ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

Polícia hľadá nezvestného Tomáša Kuchynku zo Serede – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM| Polícia hľadá nezvestného 31 ročného Tomáša Kuchynku zo Serede.

Tomáš naposledy volal so svojou matkou cez videohovor vo štvrtok 18.2. krátko pred 19:00 h. V tom čase sa nachádzal v obci Vinohrady nad Váhom u svojej starej mamy. Odtiaľ neskôr odišiel na svojom aute Škoda Fabia na neznáme miesto. Nikto z blízkych sa s ním odvtedy nedokázal spojiť.

Policajti našli jeho auto zaparkované a uzamknuté, neďaleko rieky Váh vo Vinohradoch nad Váhom pod časťou Paradič. Policajné hliadky spolu so psovodom a služobným psom prepátrali okolie. K policajtom sa pridali aj hasiči na člne, ktorí prehľadali oba brehy rieky v niekoľko kilometrových úsekoch.

Tomáš je 178 cm vysoký, má tmavé vlasy a hnedé oči. Má skoliózu chrbtice a kríva na jednu nohu. Naposledy ho videli v šedých teplákoch a modrej bunde s čiernymi časťami. Na nohách mal obuté zimné topánky.

Ak ste muža videli, alebo viete, kde, prípadne s kým, by sa mohol zdržiavať, ihneď kontaktujte bezplatnú linku 158 alebo nám napíšte súkromnú správu na FB stránku Polícia SR – Trnavský kraj.

 

– – –

AKTUALIZOVANÉ – KR PZ Trnava dňa 30.04.2021

 

Polícia oficiálne ukončila pátranie po nezvestnom, 31 ročnom T.K. z okresu Galanta.

Po viac ako dvoch mesiacoch intenzívneho prepátravania rieky Váh a jej okolia, bol mladý muž nájdený bez známok života.

Galantskí pátrači po nezvestnom intenzívne pátrali a naše poďakovanie patrí aj kolegom z poriečnej polície PPZ, policajným kynológom so služobnými psami, členom Špeciálnej kynologickej záchrannej služby Slovakia Nýrovce, príslušníkom ozbrojených síl SR a v neposlednom rade aj dobrovoľníkom, ktorí sa opakovane zúčastnili pátrania.

ĎAKUJEME všetkým, ktorí muža obetavo hľadali, ako aj tým, ktorí prejavili súčinnosť zdieľaním našich príspevkov o pátraní. Aj to pomohlo k tomu, že sa pátrania zúčastnilo aj veľké množstvo dobrovoľníkov.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Toto poďakovanie je od rodičov Tomáška zo Serede a patrí všetkým záchranným zložkám Civilná Ochrana NDD, Army Športy Slovensko, Rescue Karpaty, Záchranný systém západ, Pohotovostný patraci útvar, ktorí po neúspešnej pátracej akcii odhodlane organizovali ďalšiu…. ďalej policajtom, hasičom. armáde…..všetkým rybárom, dobrovoľníkom. ktorí boli ochotní svoj čas venovať hľadaniu….taktiež aj našej Ľubke Chrupkovej, ktorá iniciatívne prvé hľadania zorganizovala, na základe ktorých ponúkli svoju pomoc a skúsenosti spomínaní profesionáli…príroda však ukázala svoju moc, pre nás s bolestivým výsledkom…posledné veľké ďakujeme Vám….

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img