročného Cyrila a jeho rovesníka Petra, z okr. Senica. Obaja mali síce rúška na tvárach, no doklady ani certifikáty o testoch pri sebe nemali. Policajtom nevedeli zdôvodniť ich pohyb po železničnej stanici, ani prečo porušili zákaz vychádzania. Hliadka ich preto krátko po obede eskortovala na policajné oddelenie, kde sa priznali k prechovávaniu drog. Obaja vytiahli vrecká s neznámou zelenou sušinou, ktorú policajti zaistili.

Z oddelenia ich policajti po úkonoch prepustili. Obom uložili policajti na mieste pokutu za porušenie pandemických opatrení a navyše sú obaja podozriví aj z drogovej trestnej činnosti. Za prechovávanie drog im môže hroziť až 3 ročného väzenie.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Toto je pre pánov policajtov..kontrolovat certifikaty..rúška..atd..keby sa chlapci nepriznali…ani nevedia ze niečo majú..Momentálne má policia najlepšiu pracu na SVK a platenú s našich daní!!!..prechádzat sa jak sbskári po areali a sklade..to oni robia teraz po meste..a kontrolovať papiere..radšej keby riešili ozaj kriminalitu a nie túto šaškaren s rúskami..

  2. Závisť je zlá vlastnosť. Nič ti nebráni, aby si túto prácu vykonával, ovšem, ak na to máš. Najlepšie je kritizovať.

  3. Ďalšia hlúposť čo si už novinári alebo ako ich mám nazvať navymislia.Ze obaja sa sami priznali dobrá blbosť.Nebolo to náhodou tak že keď ich predviedli tak automaticky nasleduje aj osobná prehliadka nakoľko môže byť daná osoba ozbrojena nemyslím tým hneď pištoľ ale nožík stačí takže chlapci vyvrátili vrecká a samozrejme že keď to vytiahol z vrecka tak nemohol povedať že mu to tam vyrástlo cestou na stanicu.Druha vec čistá buzerácia keď mali rúška tak ich len tak nekontrolovali museli ich poznať ako známe firmy len toľko a navyše železničný policajt nemá právomoc kontrolovať ani test a ani dôvod prečo je na stanici pokiaľ má platný cestovný lístok a neporušuje zákon tak mu môžu akorat tak vyfajat cikulu hold záhoráci sú taky ľudí a pán Boh ich má rad

  4. Železničný policajt je taký istý príslušník PZ ako policajt poriadkový alebo dopravný. Čo ty vieš o tom čo môže a čo nemôže železničný policajt? Ty blbeček. Načo sa vyjadrujem k niečomu čomu nerozumieš? Ty poznáš interné predpisy, na základe ktorých je určené kto môže kontrolovať testy na COVID? Odpoviem za teba – nepoznáš, lebo si to práve predviedol.

  5. Koľko primitivov sa tu nájde a vyjadruje sa.. Neuveritelne. Mame tu pandémiu, ktorá už zabila cez 7tisic ľudí. Ekonomika je na tom zle. Mali podnikatelia zanikajú. A kým sa situácia nezlepší, tak to pôjde týmto štýlom ďalej. A keď si fizli konečne robia svoju robotu a kontrolujú ľudí, či majú na pohyb medzi ostatnými ľuďmi, ktorí napr.idu vlakom do roboty, dôvod, tak sa tu začnete sťažovať, že čo policajti buzeruju. Keď ti takýto človek bez negatívneho testu, teda potenciálne pozitívny okašle na stanici tvoju mamu a ona potom umre v nemocnici, tak som zvedavý, či budeš aj potom nadávať na policajtov, že buzeruju, ty magor primitívny. Pekný večer

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img