ISSN 1337-8481

sobota, 20. apríla, 2024

PRÁVE TERAZ: Havarované auto na chodníku pred LIDLom -AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď / Ešte stále chodník pri priechode pre chodcov pri LIDLi blokuje havarované osobné motorové vozidlo. Ďalší účastníci dopravnej nehody sa v okolí nenachádzajú a obyvateľ mesta ktorý nás na havarované auto na chodníku upozornil nevedel, ani kedy k dopravnej nehode došlo.

POZOR ! Havarované auto z časti trčí do vozovky v zákrute na parkovisko LIDL priamo na priechode pre chodcov.

Jazdite opatrne !

Bližšie informácie po ich zistení uverejníme.

 

– – –

AKTUALIZOVANÉ – tlačová správa KR PZ Trnava:

Polícia bola privolaná k dopravnej nehode medzi dvomi osobnými autami. Vzhľadom na okolnosti nehody a následky, bola nehoda ukončená ako škodová udalosť medzi vozidlami, bez zranenia a bez zisteného alkoholu u vodičov.

 

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Dúfam že v tom čase sa nikto nenachádzal na tom chodníku. To by bola iná tragédia. Bežne tam čaká niekoľko ľudí ktorí chcú prejsť cez priechod.

  2. To je v poriadku v takom prípade. Ibaže je tu veľa cudzích značiek a nie každý môže povedať to čo ty. Ale to by malo zaujímať policajtov, prečo chodia ľudia do čierneho okresu.

  3. Mesto by malo zacat riesit bezpecnost tejto krizovatky z pohladu chodcov. Nie je to prvy krat, co takto skoncilo auto na prechode. Podobne sa tak stalo davnejsie na protilahlom ostrovceku. Jedine stastie, ze v tom case tam nikto nestal. Myslim si, ze zapustit mensie zabradlie z kazdej strany by nebol az taky problem.

  4. Anonym 22. februára 2021, 11:33 aku mas mentalnu vybavu? S tebou sa kamery rozpravaju? 😀 😀 😀 . Clovece vyhladaj psychiatra, potrbujes urgentne pomoc. Cital som uz vselico, ale aby kamery rozpravali to tu este nebolo :D.

  5. Pride den kedy romovia cize odpad spolocnosti tu skoncia.skoda zakona ludskych prav lebo par storoci dozadu by bol tento ludsky poddruh lincovany obyvatelmi mesta. Bud by boli vypaleny alebo vyhnany alebo ludmi lincom usmrteny. Tento poddruh pristahovany z indickych krajov starocia dozadu je nenavideny v celejej europe.skoda zakonov uz by skodna zver tu davno nebola. Za ww2 sa to nestihlo.velka skoda

  6. Dopravná nehoda sa stala ráno okolo 8hodiny rannej.
    Jedno auto a to Mazda čierna už bola odtiahnuta,zjavne nedala prednosť (si myslel ,že prebehne ešte na oranžovú)škodovke.Mazda šla od Čepeňa,mala zrušený celý predok.

  7. Vydel som to ako v kine z prveho radu. Leteli obaja… pre sofera HC152CE boli to pekne hodiny hlava sa ti točí urcite este teraz… maš stastie ze tam kde si to odparkoval necakal ziadny chodec na zelenu. V seredi plati 50ka.

  8. „Občan“ ty máš v očiach radar že 😀
    HC išiel na zelenú, ktorá už dlhšie svietila a mazda na krásnu červenú, asi sa zamyslel, pozabudol, stane sa. Nehoda sa môže stať každému, ale nebudeme zato každého strielať 😉 Dôležité že sa nikomu nič nestalo

  9. „Peter“ radar v ociach nema nikto. 50 to nebolo😃
    Zamyslel sa?! A to mas odkial? Mal sa venovat vedenu vozidla. Zamysliet sa moze pri vahu na lavičke teraz…
    Ja memam v umysle nikoho strielat… možno to mas vo zvyku Ty.

  10. socialne byty na trnavskej sa riesia uz dlhsiu dobu, co som videl tak vela z nich bolo vystahovanych uz minule leto z tej zadnej casti (tam je cca. 8 bytov) a polka z predneho domu
    cele sa to bude nakomplet prerabat

  11. Vy tu riešite kto kam išiel radšej keby vás zaujímalo či sa niekomu niečo nestalo🤣A nehnevajte sa ale nemusíte sa k tmavej rase vyjadrovať ake sú opice neggerske cigánske za to že je niekto tmavšej pleti nemusí byť zlý 😄👏🏻

  12. Pre zákon Od tejto chvíle si Môj Brat . Najlepší komentár ďakujem . NECH ZDECHNE ,,, RAVASZ .!!! Inak priatelia viete čo znamená priezvisko toho potkana Ravasza ? no Ravasz je maďarské priezvisko a znamená Prefíkaný ! To je bílí cigáň a ten je najhorší .

  13. Prečo nadávate rómom? Ubližujú Vám dáko? Nevstávajú každé ráno do práce? Alebo neplatia odvody a dane na chod tejto spoločnosti ako iný občania?

  14. Spolu s krizovatkou pri Hutniku, sa jedna o prakticky NAJJEDNODUCHSIE krizovatky, ktore riesia nielen adepti na vodicsky preukaz v autoskolach, ale aj deti pri vyuke na detskom ihrisku Bezpecne mesto.

    NIE JE PROBLEM V KRIZOVATKE ! Problem je vo vodicoch.

    Je potrebne uvedomit si, ze ak dojde ku kolizii niekolkych aut, VZDY si to odnesie nielen vinnik, ale aj nevinny. VZDY !

    Cez krizovatku jazdim pomerne casto a pri jazde od Sintavy sa mi stalo skutocne nie raz, ze mi z prava, teda povedzme od Altisu vyletelo auto odbocujuce na Sintavu a nedalo prednost. Je to casty jav a cim to je, musia zistit ini.

    Moze to ale byt napr. tym, ze signalizacia je nastavena tak, ze staci ist na oranzovu a uz hrozi kolizia. Neviem, neskumal som, len uvazujem.

    Ja s tymto pocitam, labo stav pznam. To ale neznamena, ze bude pocitat kazdy a uz vobec nie cezpolny.

    Netreba sa tak velmi zaoberat riesenim nasledkov, ako zamysliet sa nad pricinou.

    Rovnako tomu je aj pri vyjazde zo Soporne na Sintavu. Jasna STOPka, prehladna krizovatka, auto z prava podla predpisov ist nesmie a predsa tam byvaju vazne havarie. Je riesenim snad kruhac, alebo semafor? Tam kde zlyhava arogantny, sebecky a sprosty vodic, nepomoze nic, okrem osadenia mechanickej vysuvajucej sa ocelovej zabrany ako je napr. v Rusku pred zeleznicnym priecestim, alebo vjazdom do mimoriadne chraneneho objektu.
    Ale to predsa nie je riesenim bezne.

    Je potrebne uvedomit si, ze kazde restrikcne opatrenie brzdiace premavku, komplikujuce prejazd a pod. je opatrenim nielen voci arogantnym vodicom, ale aj ostatnym ucastnikom cestnej premavky nemajucim problem vyriesit teskovu, alebo klasicku krizovu krizovatku.

  15. zelená šípka v protiľahlom rohu križovatky svieti ešte, už keď naskočí oranžová v smere od altisu ; šoféri to chcú samozrejme stihnúť a jazdia a pridávajú cez svietiacu oranžovú ( čo je už priestupok); zelená od nitry naskakuje súčasne teda s červenou od altisu, no ale čo už keď letím do križovatky možno súčasne s naskakujúcou červenou, lebo mám ešte zelenú šipku, ktorá ma oprávňuje na jazdu 🙂 a netrpezlivý šofér od Šintavy vyráža možno tiež na oranžovú, lebo už mu pojde zelená . treba upraviť časy na svetlá o sekundu, dve; aj dopravné nehody sú o okamihoch , pol sekunde; halene platí zásada : nikdy never zelenej na križovatke 🙂

  16. Problém je v tom, že drvivá väčšina vodičov nechápe význam oranžovej farby na semafore. Keď naskočí z červenej oranžová, znamená to „pripraviť sa“ a nie vyštartovat ešte pred zelenou. Keď naskočí oranžová zo zelenej, znamená to zastaviť vozidlo a nie ešte pridať, aby som stihol.

  17. Vy ste ľudia?? Komentujete tu cigánov hadžete nanich špinu pritom vy ste horši jak oni je jedno či tam bol čierny biely….hlavne že sú v poriadku….A nikto z Vás nemôže tých ľudí súdiť môže sa to stať každému…tak buďte ľudský a nie jak opice sa chovať a urážať….

  18. Miko ty chrapun ja som cigan a do autoškoly som chodil 3 mesiace a vodicak som urobil na 100% ty magor!!! Urob si fazulovu polievku a zer ju 5 dni.a mi cigani jeme mäso kazdi den navarene!!!

  19. pre Xxx….takže pánko žere mäso každý deň, no to aj niektorý normány pracujúci…ale my niektorý žereme za svoje, nie za štátne alebo fety 🙂 a mimochodom myslíš to degeš že žerete to z kaufu v akcii ked zatvárajú a nejebe sa tam celá menšina??? no a zato by som sa hanbila nie písala sem koment, …pretože normálny ľudia si zarobia a kvalitné mäso kupujú niekde inde a tú fazulovicu majú takú že ju môžu žrať týžden…na každú sviňu sa voda varí….pekný večer 🙂

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img