ISSN 1337-8481

sobota, 20. apríla, 2024

Aby ich smrť nebola zbytočná…

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Je čas pripomenúť si, že za pravdu, právo a spravodlivosť čestní a spravodliví ľudia trpia, zomierajú, sú šikanovaní a nielen im, ale aj ich rodinám a blízkym je systematicky ubližované.

Neveria možno tí, ktorí sa nikdy neodvážili postaviť za práva iného napriek tomu, že tým seba a svojich blízkych uvrhli do nemilosti mocných, no zákerných a všetkého schopných ľudí vo funkciách.

Už sú to tri roky, čo sa nielen Slovensko, ale vlastne celý svet dozvedel, že bol surovo a zákerne na objednávku popravený  novinár so svojou  snúbenicou.

Táto tragická udalosť zmenila krajinu. Ľudia povedali DOSŤ !! Dosť bolo arogancie moci, bezprávia, teroru a beznádeje. Slovensko povstalo.

Nedopusťme, aby sa začaté zmeny na ceste k právu, spravodlivosti a lepšiemu Slovensku čo i len spomalili, či nebodaj skončili.

Nedopustime už, aby pre zvrhnuté chúťky arogantných a nenažratých politikov a oligarchov za ich chrbtami, ešte ľudia trpeli.

Vytrvajme. Ak nie kvôli sebe, tak aspoň na ich pamiatku. Aby nezomreli zbytočne…

Ďakujeme

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. No dnes už vidíme inak veci ako keď nám ich z tribúny Stanke čítal z papiera.
    Oblbli národ a výsledkom je 6000 úmrtí ktoré s veľkou časťou zapríčinila táto chaoticky vládnuca mašinéria „našich ľudí“
    A to ešte nevieme keď skončí raz núdzový stav kam a komu išli naše peniaze.
    My slušní občania žiadame aby Olano a každý jej člen sa zodpovedal za stav krajiny aký tu máme dnes a verím že poctiví slušní ľudia sa nájdu a budú časom vypovedať

  2. Pre Majko.Môžete mi vysvetliť prečo už na vašej olajno stránke nesvieti nadpis .

    Ludia ani netušia akú majú moc. Alebo v tejto vašej volebnej dobe to neplatí.

  3. Názor mohol by som ti tu pripomenúť ako si tvrdil, že mŕtvi na covid sú vymyslení, a teraz sa tu zrazu oháňaš 6000 mŕtvymi? Ale načo, ty ani sám nevieš, čo vlastne tvrdíš, najprv si to utrieď v tej tvojej hlavičke a potom niečo píš. Vieš, archív je sviňa vec a veľmi by si sa čudoval, keby si si prečítal, čo si tu popísal za sprostosti za posledný rok.

  4. Ale to ze niekto nepochopil vyjedrenie ineho neznamena ze ho tu musite zosmiesnovat, bagatelizovat a spojovat s nejakym celosvetovym nevyhnutnym opatrenim. To co napisal Nazor ma asi podstatu co si zatial vela volicov a lokajov tejto vlady neuvedomuje a nepripusta. A možno prave tu v tomto clanku je odkaz a spomienka na Jana a Martinu mementom ze co sa tu deje. LEN TO NEVIDIME CI NECHCEME VIDIET.

    https://m.topky.sk/cl/10/2061741/Analytik-Mesik–To–co-vlada-predviedla-s-ivermectinom–je-len-sabotaz-

  5. Ty si tu asi novy a nepoznas nazory Nazora. Skus archiv. A co sa tyka Mesika… Je to taky isty dupac nozickami ako Matovic. Jeden kvoli lieku na svrab a ten druhy kvoli sopeltycinkam. Mmch. Ivermectin uz je v lekarnach. A stvortabletovy do 10€.

  6. Ale vidim ze znovu nechapete podstatu toho linku a clanku a napriek tomu tu trepete hluposti. Konkretne k podstate tohoto clanku k spojitosti s mementom smrti a vyrocia. Tu nejde o ivermectin ale o tie hlasne dokazy a upozornenia na prepojenost a korupčný marazmus ktory tu funguje. Ako mozu byt ludia co nam riadia nase zivoty na vyplatnych paskach globalnych pharma spoločností. Sledujte podstatu a nie vase hluposti

  7. Maji je Fotograf ci novinar ? nechapem co ho tu osocujete ? jeho obzory su od zaciatku tabule Sered po 10 m za tabulu Sered .
    Raz sa nasral vysiel si do Ba prisiel o auto

  8. takze ziadny podvod ta nenapada? Iba bla bla bla, lebo je to in? Ked pises o vrahovi a o papezovi, tak musis napisat, ze aj papez je vrah, aby to nebolo jednostranne?

  9. pre ANONYM, to bla bla bla je asi Tvoje in!!!! Novinári nie sú nezávislí, tak píšu podĺa toho za koho kopú, čiže jednostranne.

  10. A tých čo teraz dochnú v nemocniciach a celý život dotovalý tento prehnitý systém si nezaslúžia ani liek za 0,80€
    O tých nebude článok

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img