ISSN 1337-8481

štvrtok, 18. apríla, 2024

Na MsÚ v Seredi mali zbierať „podpisy za odvolanie premiéra“

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď / Dnes krátko popoludní sme boli informovaní o prebiehajúcom „zbieraní podpisov za odvolanie premiéra“ v priestoroch MsÚ v Seredi.

O stanovisko k veci sme požiadali hovorkyňu Mestského úradu  Zuzanu Slahučkovú, ktorá nám obratom zaslala nasledujúce vyjadrenie:

Zuzana Slahučková

12:37

Dobrý deň,
dnes, 22. februára 2021 o 12.21 hod. sme ma telefonicky požiadali o odpoveď na otázku, či je pravda, že na pôde mestského úradu v Seredi niekto zbiera podpisy na odvolanie súčasného premiéra Igora Matoviča. Túto informáciu vraj máte od anonymnej osoby. Po preverení skutočností Vás týmto informujem, že máte mylné informácie a žiadna Vami opisovaná aktivita sa na pôde mestského úradu v Seredi nekoná.

S pozdravom,
Slahučková 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. To musí byť veľmi zlomyselný človek čo takéto informácie šíri, alebo chcel popudiť pána Majka. Myslím, že žiadne politické aktivity na MsÚ sa nemôžu konať. A ešte sa chcem opýtať, či tam nestál pri dverách človek, čo každého klienta upozorňuje na dezinfekciu a pýta informáciu za kým idete, takže zbierat podpisy je nemysliteľné

  2. Ľudia nič sa vám nepáči..stačí, aby všetci dodržiavali to čo bolo povedané, nechodili všetci do fitka, do barov a podobne. Nie Matovič sa to všetko môže, ale my všetci a hlavne tí ktorí na to zvysoka kašľu..
    A s určitosťou vám viem povedať, že je jedno kto tam je, vyzeralo by to rovnako ak nie horšie. Dajte už z vás návrh ako to v celom svete odvrátiť, budete slávni , inak sú to len dristy

  3. Aha tak na celom svete takto bez rozumu testujú aj keď to vôbec nemá význam akurát sa nakazí viacej ľudí . Slovenský občania sú pokusný králici.

  4. prosim vas netrepte o tom že testovaním sa nakazí viac ľudí. Dodržuj rúško a dvojmetrový odstup a nakazíš sa tak akurát čerstvým vzduchom

  5. Rr zaujimavy ten tvoj prispevok. Ja neviem co takym ako ty treba aby sa im otvorili oci. Tato vlada je to najhorsie co nas mohlo stretnut, nezmyselne riesenia, nezmyselnej vlady. Tak to dopadne ked ovce volia. Ludom zadrziavaju Ivermectin, ktory si sami zhanaju kedze ty nasi dementi vo vlade su neni schopny to pre obcanov nakupit. Kto im dal nato pravo? Ludia si chcu sami pomoct, kedze od statu ziadna pomoc neprichadza a este aj to im znemoznuju. Pre vladu je asi lepsie ked pokapeme, aspon viacej rozkradnu. Kazdy pricetny clovek vidi aky su neschopny, ako vsetko pokazili. Sam Matelko sa prinal ze cele leto nic nerobili, srali na pandemiu, potom pomahal nevestickam, potom Kollarovi a jeho kseftom na svahoch a najvacsia tragedia tohto tupca je jeho testovanie. Aj o tom ako vies tvoj bôžik Matovic povedal ze testovali testamy, ktorymi by ani psa neotestoval. Takze ano Matelko a neschopna vlada moze zato ze ludia zomieraju, ze sa k nim nedostane pomoc a zdravotna starostlivost. Dufam ze cim skor padnu a vsetky tie umrtia sa im zrataju. Ja som uz davno podpisal aj vsetci znamy v mojom okruhu a harky sme odovzdali. Desattisice podpisov su uz vyzbierane, pekne to rastie. Svine pojdu od valova. A ani Majko, ani Budaj sa neudrzia. OlaNO skonci. Darmo tu taketo vymyslene clanky pise, ludia sa uz prebrali z tranzu. Akonahle zacali ludia umierat zacalo to byt osobne. A nikto neodpusti smrt svojho blizkeho kvoli neschopnosti politikov. PS: toto je novinarcina zase, neoverene informacie tu zverejnovat za kazdu cenu, len aby sa ublizilo Tomcanymu. Ale nevydalo, zase ste urobili zo seba hlupakov :D.

  6. Seredan ty si čistý dement A v hlave to máš čisto vygumované. Si smiešny ako ranná Stolica a tvoja rodina sa musí za teba hanbiť 😀

  7. Ja by som nič nepodpísal, lebo ani Fico a ani Pele by v tomto kovidovom pekle nič nezmohli, len papuľami vedia mlátiť. Pandémia je celosvetová, pričom nehovorím, že sa dávno mohli uzavrieť hranice a pozitívnych mali policajti kontrolovať doma na adrese v hociktorej hodine, či dodržiavajú karanténu. Mnohí by mali byť v karanténe a kašlú na to, a preto poriadna kontrola u nich doma, či každý pozitívny sedí doma na riti a neroznáša vírus.

  8. 1 vo svete…. Pokiaľ toto už nepohne s ľuďmi tak potom by nemali mať volebné právo.
    Referendum podpíšem len aby ľudia ako Nad, Matovič , Krajči, Kollár, Šípoš, Krajniak, Pročko nerozhodovali o ľuďoch a ich životoch. Vidíme ako to dopadlo za jeden rok. Čoskoro pôjdu pred súd za vlastizradu

  9. To že niekto oblizuje obálky sa nevolá moc..a ani tie prieskumy, že 53%je nespokojných…niekto to zoberie že fuu to väčšina, ale tie prieskumy sú na 1000 ľudí čiže ako?

  10. Seredan kopirovat vies dobre, len tvoj mozocek nevie vyprodukovat nic samostatne. V Cechach je 20000 (dvadsat tisic) mrtvych na covid, o inych statoch ani nehovorim, tam preco nezabera ten tvoj zazracny liek? V tom tranze si ty, chudacik nepochopeny.

  11. Ved zamestnanci MU dobre vedia, ze sa podpisovalo. Tu nejde o to, ci ta peticia je dobra alebo zla. Len MU nie je sukromna institucia a taketo „politicke“ akcie sa nemaju robit na urade
    V Cechach uz maju tretieho ministra zdravotnictva, a ani jedna jeho vymena nepomohla.
    Ak su tu nejake nariadenia, treba ich aj dodrziavat. Kde su ti krikluni, co este pred nedavnom vykrikovali, ze tato pandemia je vymysel, netreba nosit ruska? nejako stichli – asi im umrel niekto blizky, alebo na vlastnej kozi pocitili tu „chripocku“. Ak budu zatvorene fitka fungovat za zatiahnutymi zavesami, ludia si budu stale vymyslat ako obist nariadenia, nepomoze nam ani Fico, ani Pele, ani nikto,….

  12. Ak , by sa netestovalo , a boli dávno zavreté hranice to , by tu nebolo. Hranice ako rešeto , testovanie doblba. Naozaj používajte zdravý rozum a neobviňujte stále niekoho , nezvládli to,to je jasné , či to naozaj nová vláda , ak nejaká bude ustane uvidíme. Zatiaľ stačí sa neobviňovať.

  13. daco napisem.Matovic je blbec,politike skodi,to je jasne.Hranice mali byt davno zavrete,to je pravda.No a hlavne vela mladych ludi ma na salame celu koronu,nedodrziava sa ani to co by sa malo.Sami ludia si za toto mozeme a nie vlada.Aj ked ta nasa je cisty amaterizmus.

  14. v rodine mám chlpíka ktorý celé roky robí v Rakusku. Chodí na týždňovky. Volajú ich pendleri.
    Včera mi hovoril že keď vláda zaviedla pre pendlerov povinné testy tak sa išli všetci odtrhnúť z reťaze. Najradšej by boli išli s bodákmi na úrad vlády, Kto im to preplatí a koľko to stojí a podobne. A čuduj sa svete kontroly a testy zaviedli Rakušania. A zrazu rozzúrení Slováci držia hubu a krok. Nikto nepindá nenadáva a nevyhráža sa. Všetci poslušne a tichučko čakajú v rade na hraniciach. Hovoril mi že posledne strávil na hraniciach viac ako dve hodiny. A ešte jednu zaujímavú a poučnú vec povedal. Ako nás Rakušania naučili dodržiavať rýchlosť v mestách a dedinách, tak nás naučia dodržiavať aj iné predpisy a nariadenia.
    V lete sa polovica Slovenska vybrala na dovolenky za hranice, potom kašľali na nariadenia, robili si čo chceli a tak teraz musia nájsť vinníka. Poznám chlapíka ktorý nič nedodržoval lebo je to blbosť a dnes už leži na cintoríne.

  15. Sereďan 22. februára 2021, 18:16 – asi som sa pytal prilis nenapadne, tak zopakujem otazku:

    V com spociva ta vlastizrada, ktorej sa podla Vas mali dopustit?

    Dakujem za konkretnu odpoved.

  16. Nevedia odpoveď pán Majko. Niekde od vodcu opakujú a ani tomu nerozumia.To sú Tí múdry, ktorí robia bla, bla a konkrétne k veci ani politike nerozumia.Čo vedia?, malé deti učiť vulgárnostiam. Matovič je k…t a ešte sa s tým chváliť na fb. Hambím sa za slovenský ľud, že som ich súčasťou

  17. Pre Pavol Kurbel 22. februára 2021, 20:46

    To ste dobre napísali. Slovák vie pindať len doma, ak má niečo dodržiavať. Ak prejde hranice, len zvesí uši a skrotne. A dodržiava to čo mu doma robí problém.

  18. Treba odvolať Pána Tomčanyiho z funkcie primátora mesta Sereď. To treba zorganizovať čím skôr. To kto je ten Matovič? Dúfam že to niekto vie na Slovensku či.

  19. Pre pán Majko – vlastizrada konkrétna odpoveď:
    Vlastizrada je nesprávny výraz.Tu sa jedná o povýšenie biznisovo – politických záujmov vládnych a koaličných predstaviteľov nad zdravie ľudí.A to je smutné.Výsledok sa dostavil…
    Pripomínam, že dodržiavam aj mnohé nezmyselné nariadenia, bol som pozitívny.Takže nepatrím k fanatickým rebelom ani popieračom chorôb
    a nepodporujem politické referendá. Veď tie si tu povinne užívame každý týždeň…

  20. Tak z vlastizrady uz zrazu nie je vlastizrada, iba nejaka fraza o povyseni zaujmov, hmmm. Ake povysenie zaujmov mala potom byvala vlada na cele s premierom Bodorom?

  21. Anonym 23. februára 2021, 8:15 – za skutocne vylky problem povazujem fakt, ze socialne siete ludi vyprovokovali k verejnemu pouzivaniu stale silnejsich vyrazov aby prekryli silne vyrazy aj tam, kde stacilo argumentovat faktami a beznou logickou argumentaciou.

    Dnes takmer kazdy jednoduchy clovek hovori o vlastizrade politikov netusiac, co tento trestny cin obnasa.

    Hovoria o genocide naroda, obdobne nemajuc zakladne vedomosti o tom, co je genocida.

    Fasistami oznacuju kazdeho, kto ma iny nazor nechapajuc, ze nasledne devalvuju toto skutocne historicky vazne oznacenie ludi pachajucich odsudenia hodne a historiou aj odsudene ciny.

    Spolocnost sa posunula niekde hlboko ale nie mavnutim carovneho prutika, ale cielenou degeneraciou stale viac sa rozmahajucich socialnych sieti, na ktorych stale viac ludi zije svoje ubohe virtualne zivoty.

    Mam obavy, ze bude este horsie, az uplne zle. Vychadzam aj z diskusie tu na SOL, v ktorej si stale viac ludi anonymne dovoluje utocit na konkretnych ludi tak zakerne, az je jedinou moznostou ich totalna eliminacia z verejneho medialneho priestoru.

  22. Kam to mozem prist podpisat? Dost bolo matovica a olano. Matovicovci pochopte ze chaos ktory teraz je, sposobuje sucasna vlada. Cisla rastu a ludia umieraju. A vlada caka, na zazraky.

  23. Milos neprehanaj a hlavne sa nesnaz vytlacat ci obmedzovat nieko z medialneho priestoru. Pre mna je vlastizrada aj genocida napriklad to ked politici z nasich dani nakupia za 1,8miliardy par stihaciek a za 150milionov radary na ukor zdravotnictva ktore ako vidime je na kolenach a nadostatocne lieceny resp. neliceni narod vymiera. Mame celosvetove prvenstvo umrtia na covid az si si nevsimol. Tak prave toto je pre mna vlastizrada aj s genocidou. Vytlačíš ma za tento moj nazor z tvojho medialneho priestoru?

  24. Analytici sú optimistickí. „To už vyzerá na zlomenú krivku hnusoby a ešte možno kontrola za posledných 7 dní: 96. Je to len hypotéza, ale: Absolútny počet úmrtí na Slovensku klesá a oproti maximu je to denne o 12 stratených životov menej,“ neskrývajú optimizmus z lepších čísel analytici.

    A tie nakupy, neboli to nahodou zmluvy z minula?

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img